ח"כ זועבי:

THE WIZARD 55

New member
ח"כ זועבי:

חברת הכנסת חנין זועבי (בל"ד), תושבת נצרת השכנה, טענה אתמול גם היא כי מעשיו של גפסו הם התרסה. "גודל הדגלים לא טבעי ומיקומם מול נצרת טומן התגרות ומסר פוליטי - והוא שהדגל לא מייצג את הערבים. זו הודאה שהדגל מייצג את היהודים ולא את הערבים. כשאדם משוכנע בזהות המדינה, הוא לא צריך כל הזמן להוכיח את יהדותה. יש אובססיה בזהות היהודית של המדינה, והיא באה על חשבון הדמוקרטיה במדינה".

שירז7

New member
דגלי ישראל מעוררים מתיחות בנצרת עילית

אם לא מוצא חן בעיניהם שיחזירו את תעודות הזהות הכחולות שמעניקות להם זכויות בקבלת קיצבאות ילדים וביטוח לאומי שהם יודעים לנצל היטב, ערביי ישראל נהנים מכל העולמות - גם שונאים את ישראל וגם נהנים מזכויות בלי חובות שמוטלים על האזרחים היהודים, ממש פרזיטים.
נצרת עילית היא עיר יהודית! זה שערבים בחרו לגור בה זו בעיה שלהם, יש גבול לחוצפה, להם מותר להניף דגלי פלסטין על המכוניות שלהם ואף אחד אינו מוחה, עוד מעט הם יתנגדו להנפת דגל ישראלי על כנסת ישראל בגלל חברי הכנסת הערביים המגירים שם את ארס הצפעונים שלהם נגד מדינת ישראל.

אם היית עוצרת לרגע , לוקח אוויר וקוראת מה שכתבת, רק כשאת מחליפה בדרך "ערבי" ב"יהודי" ו"יהודי" ב"אירופאי".היית מגלה שכותבת הפוסט מלאת שנאה, וכנראה שזה משהו שמלווה אותך עשרות שנים, והבעיה שאת מפנה את זה כלפי חפים מפשע.

לתשומת ליבך.....

שירז7

New member
הצחקת אותי, חפים מפשע?

למען האמת זה אכן מלווה אותי עשרות שנים, ראיתי די והותר בחיי מה עוללו ידידיך ה"חפים מפשע" לישוב היהודי בארץ ישראל בטרם קמה מדינת ישראל ולפני שהיו התנחלויות ביו"ש.

אני מכירה את החברה האלה הרבה יותר טוב ממך, אתה חושב שאם אתה מכיר כמה אקדמאים אינטיליגנטים מביניהם, נהיית כבר מומחה גדול על מהותם של הערבים, אז לידיעתך - אתה טועה טעות מרה ואינך יודע דבר על ההיסטוריה של הישוב היהודי בארץ ישראל של טרום מדינה, ואל תגיד לי שכל זה שייך לעבר וזה לא מעניין אף אחד, דע לך שמשם הסיכסוך התחיל!

מה אתה בכלל יודע על כנופיות רוצחים ושודדים שתקפו יהודים בלתי חמושים - אנשים, נשים וטף בלי רחמנות, רצחו, טבחו, חתכו אברים מאנשים חיים, אנסו ושדדו, האם מישהו בקומונה שלך צייץ פעם והזכיר למשל את השחיטה של יהודים בחברון בשנת 1929 כאיזון על הדיבורים הבלתי פוסקים שלכם על מה שקרה בכפר קאסם שאנחנו הפקנו לקחים מהמקרה האומלל הזה, אבל הערבים מעולם לא הפיקו לקח מעשרות מקרי הטבח שהם ביצעו בארץ ישראל על יהודים, את זה כולכם שכחתם או יתכן שבכלל לא סיפרו לכם במפלגות השמאלניות קיצוניות אליהם אתם משתייכים, כך שלא תתפלא מדוע שונאים אותם.

למעלה