ח-ז-ר-ת-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ח-ז-ר-ת-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאלוםםםםםםםםם לכם!!!!!!!!!!!!! מה קורה מה חדש? טוב לא מעניין! אז אתם בטח שואלים: מאיפה המטורללת הזו חזרהההה?? ואני אענה: הייתי באמסטרדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז זה מה שהלך שמה: נסענו אני וחברה שלי לבקר את החברים שלנו (חברים as in BOYFRIENDS) הטיסה יצאה ב-5 לפנות בוקר שעון ישראל והגיעה ב-9 בבוקר שעון אמסטרדם (שעה אחת אחורה)... אז הגענו אליהם לדירה וחיבקנו אותם מלא ואז יצאנו להסתובב קצת בעיר, אז יצאנו והסתובבנו וחבר שלי קנה לי מלא מלא מתנות (חמוווווווודדדדדדדדייייייייייי!!!!!!!!!!!) ואז הלכנו ארבעתינו לאכולת במסעדה, והאוכל היה נהדרררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז חזרנו לחדר והתקלחנו והלכנו לישון...
בוקר אחרי זה קמנו, הלכנו להסתובב טיפה בעיר ואז רצינו ללכת לאפטלינג (פארק הגמדים) אבל כל העסק היה אמור לצאת איזה 100 יורו שזה פוללללללללל אז בסוף ויתרנו על זה לטובת הסתובבות נוספת בעיר...
אחרי זה הלכנו רק אני וחבר שלי למסעדה מה זה חמודה ורומנטית ואכלנו המוןןןןן אוכל סיני!!! וקניתי כפכפים וחולצה ממש יפה וקשתות לשיער...
היום בבוקר קמנו עצובים כי אני וליאור (החברה שלי שבאה איתי) היינו אמורות להיות מוקדם בשדה, אז תום ואיתי (תום=חבר שלי, איתי=חבר של ליאור) ליוו אותנו ממש עד שכבר היינו צריכות לתת את הדרכונים והכל ואז הם הלכו ואנחנו הלכנו לכיוון אחר... ועכשיו נורא נורא עצוב לי כי הוא חוזר רק עוד 4 ימים וזה מלאאאאאאאאאא מלאאאאאאאאאאא מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אעלה תמונות יותר מאוחר!!
PEACE OUT!

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gif ברוכה השבה ../images/Emo65.gif

נשמע שהיה לך כיף... חבל שלא הלכת לאפטלינג, זה פארק ממש טוב, ואם כבר מדברים על פארקים היית צריכה לנסוע לסיקס פלאגס, פארק פשוט מ-ע-ו-ל-ה!! ושאת אומרת שהאוכל היה "נהדררררררררררר" אני מניח שאת אכלת את ה"ספיישל" הום מייד בראוניז...^^

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gif למה לא?

תאמין, מניסיון אישי... זה טווווווב!

לאלא מה פתאום?!?!?!

אני ילדה טובה נו...!!!!! אם הייתי רוצה לעשן ושטויות הייתי נוסעת ליותר זמן... נסעתי לבקר את חבר שלי... חחח וזהו!!

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gif XDDD

דבר ראשון, את הבראוניז לא מעשנים...^^ ותסתכלי הודעה אחת מעליך בשביל לעת מה הדעה שלי לגבי הבראוניז שלהם... ואם חבר שלך נשאר שם אז רוב הסיכויים שהוא גם אכל כמה בראוניז

אני אומרת שהאוכל היה נהדר

כי הוא היה כ"כ טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכ"כ זוללל!!!!!!!!!!!!!! היה מדהים! אני רוצה לחזור לשם!!!

לפני צבא...

הוא מתגייס ב-20 באוגוסט אז הוא נסע עם כמה חברים... וחוצמזה זה דבר שהם חולמים עליו כבר כמה שנים... אז שיהיה לו בכיף!!
ואני מתגעגעת אליו...

EreWind

New member
לא נורא עוד 4 ימים!!

זה יעבור מהר אם תמצאי מה לעשות =) אךךך... אל אמור! D=

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוכה השבה D=

שמח שנהנת ותאמיני לי 4 ימים זה כלום X_X

אוחחח!!!!!!!!

דחו לו את החזרה לשישי ב-12 בצהריים, זמן אמסטרדם, זה אומר 13:00 בצהריים זמן ישראל והוא יהיה פה רק באיזה 18:00 אחרי כל המזוודות והכל והוא יהיה מותש ויילך לישון ואני אתבאס טילים!!

ARA SAMA

New member
בכל מקרה... ברוכה הש(ב/וו)ה P:

למה שלא תעזרי לו עם המזוודות? P: או יותר טוב תלכי לאסוף אותו משדה התעופה :O

תודהההההההה!!! ../images/Emo9.gif

אני אלך גם אלך.... ושיזהר ממני אם המזוודה כבדה הוא כ"ככככ סוחב אותה!!!!

למעלה