טאיוואן הקריות

bluefish

New member
טאיוואן הקריות

את החג פתחנו ביום חמישי בצהריים בארוחה לקראת החג שהוזנו אליה בטאיוואן הקריות. זו אחת המסעדות שאני הכי אוהבת בסביבה אך מאז שנפתחה אני קוראת לה סינית הקריות במקום טאיוואן הקריות
. בצהרי יום חמישי המקום היה מלא אך חיכה לנו שלוחן ארוך וערוך. התחלנו במרקים. אני הזמנתי חמוץ חריף שהיה מחוץ וחריף במידה טובה (לא חריף מידי) מלא בירק ובשר וטעים מאד. טעמתי גם ממרק התירס ומרק הוונטון שגם היו טעימים מאד התירס סמיך ומתקתק והוונטון קליל. המשכנו לאגרול ולסלט. אחרכך הגיעו זה אחר זה חזה עוף מטוגן ברוטב לימון (מעולה!!!) עוף עם במבוק, בקר וחצילים, עוף סצוואן אטריות ביצים עם ירקוץ ועוד מנות שאינני זוכרת ... אה והיו גם כערות אורז. הכל היה מעולה. בסוף הגיעו פלטות קינוחים עם בננה מטוגנת, ליצי וגלידות עם אגוזים סינים. ממש מפלא!!!

liti

New member
כיף לשמוע! ../images/Emo13.gif

בדרך כלל הביקורות על המסעדות באזור הן פושרות ומטה. נחמד סוף סוף לקרוא ביקורת חיובית על מסעדות בצפון. אגב, איפה המסעדה נמצאת? זו הסינית בחוצות המפרץ או שהיא בכביש הראשי של הקריות?

bluefish

New member
../images/Emo22.gif

היא נמצאת באיזור הגשר של צומת קרית אתא. לא המקום הכי פסטורלי שיכול להיות אבל בפנים לא מרגישים. כן מאד נחמד שיש מקום כזה בסביבה. בואי נגיד שזה לא בידיוק פת קווא של אהרוני אבל מאד נחמד שיש כזה מקום באיזור. אגב, יש עוד כמה מסעדות באיזור שנראות מבטיחות אך עוד לא יצא לי לנסות. למשל ספגטים החוצות המפרץ ובכרמל סינטה בר וקניבר. על ספגטים שמעתי דברים טובים מחברות במרכז ועל השתיים בכרמל מצעירים בעבודה.

ספגטים בקריות בנוי בצורת פרמידה

בצורת פרמידה מזכוכית.. ביליתי באזור הקניות סמוך לסניף זה של ספגטים אבל הסניף נפתח בסביבות 12:00 בצהריים ואנחנו הינו שם מוקדם אני מבחינתי כבר ב 11:00 יכולתי לטרוף את האנטי פסטי של ספגטים ואיזה מנת קרבונרה אבל בעלי לא רצה שנחכה סתם שעה שלמה עד שיפתחו
(כמה עצוב)

למעלה