ח-ז-ר-ת-י..!!=]

ח-ז-ר-ת-י..!!=]

חחחח כנראה שאני לא יכולה בלעדיכם..!!!!=]... יפות שלי התגעגעתי המווןןןן..!!!!! ואתן צודקות אני לא יוותר עליכם בשביל כמה ילדים דפוקים שמקללים את הבויז...זה רק מקנאהה... וואי אני חייבת לספר לכםםם שנכנסתי מאחורי הקלעים לראות את הבויזז במועדון הנמלה...אולי הוי מפה בנות שראו אותי עולהה חחח..!!הייתי עם ג'קט ג'ינס..הם כאלה חמודים ומושלמים..!!!!!!אני יעלה תמונות של ההופעה ושלי איתם עוד מעטט..!!!!1ויש לכם ד"ש מהם...וביקשתי מהם להיכנס והם אמרו שהם ישתדלו... אוהבת אותכם מלא מלא ..!!!! ירדן..!!!

אה ועוד משהוו..!!

רק שתדעו שמחר הגיים בויז יתארחו בג'טיקס...אם אמרו את זה כבר אז סורי...ואני יברר באיזה שעה ויגיד..

OoנויoO

New member
ירדן חזרתתתתתת!!

וכל הילדים שמקללים לא צריכים לשנות!! שמחה שנהנת בהופעה!! מחר לא לשכוח נכוןן!!בשעה 2.... חבל שצריכים לסבול ת'פיגור של לימונה אבל בשביל הבויז חחחח לא נורא...

OoנויoO

New member
חחח קשה לדעת הוא עוד לא סגור על הזה

ות המינית שלו...איך הוא מסתדר עם הגרביונים האלה?!שהוא גבר ואני לא מצליחה להסתדר איתם כמעט....=/ מסכן/ה

רגעע לא הבנתוסס.. בג'טיקס הם

יהיו מחררר ב2?? או בערוץ הילדיםם?! מי שיודעת
לפההה
טנקססס בובוותת

כןןןן ראיתי אותךךךךךך../images/Emo13.gif יאללה איזה

כיףףףףף לךךך?!?! הצטלמת עםם נוליי?! חעחעחע איזהה שלמוותת
שמחהה בשבילך מאמי =] ואני הייתי שםם שורהה ראשונהה.. אגבב

חחח מה ראית אותי עולה???

לצערי הרב לא יכולתי להכניס איתי אף חברה כי נכנסתי בחינם והיה אסור לי=\....

חח לא נוראאא העיקרר שאתת ראיית

אותםםםם!! איזההה כיפלךךךךך
כןן ראיתי אותך יורדתת ועולה אם אני לא טועה היית עם חולצה לבנה מתחת לג'קט =\

yafit93

New member
ישששששששש הנסיכה המושלמת שלי חזרה

ירדייי אהבת חייייייייייי סוף סוף חזרתת את יודעת כמה התגעגעתי אלייךךךך אין סוף לגעגוע שלי אלייךךך טוב העיקר שאת פה עכשיו איתנווו ולא ויתרת עלינווווו בגלל הפאקצים חחח ירדי חזרה ירדי חזרה ירדי חזרה ירדי חזרה קולולולולולולולולולולולו תנו כפייםםםםם היא חזרה חחחחחח עזבו השתגעתי מגעגועים אלייה ירדן את אהבת חיי י'מושלמת אין עלייךךךךך

yafit93

New member
האאא חחח וסיפרת לי שהצטלמת עם בעלי

אני רוצה ת'תמונות הבנתת ?!?! חחח חולה עלייך

חחחחח יפתוש יאפה שלייי

מושלמת שלי תודהה..חחחחחח געגועים אה!??@חחח טוב שאנחנו לא מדברות כל חמש דקות..חחחח יפהה שלי אני אוהבת אותך חיים יפים שלי אין סוף לאהבה שלי אליך את החיים שלי ..חחחח... וכן יאפה יש לי 4 תמונות עם בעלךך ומלא תמונות אם הבעל היפה שליי..חחח..קיצר עם כולם..חח..אני יעלה את התמונות בקרוב כי אני צריכה להעביר מהמצלמה למחשב..

yafit93

New member
כןן אני יודעתתת ואפילו שאנחנו מדברו

ת אני מתגעגעת חחחח חולה עלייךךךךך יאללה תעלי את התמונות מהררר

למעלה