ח-מישי!

סופ"ש הגיע../images/Emo99.gif

היה יום פסדר משהו, למרות שהיה מבחן בספרות): אבל קיבלתי במבחן במתמטיקה שעשינו ביום שני 92
והייתי מרוצה לאללה.

Drenthe

New member
Cogito ergo sum

" אני חושב משמע אני קיים " -> רנה דקארט. היום מצויין; שעה ראשונה אזרחות, שנייה ערבית שביזבזנו אותה על איזה ויכוח. שלישית הייתה חינוך -> חשמל -> דאבל מתמטיקה -> הביתה
המורה ללשון נעדרה.

סופש D:

אתמול קיבלתי את הזימונים למיונים הראשוניים לחובלים ואני הבנאדם הכי מאושר עלי אדמות ולא מפסיקה לחפור על זה לחברות שלי [שמתרגשות גם, כפרה עליהן
] על הבוקר שלוש שעות אנגלית - התעללות. קראנו קצת את ALL MY SONS והתחלתי ללמוד למבחן במתמטיקה
אח"כ כאמור מבחן במתמטיקה, הגשתי 3 פעמים כל פעם המורה החזיר לי ואמר לי להסתכל שוב.. בפעם השלישית ראיתי את התשובות לשאלה אחת ויצא לי בדיוק
מעבדה באלקטרוניקה היה שכונה, כרגיל, שחרר אותנו חצי שעה והלכתי הביתה. נרדמתי, אני בעבודה ואז יוצאת לרוץ ומסדרת את החדר לשם שינוי. אין מצב שמישהו יקרא את זה XD חפרתי.

אני קראתי! D:

ALL MY SONS זה חלק מהספרות שצריך ללמוד, במקרה? (הספר האדום של אנתולוג'י) השם הזה ממש מוכר לי
(למרות שאם הוא באמת מהספר הזה אז לא נראה לי שלמדנו אותו...) מורה נחמד למתמטיקה

...

כל היום הייתי ואני עדיין ממש עייף. שעתיים ראשונות מחשבים, משעמם והוא נתן (עוד) עבודה
אחרי זה שעתיים חלון, רציתי ללכת להפקות של י"ב בתאטרון שהיו באותו זמן אבל עשו סלקציה ולא הכניסו את כולם! זונות. אז סתם הייתי בספרייה וישבתי בחוץ. ואז ספורט שסתם הלכתי, ותעבורה שהיה איזה סקר על הבי"ס.

Insanity Is Me

New member
ממש כיפכוף של יום../images/Emo3.gif

ב10 הייתה לי פגישה עם המנהלת, כאמור, על המורה לאנגלית/האישה הנבזית/גועל הנפש הגולמי - מחק את המיותר. פגישה מיותרת ביותר, לא יצא ממנה כלום למרות שכמעט התפוצצתי מצחוק למנהלת בפנים
היא כזאת.. רוחנית, לא יודעת, משתכנזת מעצבנת. היו אמורות להיות סה"כ 3 שעות אנגלית ושעה לשון ואף אחד לא הגיע [גם בגלל הבגרות בתנ"ך שהייתה היום וגם כי... סתם] אז מהבי"ס נסעתי ישר עם אמא לקניון ועשינו חתיכת שופינג
אכלנו גם בארומה וזה, היה נורא נחמד. חזרתי הביתה אחה"צ ומאז... חרישה רצינית להיסטוריה
זה מייגע! גם ככה אני בטח אוציא 50, וכבר יומיים אני לומדת במשך שעות עד מאוחר בלילה. הצילני!

Rioter

New member
איזה שווה! מה קנית בשופינג? ../images/Emo192.gif

ו.. בהצלחה בהיסטוריה, איך את מתכננת ללמוד? פה לעזרתך

Insanity Is Me

New member
איזה חמודה את../images/Emo9.gif תודה!

קניתי תיק וסריג מבלו בירד ואפודה מ24/7 D: ממש מציאה, אין כמו סיילים!
לגבי היסטוריה - כרגע אני מסכמת את כ-ל הנושאים שהיא אמרה שיהיו בצורה שיהיה לי הכי קל לזכור אותם [ממרקרת מילים חשובות ומשפטי מפתח כאלה] אחרי שאני אסיים אני אענה על שאלות שהמורה נתנה לנו כהכנה למבחן וזהו. קשה מאד להוציא אצל המורה שלי ציונים טובים, אבל היי, Just doin' my best

Insanity Is Me

New member
תודה../images/Emo24.gif

סופסוף אני אחרי זה! יצאתי מהמבחן עם בחילה נוראית מהלחץ
בהתחלה היה לי בלקאוט נוראי אבל הוא נעלם כשהתחלתי לכתוב וכל התשובות צצו לי בראש. מקווה לטוב ^^

למעלה