טאו טאו

shilonir

New member
טאו טאו

היי. מישהו יכול לעזור לי? אני מנסה להיזכר בסיפורים שאמא פנדה סיפרה לטאו טאו וחבריו... כאלה שיש בהם מוסר השכל... אני אשמח אם למישהו יש כוח לכתוב בקצרה מאוד את הרעיון של המשל וכמובן את הפאנצ' ליין. תודה רבה...מראש.

painapple

New member
יש לי ספר של טאו טאו .))

היה מקרה אחד שהעכבר ראה עטלף, ואז הוא נהייה עצוב כי גם הוא רצה לעוף (מלמדים אנשים שעטלף זה כמו עכבר עם כנפיים). ואז אמא פנדה סיפרה להם סיפור כזה. פעם פרצה מריבה בין הנשר, מלך העופות, והאריה, מלך החיות. ממלכת החיות הייתה מחולקת ל2 חלקים, חיות השמיים (העופות וכל מה שעף) וחיות האדמה (כל מי שהולך על 4). העטלף לא ידע לאן לשייך את עצמו, בגלל שיש לו גם כנפיים, אבל גם 4 רגליים. (והוא בכלל יונק, אבל הם לא נכנסו לזה כ"כ.) הוא עף עם העופות כדי להילחם איתם והם דיי חיפפו אותו ואמרו לו לעוף משם, כי יש לו 4 רגליים והוא לא שייך אליהם. הוא בא להילחם עם החיות והם העיפו אותו כי יש לו כנפיים. הוא היה עצוב נורא, והלך להסתגר במאורה שלו ונתלה הפוך (הם פשוט ציינו את זה). ומאז הוא ישן כל היום ויוצא רק בלילות. העכבר הקטן שמח על זה שהוא עכבר ושאין לו כנפיים, ובפעם הבאה שהוא ראה את העטלף, he felt sorry for him. והסיפור השני היה על איזה ארנב גאוותן, כאילו, אחד מהחברים של טאו טאו או משהו. ואז היא סיפרה סיפור על גמל גאוותן. או נאקה בעצם (נקבת הגמל). אבל נרדמה לי היד, אז אני אחזור לזה בפעם אחרת. ואם יהיה לי ממש ממש משעמם אני אעתיק את הסיפור לפה. יום טוב

painapple

New member
שכחתי משהו חשוב בסיפור של העכבר

שועל רדף אחריו.. בגלל זה הוא רצה להיות עטלף, כדי שהוא יוכל לעוף.

PinkWin

New member
יש בת"א בשינקין בצד של אודם

אבל ממשך בתוך שינקין...אחרי פיצה עגבניה, חנות ושם מוכרים 2 ספרים של טאו טאו... אני זוכרת שלי היה ספר שהיה פה על האנקה(אישתו של הגמל,כן?)...נראה לי אנקה אם אני לא טועה... מוסר השכל אני לא זוכרת=]

painapple

New member
נאקה. נקבת הגמל.

היא הייתה נורא גאוותנית כי היא הייתה לבנה ומדהימה ומאוד מאוד יפה ונחשבה ליקרה ובסוף לקחו לה את הבן וכאלה.. אבל הוא חיפש אותה, ועניינים.

האריה והאגם

אם אני זוכר נכון אז היה איזה מקרה שהאריה היה בטוח שהוא החיה הכי חזקה ופשוט התעלל בכל חיות היער כדי להוכיח לעצמו את זה. יום אחד הוא נתפל לארנב שאמר שהוא מכיר חיה חזקה לפחות כמוהו בקצה היער ליד האגם. בקיצור האריה מגיע לאגם, ושואג על האריה שמשתף במים, קולט שהאריה השני לא מפחד ממנו, קופץ עליו, טובע, מת. מוסר השכל - שביתת המצילים נוגדת את זכויות בעלי החיים. אבל ברצינות, זה אחד הסיפורים שאני זוכר באופן הכי ברור מטאו טאו.

למעלה