ח"ח לציף

מר בלום

New member
ח"ח לציף../images/Emo45.gif

אני התוודעתי לפורום הזה רק בחודשים האחרונים בעקבות ההתרגשות שאחזה בי לקראת ההופעה. אני מבקש להחמיא לציפציף על האופן האינטיליגנטי, היצירתי והאכפתי שבו היא מנווטת את הפורום.

mosh_the_ant

New member
כשמגיע אז מגיע

אני מוסיף את שני כפיי למחיאת הכפים הוירטואלית הזאת.. CHEERS!

תודה לכולכם ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

עכשיו רק שיכתבו איזו תוכנה שתשרשר אוטומטית את כל הודעות ה"מוכר כרטיס", "מה עם המצלמות", "מי שר איזה שיר" ודומיהן, לשרשורים הרלבנטיים, בלי שיהיה צורך לעשות זאת ידנית...

Gigolo Aunt

New member
לגמרי... את פשוט טובה

ובכלל הפורום הזה הולך ונהיה טוב יותר מיום ליום נקווה שגם אחרי ההופעה יהיה אותו דבר....

okmn

New member
מצטרף לברכות ולתודות

אי אפשר שלא לראות איזה יופי של עבודה את עושה, גם ביומיים וחצי שאני פה. כיפאק היי!!!

Shakty

New member
ציף היא הדבר האמיתי

בתוך אחד שהיה פעיל בהרבה פורומים וגם ניהל בעברו פורום - אני יכול להגיד לכם שמאוד מאוד נדיר למצוא מישהי משקיענית כמו ציף שלנו. וגם אם לפעמים נדמה לכם שהיא פולנייה מידי - הפורום מתנהל על מי מנוחות כבר כמה שנים (כל השנים שאני בפורום שאני יכול להעיד) והיא דואגת תמיד שהוא יהיה מלא תוכן רלוונטי ולא יתדרדר לרמת ה דיוויד שולתתתתתתתת111!!!!111. כל הכבוד נשמתי והלוואי ויהיה לך הכוח להמשיך עוד שנים ארוכות, אני שהייתי שם במקומך (אמנם בפורום אחר) ראיתי כמה זמן וכוח זה גוזל - וויתרתי אחרי חצי שנה, יישר כוח מותק. עמיר

wommer

New member
אז זה השם שלך... ../images/Emo3.gif

כל מילה נכונה. ואני פה רק שנה בערך... אדם יקר, עוזר, ומוכן לעשות המון למען הפורום ולאנשים שבו.

ללא ספק המנהלת הכי טובה בתפוז

אני משתתף בדי הרבה פורומים אבל באף פורום אין כזה סדר וכזה ארגון של המנהל בכלל הפורום הזה מאוד מסודר ומעניין אין פה את כל הריבים הטיפשיים שיש בהמון פורומים וכל אחד שנכנס לפה יכול לקבל את כל המידע שהוא רוצה...

DOCTOR ROBERT

New member
באמת כל הכבוד! |כפיים|

קשה לראות מנהלים כ"כ משקיענים,שמבקרים בפורום כל יום-כל יום, ותורמים כ"כ כ"כ הרבה לרמה בפורום. וכדי לבחון אותך, אני פותח בהזרמה בלתי פוסקת של הצפות ופרסומות לפורום! נראה איך תתמודדי! מוהאהאהאהאהאהאהאהא!

holo

New member
מצטרף גם../images/Emo45.gif

אמרתי כבר פעם, אבל אני שוב אגיד- אני מסכים מאוד עם מה שאמרת. ציף היא מנהלת דגולה, משקיעה, אחראית, חכמה, ורק בגללה הפורום שומר על רמה גבוהה כל כך, ומצליח להחזיק כל כך הרבה זמן מעמד.

למעלה