טאאאאאאאאאאאאאדאם!

טאאאאאאאאאאאאאדאם!

אכן כן נחתם על שירשור: ...
הפינה של דפנה בקאמבק!
והנושא של הפינה הווווווווווא:
שירשור
בגריל
שאלון עליכם!! (תענו בתגובה לשירשור!!!)
מה השם שלך
בן/בת כמה
מי את/ה מה את/ה
יש לך חיית מחמד
או אחים
מה את/ה הכי אוהב בעולם
את מי את/ה הכי אוהב בעולם
למה כבשים לבנות
נכון שאני מעצבנת
מהו הדיסק האהוב עליך
מהו השיר האהוב עליך
מהו הבגד האהוב עליך
למה פרות עושות מוווו ולא בהההההה
מהו הדבר הכי חשוב לך בעולם
מיהו הבן-אדם הכי חשוב לך בעולם
מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים לכם 60
נכון שעוד יומיים תגידו לי מזל טוב
מי שעונה על כל זה מקבל פרחים

אני אענה ראשונה../images/Emo70.gif

דפנה
בת 13 (עוד יומיים 14
)
אני יאלדה מחורפנת לחלוטין...(נראה לי שהבנתם לבד
)
אין לי חיית מחמד אבל יש לי אחות גדולה ומותקית
אני הכי אוהבת בעולם חורף!
את מי אני הכי אוהבת
מתחלק לשלוש!
את המשפחה שלי
את החבר שלי
את החברים שלי
כבשים לבנות כי הפרחים נפלו מהם
ברור שאני מעצבנת אחרת לא הייתי כותבת לכם שאלון כזה
הדיסק האהוב-
לועזי: "לד זפלין 1" לא יודעת אפילו למה...
עברי: "נעליים" (להקה מעולה
)
השיר האהוב:
"ריח" של נעליים
"TANGERINE" לד זפ.
הבגד האהוב
מכנסיים פרחוניות שלי
פרות עושות מווו ולא בההה כי הם לא כבשים
הדברים הכי חשובים לי בעולם הם המזכרות שלי מאנשים שפגשתי
הבנאדם הכי חשוב לי חוץ מהמשפחה הוא החבר שלי שהוא גם הידיד הכי טוב שלי
המפ..60...השנים המוזרות האלה
שאנשים היו מסוממים כל הזמן
המפ...אני לאהוב
אני אגיד לעצמי מזלטוב בעוד יומיים

shirashira

New member
טוב אז ככה

שם:שירה גיל: 13 וקצת מי אני: אני בעצמי לא יודעת... חיית מחמד: כלבת גולדן ריטריב ממש מתוקה אחים: אחות גדולה בת 19 הכי אוהבת בעולם: לישון!!! מי אני הכי אוהבת בעולם: דפוק אחד שלא שם עלי...
דפמנה מעצבנת: בערך.. סתאאאם דיסק אהוב עלי: קאונטינג קרווז (לא כל כך קשור לשנות ה-60 אני יודעת...) שיר אהוב: קום תוגדר ביטלס בגד: ג´ינס סיקסטיז כזה מקסטרו למה פרות עושות מוו: ??? דבר הכי חשוב בעולם: אני עצמי ואנוכי.... סתאאם ת´אמת אין לי מושג כי כולם כל כך חשובים לי... בן אדם הכי חשוב בעולם: המשפחה...? אסוציאציה - 60: מכנסיים מתרחבים... להגיד לדפנה מזל טוב: בטח... נ.ב: אני לא כל כך כותבת בפורום אז לא בטוח שאתם מכירים אותי אבל בכל מקרה....(לרב אני רק קוראת או נכנסת לקישורים...)

kibutzit

New member
אני!! (בפעם המאה בערך)

