ח-ז-ר-ת-י!!!!!!!!!!!!!!

ח-ז-ר-ת-י!!!!!!!!!!!!!!

טוב. אחרי שבוע שאמא לא הייתה בבית ולא הרשו לי להישאר לבד והייתי צריכה להיות אצל אבא ואין אצלו מחשב. אני פה! אז מה חדש אנשים?! איך הייתה הבגרות במתמטיקה? (חרא.) איך עובר השבוע עד עכשיו??

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוך שובך ../images/Emo3.gif

יש לי 100 בבגרות מוחעחעחע

EreWind

New member
ברוך שובך^__-

וגם לי יש 100 בבגרות מה את מתלהבת לבד עדן? P=

dndboy

New member
../images/Emo103.gifיאאאאאאאאא D=

כלום לא היה לי P= די טוב אני מניח :O

Major9686

New member
לא ממש קשור

אבל אין לי את המסנג'ר שלך ואתה לא במייפל .. מצאתי לך 2 ראשי חזיר .. :) חח כמה אתה צריך בסה"כ ? אני אבקש מאנשים תמורת נשיקות ..

כן... ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני צריכה לעשות קורס קיץ!!
אוף שיישרף הבצפר שלי!! אוף. בחיים לא הייתי כ"כ מתוסכלת...

אוף! כל מי שקיבל 100.

תמותו. נכשלתיייי.... ויש לי קורס קיץ באיכסטוריה ו... מועד ב' במתמטיקה ב-12 ליולי... זה אומר שאין ארה"ב. אין אמסטרדם. אין שומדבר!
רציתי מיקימאוס!
עכשיו עצוב לי

Major9686

New member
איכסטוריה ?

לא מאמין שאמרת את זה .. הסטוריה זה כל כך שולט .. במקרה זה גם היה המוגבר שלי בתיכון ואני הולך ללמוד את זה באוניברסיטה ;) לא מבין איך אפשר לשנוא את זה .. זה כל כך מעניין .. אלא אם זה הסטוריה של א"י שזה ממש בעעעע .. ושיהיה בהצלחה במועד ב' ;)

Adi Chan

New member
דוקא על ארץ ישראל זה מענין

תמיד רציתי לחזור לתקופה היא לפני הכרזת המדינה..:O מה שלא מענין זה על הגולה..

Major9686

New member
באקה ..

מה כל כך מעניין בא"י ? שום דבר .. שיכניסו להסטוריה כמה נושאים מעניינים .. לדוגמא אני לקחתי הסטוריה מוגבר של ארה"ב .. ושל סין\יפן .. היה ממש מעניין :) היה תענוג לשבת בכתה .. (ובהכרה)

Riku FanBoy

New member
אני עשיתי כזאת עבודת חקר על יפן...

ביוזמתי האישית.. ההסטוריה של יפן כפי שהיא הייתה וכפי שהיא עכשיו, ההסטוריה של התרבות, השלטון, הכל.. הראתי את העבודה למורה שלי, כשלמתי הסטוריה בשנה שעברה, הוא אמר שזה ממש ממש קרוב לרמה של עבודת תזה (או איך שלא כותבים את זה) ואפשר להגיש כזה דבר באוניברסיטה... ^_^ יצאתי עם הרגשה שמגניב לי... ולמדתי מלא על יפן ^_^ הסטוריה זה בהחלט אחד מהנושאים היותר מעניינים שנלמדים בבתי ספר... הדבר היחידי שמעניין בהסטוריה של א"י, הוא התקופה הקצרה שלפני קום המדינה. כשהארגונים: הגנה, אצ"ל ולח"י עשו פעולות פה ושם נגד הבריטים, ואז התאחדו לתנועת המרי העברי ועד ההכרזה על הקמת המדינה... זהו! המלחמה שניהלו פה נגד הערביפ והבריטים לפני הקמת המדינה זה החלק היחידי שמעניין באמת.

אתה כ"כ צודקקק!!!!!!!!!!!

בגלל שלא עברתי היב\סטוריה בכיתה ט' לא נתנו לי ללכת להיסטוריה מורחב ולומדים אצלנו על יפן וסין!! אוח! אוף די הכל חרא לי.

למעלה