אמא של שירה היחידה
New member
טאאדם!-מכניסים את מאסטרשף למטבח הפרטי 10
קופסאות השימורים מזכירות למשתתפים את הצבא. אני,ברגע שראיתי את קופסאות הבשר המשומר,נזכרתי בדבר אחר לגמרי- מזון כלבים וחתולים.
ריקי מוסיפה קוקוס לאפונה (?... איך בכלל עלה על דעתה שילוב שכזה...) ו- אני חייבת להתוודות,אני כבר שנים מבשלת את מרק האפונה,עם אפונה מקופסא. אחרי שלפני כן נהגתי לבשל אפונה יבשה,וגיליתי שכך טעים יותר,וכמובן פשוט יותר.(חתיכות קבנוס בפנים,ישלימו את המנה הזו).
בתמונה,קופסאת בצק של נוף:
http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/canned-food-recipes/Recipe-4e0299a21cd6441006.htm
אחרי הנוסטלגיה של ימי הצבא הרחוקים,מגיע הפרק הנוסטלגי על המודחים,או במילה פחות יפה ומכובסת: לקט... וכך,קיבלנו קרוב לשעה של קליפים מכל פירקי העונה הנוכחית.ואחרי כל זה,קיבלנו רק את שלב הצגת המשימה הבאה. (אני היחידה שדילגה על המון דקות מהפרק הזה?... ) ואני אגיד משהו בסגנון של אייל שני: הגשתם לנו מנה שמרגישה כמו שאריות. כאילו לקחו כל מה שנשאר מהשבועות הקודמים במקרר,ועירבבו את זה לקוקטייל שחוץ מלצעוק 'אותה גברת בשינוי אדרת',אין בו שום דבר.
אז אם תרגלתם מטבח 'תחת אש' (של כיריים,תירגעו),או שיפרתם מנת הדחה של אחד מאלה שכבר אינם איתנו,
('פשוט החלפתי את הפלפל השחור בסוכר,ואת הג'ינג'ר, באניס מושרה ביין לבן,וזה פצצה לקיבה! טעים משהו')
ספרו לנו.
בתיאבון!
אה כן... סרנדה,ברוכה החוזרת (איך אומרים את זה בהודית?...)
קופסאות השימורים מזכירות למשתתפים את הצבא. אני,ברגע שראיתי את קופסאות הבשר המשומר,נזכרתי בדבר אחר לגמרי- מזון כלבים וחתולים.
ריקי מוסיפה קוקוס לאפונה (?... איך בכלל עלה על דעתה שילוב שכזה...) ו- אני חייבת להתוודות,אני כבר שנים מבשלת את מרק האפונה,עם אפונה מקופסא. אחרי שלפני כן נהגתי לבשל אפונה יבשה,וגיליתי שכך טעים יותר,וכמובן פשוט יותר.(חתיכות קבנוס בפנים,ישלימו את המנה הזו).
בתמונה,קופסאת בצק של נוף:
http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/canned-food-recipes/Recipe-4e0299a21cd6441006.htm
אחרי הנוסטלגיה של ימי הצבא הרחוקים,מגיע הפרק הנוסטלגי על המודחים,או במילה פחות יפה ומכובסת: לקט... וכך,קיבלנו קרוב לשעה של קליפים מכל פירקי העונה הנוכחית.ואחרי כל זה,קיבלנו רק את שלב הצגת המשימה הבאה. (אני היחידה שדילגה על המון דקות מהפרק הזה?... ) ואני אגיד משהו בסגנון של אייל שני: הגשתם לנו מנה שמרגישה כמו שאריות. כאילו לקחו כל מה שנשאר מהשבועות הקודמים במקרר,ועירבבו את זה לקוקטייל שחוץ מלצעוק 'אותה גברת בשינוי אדרת',אין בו שום דבר.
אז אם תרגלתם מטבח 'תחת אש' (של כיריים,תירגעו),או שיפרתם מנת הדחה של אחד מאלה שכבר אינם איתנו,
('פשוט החלפתי את הפלפל השחור בסוכר,ואת הג'ינג'ר, באניס מושרה ביין לבן,וזה פצצה לקיבה! טעים משהו')
ספרו לנו.
בתיאבון!
אה כן... סרנדה,ברוכה החוזרת (איך אומרים את זה בהודית?...)