תודה רבה :)))
M milki35 New member 23/8/12 #108 מזל טוב איזה כיף להיות נשואה טרייה ולגלגל 'בעלי' על הלשון. את היית כלה יפיפיה!
@ @יעל@ New member 23/8/12 #10 סופשבוע שמח מכנסיים מחוייטים של יופ, וגם החולצה שלהם מסאטן. יש לי אותה גם בוורוד פוקסיה ורציתי ללבוש אותה היום אבל אמרתי שאני לא מספיק אמיצה בשביל וורוד כזה. אולי בפעם אחרת.
סופשבוע שמח מכנסיים מחוייטים של יופ, וגם החולצה שלהם מסאטן. יש לי אותה גם בוורוד פוקסיה ורציתי ללבוש אותה היום אבל אמרתי שאני לא מספיק אמיצה בשביל וורוד כזה. אולי בפעם אחרת.
P pixie lul New member 23/8/12 #62 המכנסיים מוצלחים את החולצה אני קצת פחות אוהבת. היא יפה, אבל אני פחות אוהבת עליך את הגזרות הנשפכות
ה הילדה בחולצה הכחולה New member 23/8/12 #74 סופשבוע נהדר גם לך! משהו בחולצה לא כל-כך מסתדר לי. אולי היא רפוייה מדי?
A Aניס New member 23/8/12 #11 הכי plain שיש שמלת חולצה בצבע נייבי ממנגו (שבכל עונה מוציאים גרסה שלה בכמה צבעים), בלרינה בניוד מניין ווסט. ההבלחות האלה למשרד נותנות קצת הפוגה מהחופש (רק עוד שבוע לחזל"ש!).
הכי plain שיש שמלת חולצה בצבע נייבי ממנגו (שבכל עונה מוציאים גרסה שלה בכמה צבעים), בלרינה בניוד מניין ווסט. ההבלחות האלה למשרד נותנות קצת הפוגה מהחופש (רק עוד שבוע לחזל"ש!).
S shmickey New member 23/8/12 #41 את מהממת בplain!! כל כך אהבתי שלא התפתת (ככה כותבים התפתת?! פיתוי.. פיתויים.. להתפתות.. התפתת!) לחגורה
את מהממת בplain!! כל כך אהבתי שלא התפתת (ככה כותבים התפתת?! פיתוי.. פיתויים.. להתפתות.. התפתת!) לחגורה
E efrato1 New member 23/8/12 #44 את לבושה מקסים אני שמחה שלא הוספת חגורה. היא הייתה נראית מעולה עם השרשרת ספייקים שלך או שרשרת מעניינת אחרת
את לבושה מקסים אני שמחה שלא הוספת חגורה. היא הייתה נראית מעולה עם השרשרת ספייקים שלך או שרשרת מעניינת אחרת
A Aניס New member 23/8/12 #81 אני מחכה לשרשרת הזרחנית שהזמנתי מאיביי עוד בשניית הרכישה חשבתי איך היא משתדכת לשמלה הזו