ח-ק-י-ר-ה-!

ח-ק-י-ר-ה-!

לפני כמה ימים ע"י צה"ל נרצחה ילדה פלסטינית בת 13. אני דורש לפתוח בחקירה ושהרוצחים יועמדו לדין. צה"ל צריך לרצוח טרוריסטים, לא אנשים חפים מפשע, ובטח שלא ילדים. בושה, עצוב לי לראות שכך מתנהל הצבא שלנו.

levikon

New member
בא כבודו, ודורש ח-ק-י-ר-ה.

ואני בא ודורש מ-צ-*-*-ה. או בקיצור, אין לך מה לדרוש חקירה, הצבא יחקור את המעשה, ויסיק מסקנות. (לעשות את זה להבא בשושו...)

בשביל מה חקירה?

אתה כבר קבעת שמדובר ברוצחים. מאחר וקיצרת הליכים וכבר קבעת את תוצאות החקירה, אולי גם תיתן גזר דין ותבצע אותו? כשאתה תהיה בצבא (אם לא תהיה סרבן) אתה אולי תבין שילד קטנה יכולה לשאת פצצה גדולה והפלסטינים אינם בוחלים באמצעים - מי שהעביר חגורות נפץ בתוך אמבולנס ושלח בחורה שתתחזה לנכה כדי שתוכל להתפוצץ עם חיילים ושלח ילד בן 13 עם חגורת נפץ גם יכול לשלוח ילדה עם מטען. ןאם תהיה המוצב אולי תבין שהילדה יכולה להיות פתיון כדי להוציא חיילים מהמוצב המוגן ולהעמיד אותם במרכז המטרה של רובי צלפים... אבל אתה עוד ילד, ובודאי שעד שתגיע לצבא כבר יהיה שלום ולא יצטרכו עוד מלחמות...

youvall

New member
מתלהם ודמגוג!

הצבא כבר ערך חקירה בנושא הרמטכ"ל קיבל את המלצות החקירה של פיקוד דרום שלפיה המ"פ נהג באופן סביר! המ"פ, למרות זאת, יועבר מתפקידו לתפקיד אחר, לא בשל כשל במקרה הנוכחי אלא בשל כשל של התחברות לפקודים שלו!!! אבל יותר קל להתלהם ולהיות דמגוג ולהגיד שהצבא לא מתנהל כשורה! הצבא חקר ומצא שהמ"פ תיפקד כשורה, באופן סביר! אז אם התוצאות לא מוצאת חן בעינייך-זה לא נחשב?!?

אשרת

New member
יובל

בפורום העבודה אנחנו כבר דיברנו על האמינות של התחקירים הצבאיים. אז תפסיק לצווח על מקס.

youvall

New member
אשרת...כבר דיברנו על זה....

מקס דרש תחקיר-נעשה תחקיר! נגמר! גם התחקירים האחרים של צה"ל הם כסת"חים...למעשה, בעולם כולו מקובל שהצבא חוקר את עצמו...זה דרך החיים...אני אפסיק לצוות(ממתי אני צוות?!?) על מקס ביום שהוא יסתום את הפה שלו ויספיק להמציא שקרים...כאן זה כאילו לא נערך תחקיר....

טיפש אחד

תראה איך קיבלת בראש בעבודה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=632&msgid=40851925 כמאת כולם חוץ ממך אמרו שהתחקירים של צה"ל ד-פ-ו-ק-י-ם (כמוך). אני לא אסתום את הפה, אתה תסתום. אתה לא תצוות אלי, למה? כי אתה א-פ-ס. היחיד כאן שממציא שקרים זה אתה. עכשיו לך לפורום של המפלגה שלך, של מולדת (לא העבודה ולא יח"ד).

youvall

New member
טיפש אחד!

גם אני אמרתי שהתחקירים של צה"ל דפוקים...מה לעשות? זה מה שיש.... לא "כמאת" אלא "כמעט" לא תצוות אלא תצווה אתה עלוב ופתאטי שלא מצליח להתמודד עם העובדה שמישהו מצליח לסתור את השקרים העלובים שלך! עכשיו, איפה אתה היום?ביח"ד(בוא ניתן את רצון השבות לפלסטינאים בהסכם ז'נבה) או כ"ך(בואו נפציץ את ההפגנות של החמאס כדי להרוג כמה שיותר ערבים)?

