טאיזו - בעסה

inבאלי

New member
באמת מבאס

יכול להיות ששכחו ליידע אתכן במעמד ההזמנה על ההגבלה, אבל בכל מקרה זה לא מצדיק סיום כזה של ארוחה

אין לי בעיה ככלל עם מגבלת זמן, אבל...

היא צריכה להיות הגיונית (ופחות משעתיים לשולחן במסעדה שרחוקה מלהיות פסט פוד זה ממש אבל ממש לא הגיוני וגם אם אתם מגבילים לשעתיים, תדעו לקחת עם הלקוחות הבאים מקדם ביטחון)

חייבים לידע את הלקוחות במעמד ההזמנה ולאפשר גמישות ללקוחות שמעוניינים בזמן רב יותר.
כשמדובר במסעדות מהסוג הזה, כל שולחן משאיר כמה מאוד שקלים ולכן יש מקום לבוא לקראת הלקוחות ולמצוא פתרונות הולמים.

גם אם מתרחשת תקלה כפי שהתרחשה במקרה שלכם, המארחות צריכות לדעת לדאוג גם לכן וגם לשולחן שצריך להגיע אחריכן ככה שאף אחד לא יצא נפסד מהעניין. על פי תיאור העניינים, זה ממש לא היה המצב וחבל.

spur

New member
למען ההגינות

אני חושבת שהם הגבילו את השולחן לשעתיים בדיוק,
אבל שוב- לו ידענו שהשולחן מוגבל לשעתיים בלבד אולי היינו בוחרות במקום אחר...

גם כאשר השולחן מוגבל לשעתיים

המקום לא יכול לקבוע הזמנה לסועדים בדיוק בתום השעתיים הללו אלא עליו לקחת מקדם ביטחון - בטח אם היו אומרים לכם שהזמן מוגבל לשעתיים, הם הרי צריכים לנקות ולהכין את השולחן לסועדים הבאים...

המקום מחוק מבחינתי

אם היו אומרים מראש ונותנים זמן להיערך - ניחא.
אבל בזמן אמת? חוצפה שאין כדוגמתה, ואין שום דבר שבעל המסעדה יוכל לבוא ולומר על זה.
יתרה מכך, SPUR - צריך להפוך את זה לפוסט בפייסבוק שיגרום למסעדה הזו ולשאר מסעדות לחשוב פעמיים לפני שהם משפילים כך לקוח ומגרשים אותו מהמסעדה.
אין כאן דבר לא חוקי, כמובן, אבל זו התנהגות חזירית לחלוטין.

salo22

New member
כמה פעמים אכלת שם ?

שאתה ממהר למחוק את המקום ? הם אמורים להצטער על איבוד לקוח ותיק ?

לא אכלתי שם, אבל המקום בהחלט היה בתכניות

הבעיה היא שלא מאפשרים לאדם לתכנן את יומו - או מספקים לו מידע ראוי לגבי "ההתניות". אם לא אמרו להם מראש, המסעדה צריכה לספוג את זה ובטח שלא לגרום ללקוח משלם לפגיעה מהותית בהנאה.
אם הם לא מבינים את זה בעצמם, צריך לגרום להם להבין זאת.

הרי המקומות הללו גובים כסף גם על נדל"ן ועל "הייפ", ועל כך שהם מאפשרים בילוי ולא רק למלא את הבטן.
תחשוב שהיית הולך להופעה של ריהאנה, היית משלם ממיטב כספך ואחרי שעה ורבע היו מגרשים אותך...

אייבורי

New member
איזו גישה עקומה

כלומר אם אתה לא לקוח קבוע
אז אפשר להתיחס אליך רע ?

אז גם ירושלמי וגם אני נדיר רגילנו
ואני מניח שעוד רבים אחרים שלא אוהבים מגבלת זמן
בטח מגבלת זמן בלתי מתוכננת.

spur

New member
חייבת להגיד

שאני לא ממהרת למחוק את המקום, ואולי בגלל שאני סלחנית מדי...
אבל בסה"כ עד אז השירות היה מצוין, האוכל היה טעים ורק חבל לי שככה זה נגמר- בעיקר הרגשתי שחבל שהערב שלנו נגמר בכזו פתאומיות כשיכולנו ותכננו לשבת ולהמשיך להנות ממנו...

לא יודעת, רוצה להאמין שזו טעות נקודתית ופדיחה חד פעמית מקומית

קרמבו341

New member
הבעיה שלי היא לא עם הטעות, אלא עם היחס

אם היית מספרת את אותו סיפור, אבל מתארת התנצלות כנה או לפחות ביטוי של תחושת חוסר נעימות מצד המסעדה - לא הייתי נורא מתרגשת מהעניין. מה שחרה לי בסיפור שלך היה היחס אליכן שהרגיש לי משפיל ומזלזל.

שמחה שלפחות נהניתם מהארוחה עד השלב הזה...

שקדייה

New member
דווקא הבעיה היא כן עם הטעות ולא עם היחס

נכון שיחס נחמד לא מזיק אף פעם.
אבל לדעתי זה מסוג הדברים שאין בהם מקום לטעות.
כלומר, אפשר לטעות עד המקום בו הסועדים מיידעים את המסעדה בכך שזה לא נאמר ולא סוכם איתם.
זה המקום להתנצלות, ולהרפייה מצד המסעדה.

אין מילים יפות, ואין קינוחים בחינם שיכולים בעיני "לכסות על הטעות". כי זו פשוט כבר לא טעות מהרגע שאי ההבנה מתבררת- להמשיך לבקש מהן לפנות את השולחן זו לא טעות אלא כוונה תחילה.

spur

New member
הבעיה היא

שאנחנו מנומסות מדי...

מי שהזמינה את המקום הייתה בדיוק בשירותים כשהמארחת הגיעה להגיד לנו ולכן רק אמרנו לה: "באמת? אוקי...".
כשהיא חזרה שאלנו אותה אם הודיעו במעמד ההזמנה על הגבלת הזמן והיא אמרה שלא.
כשהמלצר בא לקחת את ההזמנה לקינוח, אמרנו לא שלא אמרו לנו על הגבלת הזמן והוא דווקא היה נחמד אבל נראה כאילו אין לו מה לעשות עם זה ורק הסכים שזה לא נחמד והציע לנו לעבור לחצר.

שקדייה

New member
אני פחות דרמטית בגישה כנראה, אבל התוצאה- דומה

אכלתי שם פעם בצהרים והיה סבבה לגמרי.
אוכל טעים, אוירה טובה - הכל טוב ויפה.
די ברור לי הפוטנציאל שיש במקום כזה בערב.
אבל מכיוון שלצאת בערב זה סוג של ארוע בשבילי, וזה לא משהו שאני עושה כל יום- בטח לא בזוג, שאז זה דורש לוגיסטיקה של בייביסיטר/ סבתא.... אז אני נוטה שלא לקחת את הסיכון ולבזבז ערב, ובטח לא זוגי בטאיזו.

סיפור כזה יכול לבאס לי לגמרי את הערב, הרבה יותר ממנה גרועה או שירות מעופף...... זו מבחינתי אחת התקלות החמורות ביותר שקראתי עליהן פה בפורום,
אז זה לא שאני "מוחקת את המקום" ושיחפשו אותי בדמעות.
אבל בשורה התחתונה- לא אגיע לשם בערב

למעלה