2 בואו לצ'אט אין לי מסנג'ר
T The Blue Fairy New member 24/10/05 #19 ../images/Emo32.gifיש לי שאלה.. לחבר שלי יש עוד מעט (אממ..חודשיים ) יומולדת וכבר התחלתי לחשוב על מה לקנות לו..(כן כן, יש לי יותצר מדי זמן פנוי ) איך זה נראה לכם?
../images/Emo32.gifיש לי שאלה.. לחבר שלי יש עוד מעט (אממ..חודשיים ) יומולדת וכבר התחלתי לחשוב על מה לקנות לו..(כן כן, יש לי יותצר מדי זמן פנוי ) איך זה נראה לכם?
D Dawson girl New member 24/10/05 #22 רוצה להיות חברה שלי? ../images/Emo99.gif רק בגלל המתנה עדי זה רעיון מעולה
T The Blue Fairy New member 24/10/05 #26 חחחחח מתוקה ../images/Emo24.gif לא היית רוצה להיות חברה שלי בלי המתנה?
ו ורד 86 New member 24/10/05 #24 רעיון מעולה!!! חחחח... אני רואה שהצבא משפיע עלייך.... סתם, זה אחלה של רעיון ואני בטוחה שאתם תיהנו!!!!!!!! מתה עלייך!!!!
רעיון מעולה!!! חחחח... אני רואה שהצבא משפיע עלייך.... סתם, זה אחלה של רעיון ואני בטוחה שאתם תיהנו!!!!!!!! מתה עלייך!!!!
ו ורד 86 New member 24/10/05 #36 ../images/Emo25.gifדידיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למה את לא עונה לי באיי סי??
../images/Emo25.gifדידיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למה את לא עונה לי באיי סי??
ס ספקטוגרף מסות New member 24/10/05 #30 זה נשמע מגניב. אבל זה בת'כלס לא לעשות יותר מדי, חוץ מלהרגיש קלסטרופובי לכמה שניות ולשמוע רעשים כאילו המטוס מתפרק. לא מומלץ לאנשים עם קיבה רגישה. אבל בכל זאת, אני תומך ברעיון.
זה נשמע מגניב. אבל זה בת'כלס לא לעשות יותר מדי, חוץ מלהרגיש קלסטרופובי לכמה שניות ולשמוע רעשים כאילו המטוס מתפרק. לא מומלץ לאנשים עם קיבה רגישה. אבל בכל זאת, אני תומך ברעיון.
O omer87 New member 24/10/05 #31 חבל שחברה שלי לא חשבה על זה../images/Emo3.gif את משקיענית!!!! זה יותר ממשכורת חודשית שלי(לא הבנתי עדיין למה את מקבלת יותר )
חבל שחברה שלי לא חשבה על זה../images/Emo3.gif את משקיענית!!!! זה יותר ממשכורת חודשית שלי(לא הבנתי עדיין למה את מקבלת יותר )
T The Blue Fairy New member 24/10/05 #35 זה באמת יותר ממשכורת צבאית ../images/Emo6.gif (כי אני מוסיפה 100 ש"ח ולוקחת א תהססנה החדש יותר) כי אני אישה וכי יש לי תוספת סיכון
זה באמת יותר ממשכורת צבאית ../images/Emo6.gif (כי אני מוסיפה 100 ש"ח ולוקחת א תהססנה החדש יותר) כי אני אישה וכי יש לי תוספת סיכון