טאז חזר!!! פלוס בעיה...

d@r121

New member
יש לי הצעה...

איך פוגעים בבוס? נכון דרך הלקוחות תדאג להביא את המשלוח כאשר אתה הכי מזיע ונוטף זיעה וכאשר מקבל המשלוח יראה אותך ויעשה את פרצוף סימן השאלה תענה לו בתמימות "אין לי מזגן ברכב שאני מקבל מהעבודה" אחרי כמה לקוחות שיפנו אליו יותקן לך מזגן משהו דלוקס

taz512

New member
רואים שאתה לא מכיר את הבוס שלי

תדמיין את העירקי הכי סתום מפגר דביל חסר מוח ויכולת חשיבה ישרה... דמיינת? עכשיו תכפיל את זה פי כמה עשרות מונים.... הגעת לשם? עכשיו באמת נראה לך שמזיז לו הלקוחות האלה? בגל חום הקודם שעברתי דרך בית של חבר שלי ולקחתי ממנו מכנסים קצרים שברגיל לא היו תופסים אותי מת בתוכם... אחרי יום שלם שאני מסתובב עם המכנס הזה וכולם מסתכלים אלי כאילו נפלתי מהירח, ואני מספר להם מה נהיה, אתה חושב שזה עניין מישהו... ד"א אתה חושב שמישהו מהלוקחות הנ"ל ישקיע את הזמן ויצלצל לבוס שלי??!?!?! טאז, השד והחום

shellyland

New member
טאזוש, בא לי רעיון בראש

נכון שאתה נורא אוהב משחקי תפקידים? קח לך חבר אחד או שניים (או לבד) והמחז שני מצבים: אחד בו אתה מבקש מהבוס לתקן את המזגן והשני בו אתה עוזב את העבודה. ספר לנו מה נהיה.

taz512

New member
וואלה רעיון פצצה

במיוחד בהתחשב בעובדה שיש לי בית פרטי שמחכה לי בסאו פאולו.... עכשיו רק צריך לארגן כרטיס טיסה... אפי יש טיסות חינם על חשבון המוסד? טאז, השד והמטוס

למעלה