ח חז חזר חזרתי

ח חז חזר חזרתי../images/Emo24.gif

היי לכולם כן חזרתי לפה ואני גם גולשת מהעבודה.....איז כייף לי!! אני חולה על כווווולכם והתגעגעתי.....במיוחד ל... וממש לא ל... טוב נו נשיקות מואהצ´ מואהצ´
מיצי מיאו שלכם!! ישששש יש פה אייקון של חתולה!!

pachanga

New member
ואני יודעת שזאת את....

אז אני כבר מעולפת, תביא לי מהר כוס מים!!!!!
התגעגעתי

פאצ´נגיתתתתתתתתת../images/Emo24.gif

אחותי היפהההההההההההההההה.. זו אני ממי ונורא התגעגעתי אלייך נושיייייייייייייי מתי לעזאזל רואים לך?????????????? שלך ננה.. קחי לך הרבה

*pachanga*

New member
לראות לי../images/Emo35.gif

יו שובבית שכמותך רוצה לראות לי
גם אני רוצה לראות לך
הבנתי שאולי את באה למפגש בסוף שבוע... אבל אני לא אהיה
תראי את עצמך יותר באייסי ...

מתה ליראות לך סקסיתתתתתתת..

חחחח...
למה לא תבואי?????????????? למההההההההה???????????????
חיי הרוסים ממך כבר !!!!!!!!!!!!! מתה לראות אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!! תביאי
י´קמצניתתתתתתתתתתת תנסי לבוא ממי..

אקססס ../images/Emo3.gif

הי ממייייייייי.. אשכרה תחיית המתים... פשוט געגגעגעגעגעגעגעגעגעעעעעעעעתייייייייייייי

חתולההההההההה

אז תתקשרי לעיתים.. אני מרשה לך לעשות אפילו גוביינא.. אבל רק לך..... תביאי
ותתקשרי זונההההההההההההההה..

bduya

New member
אהמ.

ה-שאני א-מות הזה.. (עהמ עהמ) .. ש-ל-י, מר אקס יקר. אי לכך ובהתאם לזאת.. רוצה? תבקש יפה !! אההה ואם אני כבר פו.. תפווווווווו חתווווווווו געגעתי ימסטולות!!
שא-ני א-מות !!! חיחיחיחי

בדויייייההההההההההההההההה

אחותי שלי ... אל תמותי לי ממי........... געגעגעגעגעעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעתיייייייייייייייי מלא גם אליייךךךךך

ב א ר י

New member
וואלה מרוב האהבה כאן...

וכל ה "שאני א-מות !" יאללה כבר שמישהו ימות !!!! חתלתולה ותפווו-נה נה נה נה נה נה נה עלייך ! כבר הפכתי לברווז מרוב געגועים...כל יום וכל געגוע אניכבר הפכתי לברווז...גע גע גע גע גע גע געגעתי לכן מאוד מאוד. טוב תפוו את כבר לא פונקצייה לגעגע כי איתך כבר דיברתי וכפי שאמרתי ניפנפת אותי אחרי 47 דקות וקצת... חתלתולה סקסית אותך רב הזמן בו לא דיברנו ולא שוחחנו ואף לא ראינו לך ! מה איתך ?! בארי

בארי!! ממי תתקשר אליי אני מתגעגת!!

אני לא נכנסת לצ´אט דרך העבודה כי אי אפשר..... אבל בארי לא ידעתי שנשברו אצבעותייך! תתקשר אליי לי אין את המס´ שלך אבל אין לי גם איך להשיג או להתקשר ....וזה למה-אני לא יפתח פה פורום תלונות וקיטורים מה שיש לי להגיד רק זה שהלוואי שחבר´ פרטנר תיקשורת בע"מ תישרף החליפו לי כבר 3 פעמים את המכשיר ו-3 פעמים למכשיר דפוק!! אז תשיג את המס´ בבית ותתקשר אלי!!!!!!!! חולה עלייך ומתגעגעת.תיקפוץ א(ע)ליי לפעמיים חחחחתולי

ב א ר י

New member
מממממ...להתקשר אין בעיה...

בעצם יש בעיה...אין מספר ואין דרך להשיגו...אבל !!!!!! לכי כעת למסרים את יודעת אלה שם בפינה בפורום מצד שמאל...שלחתי לך הודעה...עם מספר הפלאים שלי ואנימקווה שתמצאי את התיבה שם בכדי שלוח לי את שלך...איך התושייה שלי הא ?! והממממ...בעצם אני חושב שיש לי את מספרך...שנייה נבדוק...הא...הנה ענית לי...יא איזה כייף...מצאתי את המספר...איזה כייף...דיברתי איתך ודיברתי איתך...בדיוק 3 דקות ו-51 שניות עד שנפנפת אותי... לא הולך לי היום עם בנות מה קרההההה ?!!!!! אחת מנפנפת אותי לאחר 47 דקות ו39 שניות והשנייה אפילו לא התקרבה ל5% מזה 3 דקות ו-51 שניות !!!!!!! מה נהיה כאן ???? ויש עוד כאלה בכלל שלא רוצות לדבר איתי...איך שהן עונות אתה שומע ישר..."אני לא יכולה לדבר איתך עכשיו אני אתקשר אליך אחר כך.." הן אף פעם לא מחזירות צילצול !!!! מה הקסם האישי שלי לא עובד יותר ??? טוב נו בסדר אני אתחיל לעבוד עליו שוב... בארי

למעלה