טאבו פלוס מישהו יודע איפה אפשר להשיג ליריקס שלו?
D DirectT New member 15/1/07 #7 אה זו הילה? חחח אם כך, מה יש לך, מתקשה להבין מה הוא אומר? מעגל ראשל"צ קונספירציה כשאתם משחקים באייט מייל אנחנו משחקים בזיג הייל [WTF?!?!]
אה זו הילה? חחח אם כך, מה יש לך, מתקשה להבין מה הוא אומר? מעגל ראשל"צ קונספירציה כשאתם משחקים באייט מייל אנחנו משחקים בזיג הייל [WTF?!?!]
K KarenTheGoddess New member 15/1/07 #6 היה באתר הרשמי.. כרגע האתר לא עובד, אז אין לי מושג איך אתה יכול להשיג אם זה ממש ממש חשוב לך, אני אכתוב לך בהזדמנות.
היה באתר הרשמי.. כרגע האתר לא עובד, אז אין לי מושג איך אתה יכול להשיג אם זה ממש ממש חשוב לך, אני אכתוב לך בהזדמנות.
S Strike-A New member 15/1/07 #8 אתה יכול להיכנס למייספייס שלו שלח לו הודעה פרטית, אם יש לו את הלירקס, אולי הוא ישלח לך. אבל לא בטוח שיש לו עדיין את הליריקס.
אתה יכול להיכנס למייספייס שלו שלח לו הודעה פרטית, אם יש לו את הלירקס, אולי הוא ישלח לך. אבל לא בטוח שיש לו עדיין את הליריקס.
M moshe alfasi New member 15/1/07 #10 לי יש בגיבויים של הכל בקיבוץ. כרגע אני בבית, כשאלך לקחת את כל הציוד שלי משם, אביא גם את הגיבויים ואשלח לך חביבי.
לי יש בגיבויים של הכל בקיבוץ. כרגע אני בבית, כשאלך לקחת את כל הציוד שלי משם, אביא גם את הגיבויים ואשלח לך חביבי.
K KarenTheGoddess New member 16/1/07 #12 שמתי לב. רק שלא היה לי איך לתקשר איתך באיסיקיו ;[ ואני מבקשת, תביא איזו כאפה לליאור P:
K KarenTheGoddess New member 16/1/07 #15 הייתי לידו. הוא סגר את החלון מהר מאוד.... בעיקר כי אני הבאתי לו כמה טובות.
M moshe alfasi New member 16/1/07 #14 בא לך בטוב... דווקא את הדיסק הזה יש לי כאן, תחבר אליי לאייסיקיו או למסנג'ר ותקבל בכיף. זה כולל את כל מי שרוצה את זה.. 274228589 [email protected] לבריאות חביבי.
בא לך בטוב... דווקא את הדיסק הזה יש לי כאן, תחבר אליי לאייסיקיו או למסנג'ר ותקבל בכיף. זה כולל את כל מי שרוצה את זה.. 274228589 [email protected] לבריאות חביבי.