טאז חזר!!! פלוס בעיה...

taz512

New member
טאז חזר!!! פלוס בעיה...

טוב אחרי הכנס, העבודה, העיפות והתשישות השד חזר ובגדול. (לא נפטרים ממני בכזאת קלות...) מילאתי קצת את המצברים ואני מוכן לעבודה הקשה. אבל לפני הכל נתחיל עם בעיה קטנה... כולכם כבר מכירים את מקום העבודה שלי פחות או יותר... בוס מחורבן, עבודה מחורבנת, ורנו אקספרס מחורבנת במיוחד... עכשיו, כמובן שברנו אין מזגן, כאילו יש אבל הוא לא עובד כמובן (כמו כל דבר באוטו הזה) עכשיו מגיע הקיץ, ואני מבלה את היום בלהזיע כמו חמור. עם מישהו יגיד משהו בסגנון של :"שהבוס שלך יתקן את המזגן" אני אצרח!!! זה לא עובד.... אני צריך רעיונות, לאיך לכל הרוחות אני עובר את הקיץ הזה בלי למות מחום.... איך אני מקרר את עצמי בחום המטורף הזה? חשבתי על לבוא לעבודה בתחתונים.... אבלח משום מה לא נראה לי שיקבלו את זה יפה.... אז למי יש עצה? טאז, השד שחזר

Outlast

New member
אוקיי, בעיה מגעילה..

כמובן שאין כמו מזגן, אבל יש איך להקל על העניין- -מאוורר כיס (זול וחמודי, בכלל שימושי בקיץ שלנו) -צידנית עם קרח ופחיות שתייה קרות -לבוא לעבודה בתחתונים שיהיה בהצלחה..

דן צ

New member
שהבוס שלך יתקן את המזגן!!!

ואם לא הוא אז אתה תתקן אותו בשבילך. כאילו מה כבר יכולה להיות הבעיה שלו? חוסר גז? רצועה? תאמין לי שבשביל 400 ש"ח גג שווה לך מזגן כל הקיץ. ואת העיצה הזאת אתה מקבל בחינם בגלל ההפרטה התחלנו לגבות כאן סכום על כל עיצה ועיצה.

taz512

New member
קודם כל...

האאאאאאאאאאאאאאאאאא (אני הודעתי שאני צורח...) דבר שני זה רצועה פלוס לאגר, סיחפור כמו שאמרת של 400 ש"ח בערך... העניין הוא שלמה לכל הרוחות שאני השקיע באוטו? אני נוסע בטרמפים לעבודה ולא מקבל את הרכב הביתה, אז למה לכל הרוחות שאני אשלם? פלוס אני אעזוב את העבודה הזאת בשלב מסוים (מקווה שבקרוב) אז זה נראה לחי סתם הוצאה כספית לא מחוייבת, בזמן שאני צריך כל שקל... טאז, השד והשקלים

דן צ

New member
מה זה בקרוב?

הכוונה היא תוך חודש או חודשיים? לפני החום האימתני הבא עלינו לטובה? כי אם כן אז מה לך כי תלין? סבול את הזמן הנותר וזהו. תוכל להגיע להסכם עם הבוס, אתה תתקן את המזגן והוא יתן לך את הרכב גם לבית ולא רק לשעות העבודה.

taz512

New member
דןצ גאון שכמוך

אתה חושב שלא חשבתי על זה? זה היה המחשבה הראשונה שלי. הייתי קרוב מאוד ללרדת לברכיים ולהתחנן בתקופת החורף שבא לא היה חימום ונסעתי בגשם בטרמפים הלוך חזור לעבודה. למה אתה חושב שהוא ייתן לי את האוטו? כי הוא נתן לי אותו להלוויה של חבר טוב שלי? כי הוא הקפיץ אותי הביתה כשהוא עבר שתי מטר מהבית שלי? עזוב חרא של בוס, ישועה ממנו לא תגיע לעולם.... ובנוגע למתי... אין לי מושג בין חודש לחצי שנה..... טאז, השד והטירוף

adidas^

New member
אני רואה שחברי הפורום לא הצליחו

לבוא עם הישועה. נו, בשביל מה אחותך כאן? הפתרון, אחי היקר, קל מאד הוא- קח כמה בקבוקי מים. מלא חצי מכל בקבוק במים והשאר במקפיא ללילה. בבוקר, מלא את החצי הנותר של הבקבוק במים. הכנס הבקבוקים לאוטו למקום מוצל (אם לא בצידנית). קח מטלית מבד, והכנס אף אותה לאוטו. כל פעם שחם לך, פתח בקבוק, הספג את המטלית במים הקפואים, ונגב את הפרצוף (או כל חלק אחר שעולה בדעתך
). מקרר משהו טוב. חוצמזה, אם זה לא עוזר, קח אינפוזיה קרה ותכניס לווריד. שמעתי שזה עושה פלאים.

