אני התוודעתי לפורום הזה רק בחודשים האחרונים בעקבות ההתרגשות שאחזה בי לקראת ההופעה. אני מבקש להחמיא לציפציף על האופן האינטיליגנטי, היצירתי והאכפתי שבו היא מנווטת את הפורום.
עכשיו רק שיכתבו איזו תוכנה שתשרשר אוטומטית את כל הודעות ה"מוכר כרטיס", "מה עם המצלמות", "מי שר איזה שיר" ודומיהן, לשרשורים הרלבנטיים, בלי שיהיה צורך לעשות זאת ידנית...
בתוך אחד שהיה פעיל בהרבה פורומים וגם ניהל בעברו פורום - אני יכול להגיד לכם שמאוד מאוד נדיר למצוא מישהי משקיענית כמו ציף שלנו. וגם אם לפעמים נדמה לכם שהיא פולנייה מידי - הפורום מתנהל על מי מנוחות כבר כמה שנים (כל השנים שאני בפורום שאני יכול להעיד) והיא דואגת תמיד שהוא יהיה מלא תוכן רלוונטי ולא יתדרדר לרמת ה דיוויד שולתתתתתתתת111!!!!111. כל הכבוד נשמתי והלוואי ויהיה לך הכוח להמשיך עוד שנים ארוכות, אני שהייתי שם במקומך (אמנם בפורום אחר) ראיתי כמה זמן וכוח זה גוזל - וויתרתי אחרי חצי שנה, יישר כוח מותק. עמיר
אני משתתף בדי הרבה פורומים אבל באף פורום אין כזה סדר וכזה ארגון של המנהל בכלל הפורום הזה מאוד מסודר ומעניין אין פה את כל הריבים הטיפשיים שיש בהמון פורומים וכל אחד שנכנס לפה יכול לקבל את כל המידע שהוא רוצה...
קשה לראות מנהלים כ"כ משקיענים,שמבקרים בפורום כל יום-כל יום, ותורמים כ"כ כ"כ הרבה לרמה בפורום. וכדי לבחון אותך, אני פותח בהזרמה בלתי פוסקת של הצפות ופרסומות לפורום! נראה איך תתמודדי! מוהאהאהאהאהאהאהאהא!
אמרתי כבר פעם, אבל אני שוב אגיד- אני מסכים מאוד עם מה שאמרת. ציף היא מנהלת דגולה, משקיעה, אחראית, חכמה, ורק בגללה הפורום שומר על רמה גבוהה כל כך, ומצליח להחזיק כל כך הרבה זמן מעמד.