טאיזו TAIZU

אהבתי את חוש ההומור...

Gargeran

New member
דומה מאוד לחוויה שלי אם ככה

גם אצלי הסלט ירקות סיניים הגיע עם שימאג'י ולא עם פטריות אוייסטר, וגם אצלנו ברוק שרימפס השרימפס קצת הלך לאיבוד...
שמח לשמוע שנפלתם על מלצרית מקצועית, לדעתי זה עושה מאוד את ההבדל בחוויה, שמעתי על כמה אנשים מהשבוע האחרון שהשירות היה בעייתי אצלם.

אני בהחלט אוהב את המסעדה וממש ממש מחכה לביקור הבא שם

השף מ

New member
כל מסעדה מוצלחת היא דבר מבורך,שרק יתמידו ..תו

תודה על הדיווח

החתולית

New member
נראה שאמצא מה לאכול שם

או שגם המנות שלא הוזכר בהן צ'ילי, היו חרפרפות ?

La la la 20

New member
קטע. רק אתמול התוועדתי למסעדה הזו

בגלל פירגון מטורף של עומר מילר באינסטגרם.
נקרא מאד מעניין ואין ספק שנבקר שם בעקבות מה שכתבת

prizman

New member
אסור כידוע

להגיד על מנהלי פורום בפורום משהו אבל בכל זאת נראה לי שדיווח מלא של מנהל בפורום אמור להיות בפורום ולא בבלוג.
תכל'ס, לא נשמעת לי מסעדה שהייתי הולך אליה.
הסיבה היקרית, לא הבנתי למה כן.

bruno01

New member
נכון, ניתן. וניתן גם פה לקרוא את כולו.

עד הפסיק האחרון.

כן, את כל התמונות אפשר לראות שם.
אם אתם מכירים דרך נוחה להעלות לפורום 21 תמונות כי הן ממש חסרות לכם, אני אשמח לשמוע עליה.

כמעט כל הדיונים על הדיווחים שלי נעשים פה בפורום, ולא בבלוג, ורוב מי שמגיב שם בכלל לא קורא בפורום.

האתר הפרטי שלי קיים הרבה לפני שהפכתי למנהל פורום, וגם עכשיו וגם לפני כן, מעולם לא ביקשתי ממישהו להיכנס לשם או להתעניין בו אם לא בא לו.

לא ממש ברור לי מה אתם רוצים, חוץ מלהתחכם. אני אשמח לשמוע.

prizman

New member
ברונו, ברצינות.

כשכתוב שאפשר לקרוא את הדיווח המלא בבלוג המסקנה הישירה שלי שכאן זה לא דיווח מלא.
אתה לא באמת מצפה שאשווה אחד לאחד, נכון?

אין לי שמץ של מושג מי אתה, בטח שאין לי כלום נגדך, רק תחשוב על המשמעות של מה שכתבת.
בעברית פשוטה.

מצידי שיאפשרו לכל כותבי הבלוגים להפנות לבלוג שלהם, גם עם זה אין לי בעיה.

אכן, חוץ מלהתחכם אין לי בזה שום דבר עקרוני. לי אין בלוג כך שזה ממש לא מפריע לי.

bruno01

New member
פריזמן, ברצינות. אל תמציא דברים שלא כתובים.

איפה כתוב בדיוק מלא או לא מלא? כתוב תמונות.
אולי לפני שאתה קופץ כדאי שתקרא באמת מה כתוב, ורק תחשוב על המשמעות. בעברית פשוטה.

מה קשורה העובדה אם יש לך בלוג או אין לך בלוג? אתה רוצה לקרוא דיווחים פה? תקרא. אתה לא רוצה? אל תקרא. אותו דבר לגבי בלוגים. אתה לא חייב להיכנס לאף אחד מהם.

אני עדיין לא מצליח להבין מה אתה רוצה.

החתולית

New member
נו באמת... הכללים לבלוגרים זהים

מכולם אנחנו מבקשים להעלות דיווח טקסטואלי מלא, נטול תמונות, וזה בדיוק מה שברונו עשה.

כמובן שאתם יודעים זאת, אבל אם אפשר לעקוץ...

מקנאה :)

הכל נשמע מעולה. כשקפצתי לשם כדי לברר קצת יותר על המנות הצמחוניות גם ההרגשה שלי לגבי העיצוב הייתה כזאת, אבל איך היא מבחינת האווירה? אפשר לנהל שיחה גם כשיושבים בשולחן גדול יותר?

אני מחכה שיהיו להם קצת יותר מנות צמחוניות ואוכל ללכת לשם... משום מה הרבה מסעדות חדשות שנפתחו עכשיו לא מציעות מנות צמחוניות כמעט בכלל, כולל פופינה שיש להן מנה צמחוניות אחת בתפריט ואת כל השאר הם הציעו לי לשנות(רק שזה די מבאס לשלם 108 ש"ח עבור מנת ניוקי קטנה שהם הוציאו ממנה אחרת). כשהייתי בטאיזו ובאמת ביררתי על המנות הצמחוניות אמרו לי שיש בתפריט 2 ושאפשר להוציא את השרימפס מיריעות האורז ומה שבעיקר נשאר זה בצל ושום ב"רוטב כיפי". הזוי.

אגב, אם לא חולקים אפשר לשבוע ממשהו כמו 2 מנות או שהן באמת יחסית קטנות?

Gargeran

New member
אין מצב לשבוע מ-2 קטנות

גם לי נראה שיש בעיה עם היצע מנות צמחוניות ואפילו בהצע של מנות שמכילות רק מרכיבים כשרים.
לי זה פחות מפריע, אבל זה משהו שיצטרכו למצוא אליו פתרון

bruno01

New member
מה שGARGERAN כתב.

אין סיכוי לשבוע מ-2 מנות. 3 נשמע לי יותר הגיוני.

המנה של הסטייק הלבן ומנות המרק דווקא כן גדולות ומשביעות יחסית, אז אני חושב שפשוט צריך למצוא אישזהו איזון ביחד עם המלצרית.

גם לי זכורות רק שתי מנות צמחוניות בתפריט (ולפחות האחת שאכלנו, הירקות הסיניים, היתה ממש מעולה) וזו באמת בעיה. מקווה שימצאו עוד מנות, כי להוציא חלבון ממנה בשרית זה באמת לא תחליף ראוי.

חנול

New member
שאלה לגבי גודל המנות

מהצילומים לפחות נראה שהמנות קטנות ביותר. האם שבעתם? האם ה-VFM לא יורד משמעותית כשצריך לקחת כ"כ הרבה מנות כדי לשבוע (אני יוצאת מנק' הנחה שזו הסיבה לסבב השני של המנות)?

למעלה