הגיוני שאני ככה בלחץ כבר יומיים לפני שהיא מגיעה?!?
הבית הפוך. עוד לא סידרתי כלום מכל מה שתכננתי:
להכניס מכונה. להכניס קניות מהבוקר למקרר. הררי בגדים בחדר שלי שצריך לסדר. מיון כמויות בגדי חורף לקטנה שהאישלי מצא פתאום כשסידר את המחסן. החזרת חפצים למקומם בארון החדש בחדר המהמם שיצא לגדולות. קיפולי כביסה. בישולים בקטנה (אבל אוהבת ללכלך את הגז לפני שהעוזרת כאן ולא אחרי..) בקיצור- מקימה את עצמי בכח מהכסא החם מולכן והולכת לעבוד
אוף, שונאת עוזרת.
(אבל דברו איתי ב14:00 כשהבית יהיה נקי, אז בטוח אשמע אחרת.)
אבלני לא אוהבת שהיא נוגעת לנו בדברים. היא לא שמה דברים במקום אלא רק עורמת בערמות ואז זה עוד יותר מבלגן לי ועוד יותר מעצבן.
מעדיפה למיין ולסדר בעצמי, והיא מזיזה מיטות, שטיחים, שואבת, שוטפת, מנקה אבק, אקונומיקה בשרותים, כיריים, כיורים וכו'.
מה האפשרויות הנוספות? (חוץ מכביסות, שזה אני מכירה אבל ממש לא אוהבת. אה, וגם לא אוהבת שתחליף מצעים.)
אבל כשהיא לא עושה- אני עושה.
טוב, מודה, לא מזיזה מיטות כל שבוע. ולא מרימה שטיחים כמעט אפפעם. מלבד אלו- אין ברירה, כשחיים בבית ילדים (והחברים שלהם) והבית ב"ה גדול- חייבים לנקות... פעמראשונה השנה ש"נשברתי" ולקחתי לי מישהי קבועה. נראה כמה זמן אשרוד איתה.
(תמיד כשמדברים פה על ניקיון אני מרגישה שאני הכי ג'יפה לעומתכן, ואז באה השוקו ואני מרגישה בחברה טובה
)
אם להיות כנה- השבוע באמת הגענו לנקודות של ג'יפה שגדולות אפילו עליי- סופ"ש שעבר לא היינו (כשאנחנו נעדרים לסופ"ש אנחנו לא עושים קניות בסופר ולא מנקים. פינוק) , האבק חגג, החצי החליט לסחוט אשכולית אדומה ושפך מלא (ניקינו אחרי, אנחנו לא כאלה ג'יפה! אבל לא מספיק יסודי)... בקיצור- הבית מחייב ניקיון, עם או בלי החמים...
לפני יומיים גזרתי לבכורה 3 ס"מ של שיער קצוות יבש.
השיער של הגברת מעולם לא נגזז, והוא ארוך מאז שהיא נולדה... (אתן מוזמנות ללכת לראות שם...)
בדחילו ורחימו גזרתי אותו...