טיפש... גרוע מ5 טיפשים ביחד

גם את מה שאמרת עכשיו סלוניק סתר שם... למה? כי אתה ב-ל-ו-ף.

youvall

New member
עלבו ופתאטי...

מה בדיוק אמרתי בהודעה הקודמת שסלוניק(לבטל את כל המחסומים) יכל לסתור?!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל דבר שאמרת, הוא סתר. ואם תחפס שם בשרשור, גם תראה.

youvall

New member
סלוניק(לבטל את כל המחסומים) אמר

שאני הבאתי תחקיר שנוגע לוידוי הריגה בעוד שצריך לפתוח תחקיר בנוגע ללמה ירו.... זה הדבר היחיד בעל ערך שהוא אמר בשירשור שם.... וגם זה-אני לא מסכים איתו כי הילדה החשודה הייתה בתוך שטח צבאי סוגר, אסור לתנועה של פלסטינאים, סחבה תיק והחיילים הרגישו שהיא מסכנת אותם אז הם ירו! מקס-אתה עלוב!

הנה מה שסלוניק אמר

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=632&msgid=40888840 ויש שם עוד הרבה אנשים שהוכיחו שאתה אידיוט.

youvall

New member
והנה מה שעניתי לסלוניק:

מר סלוניק(צריך לבטל את כל המחסומים)...הילדה בת ה13 נכנסה לשטח אסור לתנועה לפלסטינאים, התקרבה לעמדה, נשאה על גבה תיק... היא הייתה חשודה! היא נשאה עליה חפץ חשוד! החיילים הרגישו שהם בסכנה! הם הגנו על עצמם-מבחינתם-היא הייתה יכולה להיות מחבלת! כבר נעשה שימוש בילדים, נעשה שימוש בנשים, לחיילים לא הייתה שום סיבה לחשוד שהיא חפה משפע! היא הייתה בשטח אסור לתנועה! היא התקרבה לעמדה! היא נשאה חפץ חשוד! הם נטרלו את האיום! נגמר...פה נגמר התחקיר! הנה, חקרתי לך...מצאתי לך שהחיילים תפקדו ללא דופי! אולי גם נציע לחקור למה חיילים ירו במות חשודה שהתקרבה לגדר המערכת בעזה ואח"כ התגלה שהיא נשאה מטען חבלה ורובה במטרה לעשות פיגוע בסיור צה"לי?!? גם אז זה היה לא בסדר?!? החיילים עשו מה שעשו מתוך הרגשה שהם בסכנה! אם הפלסטינאים היו מוציאים מזירת הלחימה את הילדים ואת הנשים-לצה"ל לא הייתה שום סיבה לירות בילד שמתקרב לעמדה... אבל הפלסטינאים ממשיכים להשתמש בילדים לצורך פגיעה בחיילים-אז חיילי צה"ל יירו על ילדים אם הם מרגישים שהם מאויימים! הקישור

זה רק הוכיח שאתה סתם דמוגוג

אפילו הרבה בצה"ל הודו שנעשתה טעות... בחירים בצה"ל אמרו: "נעשתה טעות". אבל מה? לא מספיק לי שיודו. אני דורש שהרוצחים שרצחו ילדה בת 13 יוכנסו לכלא! הם לא בדקו... ברור שלטיפשים שיודעים רק לראות מנשק קל יותר להרוג מאשר לבדוק.

youvall

New member
מקס...

אתה פתאטי! סתרתי את כל השקרים שלך-ולך לא נשאר שום דבר חוץ מלקלל... אני לא ארד לרמתך! תהנה לך שם, ברמת בגרות שיותר נמוכו מקולו של גולית בשיר של כוורת(שד"א, הוא נמוך מים המלח!)

אתה אטום לגמריי

אתה ל סתרת כלום... פשוט איי אפשר כבר להגיב לך, למה לתרוח? אתה אטום... לא נכנס לך כלום לראש. שם בשרשור שנתתי סלוניק הוכיח שאתה אידיוט.

למעלה