טאבים

sufgi69

New member
טאבים

תשמעו, התמכרתי לשיר כמו שלך, באמת ששיר ענק, ורציתי לדעת אם יש מצב לקבל טאבים לשיר. לגיטרה כמובן. יום טוב חברלך

../images/Emo220.gifיש מלא שרשורים כאלה

הפורום מספיק מבולגן.. יכולת לנצל"ש או לרשום באוף.. מעשה מטומטם מצידך..

../images/Emo220.gifדי!

לא מסוגלת יותר לשמוע את כל הקשור לזה.. ל"מוות" לא מסוגלת! 4.. 4 אנשים.. ברצף! לא מסוגלת יותר! סורי ליאת אני כבר לא מסוגלת להתמודד

sufgi69

New member
סליחה

שאני לא מגניב שאמור לדעת פעם ראשונה שלי בפורום מה לעשות. לכי תקאווד

../images/Emo220.gifאחלה

יום יבוא אני עוד אלך.. אבל הדבר הזה הוא לא לכאן. אם אתה(?)רוצה זה למסרים. תהנה לך. ושוב. אל תדאג אניאלך. בשבילך. אני אפילו אמות!(ואז סוף סוף אהיה מאושרת)

sufgi69

New member
אולי

במקום לבלבל בשכל כל מיני דברים תעזרי? היית יכולה להועיל, אפילו באתי בגישה נחמדה בהתחלה, זה שבנאדם חדש בא ולא ממש מבין מה הולך פה זה לא אומר שצריך לאבד את הצפון. מה זה לעזאזל מסרים? מה זה נצל"ש?

l i s H A

New member
אנשים פה לא בדיוק מפוקסים

באמת חבל שלא שרשרת לאוף אבל כבר נמאס לבוא בטענות.. ודורין קצת תקפת יותר מדי..ואני לא מאשימה אותך אבל את לא יכולה להפיל על אחרים שלא כלכך מבינים מה קורה.. את לא חושבת..? [נהייתי קונדוליסה רייס...ככה קוראים לה?o0]

Just Sleep

New member
הווממ כנס.

את כמו שלך עוד לא יצא לי להוציא אבל עוגות גבינה אם אתה רוצה: בית: A ומשחקים עם חסימות פתיחה ופזמון: A E B D->E (כמובן שהכל בפאוור קורדס)

fatbery

New member
לא לא לא!

או קיי אחי אני יכול להביא לך את האקורדים למה טאבים יותר נוח לי לסמן..אז הבית: A/D/A/E פזמון:A/F#/D/E

למעלה