טאואר (1082379)

RonenM62

New member
../images/Emo104.gif טאואר (1082379):

החברה הינה יצרן עצמאי של מעגלים משולבים, ומספקת שירותי ייצור משלימים ותמיכה בתכנון. בנוסף לטכנולוגיות ייצור דיגיטליות, מציעה החברה פתרונות מתקדמים לייצור זכרונות בלתי נדיפים, שבבים מעורבי אותות וחיישנים לצילום דיגיטלי. מאז הקמתה ביצעה טאואר שתי הנפקות בבורסה האמריקאית: הנפקה אחת בשנת 1994, והנפקה שניה בשנת 1995. טאואר הינה חברה כלולה של החברה לישראל (כ-27%).
החברה הינה דואלית ונסחרת בבורסת NASDAQ וכן בבורסה לניירות ערך בתל אביב.

RonenM62

New member
../images/Emo127.gif מעקב צמוד:

תבנית ראש וכתפיים מעמידה יעד של 4420 לטאואר. הניתוח ארוך הטווח של המניה, מצביע על פריצת תבנית H&S שנבנתה לאורך קצת למעלה משנה, כאשר יעד התבנית, מרגע פריצתה, הינו תוספת של 140% לערך לערכה. עד כה, מימשה המניה 18% לערך מרגע הפריצה, כאשר היא מתמודד כרגע עם רמת התנגדות מהותית - 3200. מימוש תבנית ארוכת טווח, לא יכול להתרחש בשבוע או בחודש. מן הסתם תמשיך המניה לנוע במגמת עליה, לאורך חודשיים שלושה, תוך צעדי "טנגו" של שנים קדימה, אחד אחורה, כשהיעד ברור. אני ממליץ להמנע מספקולציות ולהצמד לשיטה. קידום רמת הסטופ לוס, תוך כדי עליה, ומעקב צמוד בתיקון. רמת הסטופ הנוכחית ממוקמת ב- 3125. אם אתם בפוזיציה - החזק! איתות קניה יתקבל בפריצת 3450. סטופ-לוס ראשון ב- 3122.

iota

New member
STOPP LOSS QUESTION

רונן ידידי קודם כל מזל טוב. שאלה לדיון שהתחלתי איתך בCTRADE דרך פרש ולכאן 1. האם כשהמנייה מגיעה לרמת ה STOP LOSS, במקרה הנל 3125 על פי השיטה הטכנית מיד תמכור (כמובן כשהשער נחצה ונשאר למטה)?

RonenM62

New member
השיטה שלי...

התשובה חיובית. כפי שודאי ידוע לך ממעקביך אחר פעילותי, אני משתמש בשני סטופים: האחד צמוד, והשני רחוק יותר. חיתוך רמת הסטופ הראשון מטה, תגרום לשיחרור 1/2 פוזיציה ואילו שבירת הסטופ השני תחייב שיחרור מלוא הפוזיציה.

iota

New member
The marker - דיווח

מניית טאוור ירדה ב-4.1% לאחר שהחברה הודיעה הבוקר על הנפקת 12 מיליון מניות חדשות על מנת לממן הוצאות שיווק ופיתוח של מוצרי Fab 2.

טאואר בתיקון מינורי

נותנת הזדמנות נוספת לאנשים שעוד לא עשו עליה סיבוב , להכנס היום או מקסימום מחר... ההנפקה בקרוב בנסד"ק אמורה לתת את הפוש האחרון למניה לפני היעד של 4200 נקודות בארץ(כיום 3300), היעד היה עוד לפני כן מבחינה טכנית -עכשיו רק הגיע הסיבה הכלכלית... בנוסף לא לשכוח את אלווריון........... עידו -אני רק כותב את דעתי האחריות הסופית היא על המשקיע עצמו . כן כן אתה אחראי לא אני........

michael efra

New member
אנשים

מה קורה עים טאואר? על מה ולמה התנועות החדות למעלה למטה בבקר ירוק בצהריים אבטיח ובערב אדום מה קורה ? אכלתי כבר את כל הציפורניים

המניה תנודתית בצורה עיקבית :)

יש לעיתין מניות אשר התנודה היומית בהם היא הפכפכה אפשר להסביר את זה אם כמה וכמה סיבות אך לטעמי הסיבה העיקרית בארץ היא חוסר מחזוריות ..... פשוט מספיק אחד שמשקיע כמה עשרות אלפים שרוצה לממש באמצע גל עליות (כי הוא צריך את הכסף או כל סיבה אחרת), בשביל להוריד את המניה באחוז או שתיים אבל ישנם מספיק קונים שבאים אחר כך ואוספים אותה שוב זה פשוט התנהגות של מניה הספציפית הזאת זה לא כך כל יום אבל היו לה ימי מסחר רבים כאלו היא יכולה להזכיר לכמה מאיתנו את מדד המעוף........ הסטופ לוס במניה תנודתית שכזו אמור להיות קצת יותר רחב בהסטופ לוס הרגיל במניות עקב היותה מניה ספקולטיבית... יעד 4200 עידו

michael efra

New member
טאואר (1082379)

סוף סוף מרימה ראש ? מוסיפה כבר 3.3% בנפח מסחר של 1265 אל^ש הגיע הזמן שתנוע צפונה אני מדשדש אית 3 שבועות יקרים

סוף סוף????

50 אחוז רווח בשבוע וחצי מימוש צפוי והיום חכה תראה היא תפרוץ בוול סטרייט יעד 4400 נקודות בארץ. יאללה תצליח. עידו

michael efra

New member
עידו

אני ניכנסתי כשהיא ניכנסה לדישדוש טאואר מימשה לי קצת מהמזומנים בגלל זה אני אומר סופסוף

srol1133

New member
יעד שנראה קרוב מתמיד

4200... הזדמנות אחרונה לפני העליהה

למעלה