טאבלט מישו?

צ ע ד

New member
ואני לא ביקשתי ממך להסיק מסקנות מוטעות

עכשיו אני גולשת עם טאבלט אסוס
לפעמים עם אייפד וגם גלשתי עם גוגל נקסס.
עם כולם גלשתי בפורום הזה.

וחוץ מזה, למה שלא תבדקי את זה בעצמך?
בחנויות יש טאבלטים בתצוגה ואפשר לגלוש מהם.

תנסי בעצמך.

רק אייפד

למשחקי ואינטרנט הוא הכי טוב. אני עשיתי טעות וקניתי טאבלט של סמסונג כי רציתי שיהיה לי גם אופיס-על הפנים. לא מתחברת למערכת הפעלה של אנדרואיד וגם המצלמה לא משהו.

תודה.

ניסית ממש לגלוש בפורום של תפוז מהאייפד? את לא מתחברת לאנדרואיד כי בטח יש לך אייפון? אומרים שאם מתרגלים לאנדרואיד אז לא מוותרים עליה, שהיא יותר ידידותית מהמערכת הסגורה של האייפון. - אופ.

חחח תפוז זה מה שמעניין אותך?

תראי, היא לי פלאפון של אנדרואיד והסתדרתי איתו זה לא שלא הסתדרתי, אבל מאז שעברתי לאייפון זה עולם אחר. יכול להיות שאנדרואיד יותר שווה לאנשים שמתעסקים עם המערכת וכל זה, אני לא ממש מתעסקת יותר מדי חוץ מאינטרנט, מצלמה, שירים, קצת משחקים וזהו. אז מהבחינה הזאת הממשק של אפל הרבה יותר נוח. גם האינטרנט הרבה הרבה יותר נוח לגלישה. וזה כולל את תפוז. וכמו שאמרתי המצלמה של הטאבלט של סמסונג על הפנים. לפי דעתי כדאי לך אייפד.

את יודעת שאת יכולה לנסות לשחק בשני המכשירים ולראות מה יותר זורם לך. יש חנויות שמחזיקים דגמים לתצוגה גם של אסוס ועוד חברות. תשחקי ותראי מה יותר טוב לך.

תודה.

לא רק תפוז, אבל רוב הגלישה שלי באינטרנט נעשית באתר תפוז, לכן זה בין אחד הדברים החשובים. (בשביל לנסות, לשחק ולהחליט רציתי כמה המלצות מפה). לקחתי בחשבון את ההמלצה שלך. תודה.

אופ

יש, ומסתובבים סביבו זבובונים כאלה

רק אנחנו פה נתקעים על אייקונים כאלה ----->

טאבלט

אני מתחברת יותר לאנדרואיד, אבל אם ישלך אייפון תמשיכי עם אייפד.
מחשב נייד אני קניתי dell אבל אסוס מעולה.

למעלה