taz512

New member
אחותי את תותחית

וכבר מחר אני הנסה את הרעיון שלך.... את העניין עם האינפוזיה הקפואה כבר ניסיתי, וזה באמת מעולה, במיוחד ביום של 40 מעלות בצל כשכולם עושים אימון שטח ואתה והחובש שוכבים בצל איזה עץ עם שתי אינפוזיות קפואות מחוקברות לוריד. הקירור המושלם..... טאז, השד והקירור

דן צ

New member
סליחה , אני לא מסכים לזה!!!

בזמן שאתה מתעסק עם המטליות והמים, לפתוח את הבקבוקים להספיג את המטליות במים אתה עלול לאבד שליטה על הרכב וחס וחלילה להכנס בעמוד חשמל או לפגוע בחפים מפשע, לא חבל על האוטו?

מוגג

New member
עוד שכלול

הבנתי שאתה עובד במשלוחי מזון זותומרת שיש שם מקררים גדולים. השאר במקרר, בתוך ניילון, חולצות להחלפה. כל פעם שאתה בא לקחת משלוח, אתה מחליף לחולצה קרירה וכך לפחות למספר דקות מרגיש רענן ומקורר.

dana2909

New member
נו...

אני חשבתי להציע לך רק חולצות להחלפה, אבל הרעיון הזה יותר טוב. ועכשיו אני אגיד לך מה שאומרים לי על הדירה בתל אביב. מתי אתה עוזב ומוצא חדשה?

דנה צודקת !

ובהמשך לדאגתו של דנץ על האוטו - כל מה שיש לו לומר לדנץ הוא: האוטו - אם ידרכו עליו, יפול עליו סמיטריילר, ושיירי הקולומביה ישרפו את צורתו - זה רק ישפר את מצבו הנוכחי. ביליב מי -נסעתי בגרוטאה.

taz512

New member
לחא הבנת כלום ממה שכתבתי?

ממש אבל ממש לא חבל על האוטו הזה!!!!! טאז, השד והאוטו

adidas^

New member
נו, מה לא עושים בשביל משפחה? ../images/Emo8.gif

ותגיד איך הלך

De-Panther

New member
תקנה מאוורר קטן כזה חמוד כמו שיש...

במכוניות הקלאסיות הוא גם טוב למנגלים
חוצמזה תדאג שהוא ישלם את זה זה 400 שקל?? תגיד לו שזה חלק מהתנאים של העבודה ותאיים באמת שתבוא רק בתחתונים
תגיד לו שהחום עושה לך סחרחורת ענקית ועוד כלמיני תרוצים כאלה או שתגיע להסכם שאתה תשלם 400 ש"ח לתיקון ואחרי זה הוא יחזיר לך אותם

זה לא שאחותי לא חכמה

ולא שהעֵצה שלה לא מקורית ומושקעת, אבל איכשהו נראה לי, אחי... שאתה מוכשר ומוצלח מדי בשביל הסיטואציה הזאת. האם זה באמת בלתי אפשרי לנער את כל זה מעליך ולתפוס כיוון אחר? בוד אחר? עבודה אחרת? רכב אחר? מה, חסר לך כשרון? כושר גופני? מוטיבציה? חריצות? אמינות? - ספר את זה למישהו אחר. כמו שכל זה נראה מכאן, הגיע מזמן הזמן לעלות על נתיב חדש. ...וטוב לבקר כאן לרגע ולראות שחזרת!

shellyland

New member
האמת

אחד באמת צודק. מספיק עם זה. או שתעמיד אותו במקום (כן, שהבוס יתקן את המזגן. מה יש?) או שתחפש לך עבודות בהן אתה לא צריך להעמיד את הבוס במקום כל שנייה. טאזוש אהוב ויקר שלי, באמת שאני לא מצליחה להבין למה אתה מוכן לסבול יחס כזה. איזה חלק בך חושב שזה מה שאתה ראוי לו ומוכן להשלים עם זה? תסביר לי...

דן צ

New member
טאז, יש לי בשבלך רעיון מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

____________ רד מהארץ ___________

למעלה