ח-ש-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
חברים יקרים, ידידנו האהוב ומנהל פורומנו הנחמד (יא! משפט דו-משמעי...) כרגע, כן, כן, כרגע - יום שבת, 14:31, נמצא באוניברסיטה
למה, אתם שואלים, שאדם השפוי (בערך) בדעתו ימצא במוסד להשכלה גבוהה ביום שבת: זה גם מה שאני שאלתי, והרי התגובה שקיבלתי: "יש לי פרויקט". אני מוחה
ראשית, מה זה אמור להביע?! אוניברסיטה פתוחה בשבת?? לעודד אנשים לחלל? עזבו לחלל!!! לעודד אנשים לא לנוח שניה אחת?! שניה אחת?!!?!?!?! שנית, לסוע בצהרי יום שבת לאוניברסיטה? אני לא יודעת מה אתכם, אבל מבחינתי- זה סימן שמישהו פה *אהם...אהם..* השתגע. חברים, הגיעה השעה לפעול! כל מי שאכפת לו מתומר (ואני יודעת שלרבים וטובים פה מאוד מאוד אכפת)- אנא, נצלו דקה מזמנכם, וצרפו תגובה לשרשור המחאה שלי. כשהוא יחזור הביתה (והוא יחזור, כי בלילה *כן* סוגרים את שערי האוניברסיטה) הוא יראה שיש לו אנשים שאוהבים אותו המוני המונים בבית וגם אם יש פרויקט - לא נוסעים ללימודים ביום שבת
***הערה!*** התכוונתי לבקש שתתקשרו אליו לנייד ותביעו את דעתכם, אבל אני מבינה שזה לא יעזור, כי מילא הוא כבר שם, וזה רק יעצבן אותו והוא לא יצליח גם להספיק לסיים את הפרויקט. אז לא לומר שאין הגיון מאחורי דבריי
יולי
חברים יקרים, ידידנו האהוב ומנהל פורומנו הנחמד (יא! משפט דו-משמעי...) כרגע, כן, כן, כרגע - יום שבת, 14:31, נמצא באוניברסיטה