שם: חסוי אבל למען הפורום נעמה בת 15 אני אינדבידואלית מיוחדת וחסרת עקבות יש לי כלב בן 13 אחים שנים גדולים הכי אוהבת בעולם: חורף, מוזיקה. הכי אוהבת בעולם את המשפחה כי יש רק אחת כבשים לבנות כי ורוד לא הולם אותן מעצבנת עדיין לא דיסק אהוב כרגע- הראשון של skunk anansie שיר אהוב יש כמה אבל כרגע עולה לי night in white satain- moody blues בגד אהוב- הפונצ´ו האדום ירוק שלי פרות עושות מו כי בההה עושות ילדות הביצפר שלי הכי חשוב לי בעולם זה שלום- קיצ´י אבל צריך להודות שזה מה שהכי חשוב היום לישראלים, וגם המישפחה כמובן.. הבנאדם הכי חשוב זה שוב המשפחה.. שנות השישים מזכירים את הוודסטוק, רצח ג´ון לנון, היפים? ממממ נראה אם יצא לי להיכנס עוד יומיים אם לא אז מזל טוב עכשיו סוף..

עונה עונה עונה

שמי-טל (אבל לרוב זה טלטול,או פטרו) בת 15 וחצי מי אני? אוף,נו אתם יודעים,כבר שאלו את זה פה פעם..אבל אתם יכולים להיות חברים שלי ולגלות :) הו,כמה פרפר-נחמדי חית מחמד-אלברט,החתול החמישי שלי,שהוא מלא פרווה ארוכה שחורה עם כפות רגליים לבנות,כמו גם שני דגים..אבל הם מתו יש לי שני אחים...קטנים הכי אוהבת בעולם....אני לא יכולה לענות על זה,יותר מדי מורכב. מי אני אוהבת הכי? גם על זה אני לא יכולה לענות כבשים לא לבנות! זה סתם קונספרציה של ציירי דיסני וברכות יומהולדת! כבששים הן חום בהיר\כהה או אפילו שחור!!! את לא מעצבנת...את מאד..הממ...מלאת רוח חיים הדיסק האהוב עליי,אני לא יכולה לענות על זה,כי יש יותר מדי... השיר האהוב עליי-גם,יש יותר מדי,וכל שיר מרגש אותי במיוחד בתקופה מסויימת הבגד האהוב עליי-חולצה הודית לבנה שהיתה של אמא שלי בשנות השישים...בעצם,כל החולצות הפרחוניות שלי...נראה לי פרות עושות מווו כי כואב להן שלוקחים להן חלק ושרוצחים אותן,ואם הן היו עושות בהההה היו חושבים שהן נהנות מזה הכי חשוב לי בעולם-שכמה שיותר אנשים יהיו מאושרים,ושכל אחד יוכל להגשים את עצמו מבלי לפגוע באחר הבנאדם הכי חשוב לי-אישי מדי...לא יכולה לענות על זה הדבר הראשון שעולה בראשי כשאומרים שישים..צבע סגול בהיר,נראה לי. וזה לא בציניות...באמת,יש לי צבע לכל יום\תקופה\בנ-בת אדם כן,אגיד לך מחר מזל טוב אני רוצההה פרחים!! טלטול

חחחח אהבת את ה"מלאת רוח חיים"

ופרחים:
|סביון
|סביון
|סביון
|סביון
|סביון
|סביון
|סביון
|סביון

שאלון עליי ממש ממש עליי?

שמי ערן.
17.8
אני ערן, בן אדם.
אין לי חיית מחמד, ויש לי אחות (מה הקשר בין השתיים?)
אני לא חושב שאדם רציונלי מסוגל לבצע בחירה שרירותית כזו בכלל.
אני חושב שזו שאלה חטטנית מידי ולכן אבחר לא לענות עליה.
אני לא יודע את התשובה לכך.
אני לא מכיר אותך בכלל, ולכן לא אוכל לענות על השאלה הזו. אם את מתכוונת שאת מעצבנת בגלל השאלון הזה, אני לא חושב שזהו מעשה מעצבן כי כל אדם חופשי לא לענות עליו, לכן הוא לא מעצבן וכך גם את.
ראי מה את/ה הכי אוהב בעולם
ראי מהו הדיסק האהוב עליך
ראי מהו השיר האהוב עליך?
אני לא יודע את התשובה לכך. ולמעשה, פרות לא עושות מו.
ההכרה שלי?
ראי את מי את/ה הכי אוהב בעולם?
המספר.
אולי אם תשמעי אותי, אך מכיוון שאני לא מתכנן להתקשר אליך ואני לא חושב שאתקל בך ברחוב, אולי אכתוב לך "מזל טוב". את שולחת את הפרחים בדואר? אשלח לך כתובתי דרך המסרים האישיים.

