טאיזו TAIZU

bruno01

New member
רוב המנות באמת קטנות.

אנחנו שבענו, ואפילו התפוצצנו (2 מאיתנו כבר כמעט ולא אכלו כלום בסבב האחרון), אבל היו באמת הרבה מנות על השולחן כדי שנשבע.
ה-VFM אכן יורד, וזה בעצם מה שקורה בהמון מסעדות עכשיו, שצריך לאכול בהן יותר משתי מנות כדי לשבוע.

לי, שאוהב לחלוק המון מנות כדי לטעום כמה שיותר דברים, קצת פחות מפריע הטרנד הזה לכיוון מנות קטנות-בינוניות, כי הוא מאפשר לי באמת לטעום יותר, והמחירים בטאיזו נראו לי יחסית שפויים, בעיקר בהתחשב בייחודיות של המנות בנוף המסעדות שלנו.

RandS

New member
כמוני כמוך.

מעדיפה מנות קטנות - בינוניות אשר מאפשרות לי לטעות מגוון רב. לא אוהבת צלחות מנה עיקרית עמוסות.
מסיבה זו מוצאת את עצמי בדרך כלל באגף של הראשונות.

תודה על הדיווח, כבר קבעתי עם חברה לבקר במקום!

ליר141

New member
אחלה פירגון הערב

של עמית בגיא פינס לטאיזו.
יופי של צילומים מעוררי תיאבון וכמובן סיקור של המרחב המעוצב למשעי
שנראה מדהים.
יש למה לצפות. נראה לי שאגיע בקרוב.

הלחמניות ממכרות ממש

הלכתי לשם אתמול עם ידיד רק לדרינק ונשנוש והזמנו אותן פעמיים, וממש רציתי להזמין עוד.

אגב, הזמנתי מהם ג'ין סאוור שאני נורא אוהבת לשתות, והגיע משהו עם טעם ממש נוראי של תרופה. ידיד שלי טען שיש לזה טעם של מרכך כביסה. ניסיתי לשתות עוד וזה היה באמת לא רגיל, אז ביקשתי מהמלצרית שאולי תבדוק בבר מה קרה למשקה. אחרי כמה זמן חזר מלצר ו"התוודה" שנגמר להם הסאוור, אז הברמן אלתר משהו עם לימונים והל. לא ברור לי איך לא מודיעים כזה דבר ללקוח ופשוט "מאלתרים" כדי לראות מה התגובה. היחס שלהם היה אדיב והם הציעו לי אח"כ גם שתייה OTH, אבל לא ברור לי איך תמיד אני נופלת על הדברים המוזרים. :)

bruno01

New member

החתולית

New member
זה חלק מטרנד

ה"בוא נראה כמה רחוק אנחנו יכולים ללכת עם וריאציות על קוקטיילים קלאסיים".
כשאני מבקשת מרגריטה קלאסית במסעדות, הברמנים בכלל לא יודעים על מה אני מדברת.

למעלה