טאורין (ראו שירשור מה-21.7)

טאורין

האמת אין לי מושג למה אני לוקחת אני כבר לא זוכרת מרוב כדורים אני יודעת שזה טוב למלחים בגוף ולכבד ואני לוקחת אותם כבר כמה שנים אבל כבר חצי שנה אין אותם

טאורין

הוא תוסף ולא תרופה. לא כל הרופאים ממליצים עליו, אבל יש כאלה שעושים זאת כבר הרבה זמן לפני שסולגאר שיווקה אותו (בייצור על פי הזמנה מיוחדת). לפי מה שראיתם בקישור, הטאורין מסייע בעכול שומנים ובספיגת ויטמינים מסיסים שהם הויטמינים המוכרים לנו כ-A,D,E,K, וזו, כנראה הסיבה להמלצה ליטול אותם. אני אנסה לברר בשבוע הבא האם ניתן להשיג אותם בארץ.

טאורין

ניסית בחנויות של סולגאר? לפני שנים היו רוכשים טאורין בהזמנה מיוחדת בבתי מרקחת ייחודיים, אבל לפני מספר שנים סולגאר התחילו לשווק טאורין בכמוסות או כדורים. האם השגת בעבר ועכשיו את לא משיגה או שאת בכלל לא יודעת היכן להשיג?

טאורין וסולגאר

שלחתי אי מייל לחברה. מקווה שנקבל תשובה בשבוע הבא. ומקווה יותר שיימצא פתרון לבעייתך.

טאורין

עד לפני חצי שנה קניתי בסולגר אבל מאז תחילת השנה כל חנות שאני בודקת אומרים שיש בעיה עם הטאורין בחו"ל.

טארין- לדר' מי זהב

לדר' מי זהב שלום רב (הערה ליסמין:מצטערת שלא הכנסתי לשרשור המתאים, אבל פחדתי שדר' מי זהב לא יראה את הודעתי). האם ניתן לקבל הסבר על משמעות השימוש בטאורין? האם יש לך מידע משוער לגבי מספר הנדרשים לצרוך מוצר זה? המידע חשוב לי לקראת מו"מ בנושא שבכוונתי לנהל עם חב' סולגאר שלפחות בעבר שיווקה את המוצר (ראה שרשור בנושא). אם תספיק לקרוא את ההודעה היום- שבת שלום ואם רק בשבוע הבא, אז שבוע טוב!!! בתודה ריקי

טאורין

ריקי שלום, ראשית, מס' מילים על טאורין. טאורין היא ח. אמינו שנמצאת בגוף ובעבודות שונות הראו כי יש לה תפקיד בהתפתחות ביונקים. בבני אדם הראו שיש לה תפקידים מטבוליים שונים כולל גם שיפור פעילות חומצות המרה ומכן ההשערה שמסייעת בספיגת שומנים. היו עבודות שהראו יעולות מסוימת בתוספת טאורין לאורסוליט בחולים עם מחלת כבד. היו שהראו שיפור בספיגת שומנים עם מתן טאורין בחולים עם אי ספיקת לבלב. בנוסף , יש גם נסיונות לאפיין תפקיד הטאורין בתהליך הדלקתי הריאתי. לאחרונה גם קישרו את הטאורין לשיפור פעילות ה CFTR בחולים עם דלתא-F508, אך לא נראה שיש לכך משמעות קלינית כעת. הרושם שלי מהעבודות שפורסמו הוא שיתכן ויש תפקיד מסוים לטאורין בשיפור הספיגה במעי אם כי מידת היעילות לא ברורה לי. איני יכול לדבר על נסיון כי לי אישית אין נסיון עם זה. אשמח לשמוע דעות אחרות.

טאורין (ראו שירשור מה-21.7)

תמר, מנהלת השיווק של סולגאר, התנצלה והסבירה שיש מחסור באחד מחומרי הגלם של המוצר, ומכאן המחסור. מקווים שתוך חודש הבעייה תתוקן והתכשיר יחזור למדפים.

למעלה