Creamy Weather

New member
אפשר פרחים צהובים ביבקשה?

קוראים לי טומי ואני מכשפה מצ´יגנע בת 15. יש לנו פה המון דגים די גועליים שאני לא אוהבת במיוחד, ואני נוטה לא לחבב אותם ברוב שעות היום. אחים דוקא יש לי והם קצת יותר שימושיים הכי אני אוהבת בעולם...מוזיקה אני חושבת שכנראה קשת היא הבת אדם שאני הכי אוהבת בעולם כי אם הכבשים היו סגולות הן היו מתבלבלות וחושבות שהן עיזים, כמובן מעצבנת...? לא, לא במיוחד.. הדיסק האהוב עלי הוא טומי, אבל זה בכלליות. בדרך כלל זה תלוי במצב רוח שלי השיר האהוב עלי.. נדמה לי שקשמיר של לד זפלין. אבל שוב, זה תלוי במצב רוח שלי, והוא מעורער רוב הזמן הבגד האהוב עלי שלי יש? הממ.. יש לי חולצה חדשה ויפיפיה להפליא עם מלא פסים פסים צבעוניים שאני אוהבת מאוד.. ויש את החצאית הלבנה שלי שמלאה בכתמים של כימיקלים אבל אני מסרבת להפרד ממנה, ואלו הפריטי לבוש שאני הכי אוהבת שיש לי. כי אם הן היו עושות בהההה הן לא היו עושות מווו ואז הן היו מאבדות את זהותם הפרירית, וזה ענין לא רצוי הדבר הכי חשוב לי בעולם... זה מוזיקה בעקרון, זה צריך להיות משהו מוחשי? המממ הבן אדם החשוב לי ביותר בעולם הוא שוב, קשת אני מתארת לעצמי כשאומרים לי שישים אני חושבת על כמה יפה המילה הזאת- "שישים" ושאם הייתי צריכה לבחוראת המספר האהוב עלי, זה היה הוא. עוד יומיים אני כנראה אהיה עסוקה בלהגיד מזל טוב לשתי חברות שלי שיש להן יומולדת גם כן, אבל אולי אני אתפנה לומר לך מזל טוב עוד שלושה ימים..:) בכל מקרה אני אומר לך מזל טוב עכשיו- מזל טוב! *חיוך יומולדתי* ואני עדיין מאוד רוצה פרחים צהובים. וגם כמה כוכבים, אם אפשר

rainbowgirl

New member
תשובות

מה השם שלך:קורל בן/בת כמה:13.5 מי את/ה מה את/ה:אני לא יודעת מה אני בדיוק...ילדה אני חושב.או לחילופינ כבשה יש לך חיית מחמד או אחים:יש לי אחות בת 16 וכלב בנ 6 ב-12.12 מה את/ה הכי אוהב בעולם:את הפיות שלי את מי את/ה הכי אוהב בעולם:את הכלב שלי למה כבשים לבנות:כי המ חמודות!!! נכון שאני מעצבנת:ממש לא!את חמודה מאוד מהו הדיסק האהוב עליך:היהודימ-מציאות נפרדת מהו השיר האהוב עליך:jimi hendrix מהו הבגד האהוב עליך:מכנס פרחוני/מכנס חצי כחול כהה חצי כתומ למה פרות עושות מוווו ולא בהההההה:כי כבשות המ חמודות מאוד מאוד ופרות קצת פחות. מהו הדבר הכי חשוב לך בעולם:הפיות שלי מיהו הבן-אדם הכי חשוב לך בעולם:החברימ שלי מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים לכם 60:פרחימ וסמימ נכון שעוד יומיים תגידו לי מזל טוב:למה עוד יומיימ? אני יגיד לכ עכשיו מזל טוב על אתמול

למעלה