ח-ש-י-פ-ה

Angel Girl1

New member
רבה עם עצמי?

מי רב עם עצמי? שמתי את זה בשביל שאייל ושירלי יראו וידעו... מי שאל אותך לעזזל?! ואני יודעת שיש לי שער מחריד...

liorlord

New member
איפה שיער? כל מה שאני ראיתי

זה כמה גושים שחורים, לא רואים כלום.

Angel Girl1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא אבל באמת יש לי שער מזוויע... יש כאן כמה שיוכלו להעיד... לדוגמא: עמית (שרואה אותי כמעט כל יום בביה"ס... מסכן=/ רחמים על הילד=/) עומרי (מסכן הילד... סבל, ראה אותי פעמיים!) מעין (לא מסכנה... כרגע אנחנו בריב... והיא פגעה בידיד הכי טוב שלי! אז מגיע לה לסבול ולראות אותי 3 פעמים! מואהאהאה!) ליאור (מרחמת עליו=/ ראה אותי גם כן פעמים=/) אלעד (שסבל... אבל למזלו ראה אותי רק פעם אחת) וזהו אני חושבת... או שלא?

ooooooofri

New member
מור

אולי אני יעלה את התמונות האמיתיות בלי ציורים על השיער שלך? לי יש אותן את יודעת...

Angel Girl1

New member
ואולי לא?!

אני יודעת שיש לך אותם... פשוט אתה תוכל לשכוח מלדבר איתי אם אתה תפרסם אותם פה, או בכלל תשלח אותם למישהו/י

עפריקי

New member
=\

אוף אני מנסה לשים תמונה שלי ואני מקטינה אותה כמה שאפשר כדי שהיא תעלה והיא לא עלה אז אני מנסה להקטין עוד=(

RozwareZ

New member
היייייייייייייי

תמיד אני יודע אחרון על הדברים האלה האאא
מזלט כמובן
דבר שני אךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איזה חמודיםםםםםםםםםםםםם אוווווווווווווווווווווווווו love is in the air מעיין את יודעת כבר איך אמרתי שאת נראת
שזה בהחלט חבלז
ומור נשבע לך שדבר הראשון שראיתי תתמונה שלך אמרתי לסיגל ואיי איזה שיער יפה יש למור... בכלל את יפה ממה שאני זוכר מהתמונה שלך אבל אוווווווווווווווווווווווווו love

Angel Girl1

New member
די להגיד שיש לי שער יפה!

היום נפגשתי עם ערן... והוא אמר לי שיש לי שער יפה! ואמרתי לו שהוא עיוור! ואז היה שם את העמדות האלה של הפרו הזה... של השמפו! נו! זה שיש לו עכשיו פרסומים בטלוויזיה! אז הלכתי לשם... והיא עשתה לי בדיקה... ואז גם הבודקת אמרה שיש לי שער יפה! ואז לפי הנתונים... זה הראה שיש לי שער בריא... ושאני מוציאה ממנו את הכי טוב שאני יכולה! וזה הרבה! ובעעעע! למה אתם לא קולטים?! יש לי שער מחרררררריד!

Rain-girl

New member
וואו

קודם כל מור איזה שיער מושלם!!!! וליאור אתה נראה כל כך טוב שאפילו אין לך מושג ומעין יפיופה כמו תמיד
בהצלחה לכם

Angel Girl1

New member
../images/Emo46.gif מההההה?! איפה שער מושלללללם?!

טוב... עד שאפחד מכם לא באמת רואה את השער שלי... ששששש! יש לי שער מחריד!

Angel Girl1

New member
../images/Emo9.gif סופסוף ילד חכם!

ליאור! תמיד ידעתי שאתה חכם!=) לא תמיד האמנתי בזה=/ אבל תמיד עמוק עמוק... ידעתי!=)

Angel Girl1

New member
אממ... לא ממש=/

גם עכשיו בוא נגיד... אממ... אני עדין לא מאמינה בזה=/ מצטערת...=/

למעלה