ח-ש-ו-ב

J e w l

New member
ח-ש-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חברים יקרים, ידידנו האהוב ומנהל פורומנו הנחמד (יא! משפט דו-משמעי...) כרגע, כן, כן, כרגע - יום שבת, 14:31, נמצא באוניברסיטה
למה, אתם שואלים, שאדם השפוי (בערך) בדעתו ימצא במוסד להשכלה גבוהה ביום שבת: זה גם מה שאני שאלתי, והרי התגובה שקיבלתי: "יש לי פרויקט". אני מוחה
ראשית, מה זה אמור להביע?! אוניברסיטה פתוחה בשבת?? לעודד אנשים לחלל? עזבו לחלל!!! לעודד אנשים לא לנוח שניה אחת?! שניה אחת?!!?!?!?! שנית, לסוע בצהרי יום שבת לאוניברסיטה? אני לא יודעת מה אתכם, אבל מבחינתי- זה סימן שמישהו פה *אהם...אהם..* השתגע. חברים, הגיעה השעה לפעול! כל מי שאכפת לו מתומר (ואני יודעת שלרבים וטובים פה מאוד מאוד אכפת)- אנא, נצלו דקה מזמנכם, וצרפו תגובה לשרשור המחאה שלי. כשהוא יחזור הביתה (והוא יחזור, כי בלילה *כן* סוגרים את שערי האוניברסיטה) הוא יראה שיש לו אנשים שאוהבים אותו המוני המונים בבית וגם אם יש פרויקט - לא נוסעים ללימודים ביום שבת
***הערה!*** התכוונתי לבקש שתתקשרו אליו לנייד ותביעו את דעתכם, אבל אני מבינה שזה לא יעזור, כי מילא הוא כבר שם, וזה רק יעצבן אותו והוא לא יצליח גם להספיק לסיים את הפרויקט. אז לא לומר שאין הגיון מאחורי דבריי
יולי

Rain Star

New member
אממממממממ...

נתחיל בזה שאני מוחה על המונח "חילול שבת". זכותו של כל אדם לחיות את חייו כמו שהוא רוצה, ומי שלא רוצה "לחלל" שלא יחלל, זה לא צריך למנוע ממי שזה לא מפריע לו, לחיות את חייו כמו בנאדם נורמלי, וזה כולל (מי ישמע) לפתוח את שערי האוני' בשבת. מעבר לזה, כמו שאת בטח יודעת - היציאה מהאוני' אפשרית בכל שעה, ככה שלא מתבקש שהוא יחזור בלילה, למרות שזה מה שיקרה בשלב מסוים. ולמרות שאני אוהב את תומר המוני המונים, אם הוא בלחץ זמן ואין לו זמן לחיות בגלל הפרוייקט הזה, אני חושב שלמחות על זה שהוא מבצע אותו זה לא לעניין. תומאש, אנחנו תמיד כאן לכל מה שאתה צריך, גם אם זה לשכנע אותך ללכת לישון
. והמון בהצלחה עם הפרויקט, שיגמר כבר

J e w l

New member
***הבהרה***

מי שחושב שההודעה נרשמה כי מפריע לי שתומאשי נוסע או לומד בשבת - כנראה שלא ניסחתי את עצמי נכון. מה שמפריע זה שהוא לא נותן לעצמו אפילו לא יום אחד של מנוחה. ויהיה היום הזה אשר יהיה. עמכם הסליחה עם הניסוח הלא ברור - אני מתוסכלת מזה שהוא עובד כמו מטורף ברגעים אלו ממש..

Arielcohen

New member
נו באמת

ללמוד ביום שבת? אני מוחה בכל תוקף שבת הוא יום של שינה, התבטלות וטחינה של נשנושים לא בריאים ומאוד משמינים. למה האוניברסיטה פתוחה בכלל, ותומר, מה עשית שם??? אני דורש: 1. תירוץ טוב 2. הבטחה שהמקרה המזעזע לא יחזור על עצמו (אלא אם כן זה ממש ממש דחוף)

A N I g M A

New member
מה..מה...מה...

באוניברסיטה?? אלוהים ישמור מה לעזאזל... יולי... יש לך רעיונות טובים יקירה :) תומר! תחזור בזה הרגע הביתה! מה אתה חושב שאתה עושה??? פרוייקט. חצוף, אתה לומד מנדב! בפעם הבאה שנתפוס אותך עושה דבר כזה... אנחנו... אנחנו !!!!!

תומר...

אני דווקא לא מוחה על העיניין.. a man has got to do what a man has got to do... אני רק מקווה שזה יגמר כבר... כדי שיהיה לך חופש להינות מהכל... מקווה לפחות שהספקת למלא את המצברים מחדש בשינה... ושאתה לא סובל יותר מדי... זהר

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זהו מוח אתה עברת את הגבול !!!! שבת גאד דמט!!! אוף איתך!!! טוב אני אומרת כולנו נתאחד נסע עד לשם (בניגוד למה שאנחנו חושבים פה) נסחב אותו נקשור אותו ונכריח אותו לנוחחחחחחחחחחחחחחח טוב אני יודעת שזה די מיותר ב 21:00 בערב אבל.............

J e w l

New member
שקלתי גם את זה

אבל הגתעי למסקנה שהוא יותר גבוה מכולנו אז רוב הסיכויים הם שהוא יקשור אותנו ולא להיפך...

יש לי מי שיקשור אותו !!!!!!!!!!

והוא יותר נמוך ממנו אבל הוא חזק ואני כבר ראיתי אותו קושר !!!! נו חייבים לעשות משו !!!!!!!

../images/Emo6.gif

כן כן יום שישי הזה צריך להגיש את הפורייקט (אולי בעצם לא ביום שישי כי אם 10 ימים אחר כך כי יש לנו דחיה כי השותף שלי היה במילואים) היום ישבנו על דוקומנטציה והרצות שונות מה לעשות אין דבר כזה יום מנוחה בחיים שלי גם לי שבת אני לא מבין מה מזעזע בזה שהייתי באוניברסיטה - אם הייתי בבית הייתי עושה אותו הדבר אבל עכשיו אולי תבינו שכשאני אומר שאני עסוק עד מעל הראש וכולי בלחץ הסטרי יש דברים בגו קיצר הייתי באוני מ14 עד 20:30 ואז נסעתי לסבתא הרגע הגעתי הביתה... תודה לכולכם

../images/Emo6.gif

אני רואה שאת לא מכירה אותי הא? פיפי ולישון? שיעורי בית למחר ולישון

אל תעצבן אותי מותק !!!

שום שיעורי בית !!!!! לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבב אם לא יש לי את מי להביא להרביץ לך ואני לא מפחדת להשתמש בו !!!!!!!!!

למעלה