ח=ז=ר=ת=י=!

Unaffected

New member
אנחנו כן..

אבל רק בגלל שאנחנו צריכים בידור...

תודה!!!!!!!!!!!!

את היחידה פה שנחדמההההההה!!!! מישהו יודע עם גוד שראלוט יהיהו בקרוב בישראל?!!? ונכון שלבנג'י יש יותר מדי קעקועים?חחחחח..!! תענו לי בבקשה !!!

במילה אחת- אמא.

לבנג'י, לטעמך, יש יותר מידי קעקועים. אוליי לטעם עוד כמה אנשים.. אבל בעיניי אנשים אחרים זה לא כ"כ יותר מידי. ברוכה הבאה.

xkittenx

New member
חחחחח

את כזאת פוסטמהXDD [ד"א,גמאני חזרתי אליכם כי אתם גזעים שכאלה^^..חחח..] איריס. שהייתה פעם broken fairy/blacky

Rose131

New member
מוכר לי הכינוי שלך..../images/Emo79.gif

אהה באת לפה והיינו אליך לא נחמדים כי את אוהבת פקאצות ויש לך כינוי של פקאצה ואז ברחת ועכשיו חזרת ותקללי אותנו שוב? טוב נו.. מה אכפת לי. ברוכה השבה...נראה לי

Unaffected

New member
XD

"אתם זונות!!!" או משהו כזה...
אה,אופס.את קטנה. אז...תסתמי את האוזניים ותדמייני שלא שמעת את המילה הזאת.

חחחחח

מי זונות.??? ורק שאלתי!! ומה אמא??זה כזה פורום של משפחה או משהו? כי אתם מדברים פה על דברים כאלה.....לא קשורים חחחח.... דרך הגב אתם גבר יודעים מתי יהיה דיסק חדש??

xkittenx

New member
כן.

את צריכה להתנצר מחטאייך . להפסיק לשמוע רוני ושיט. ולהגמל מהסימניי שאלהקריאה בשביל להתקבל למשפחה. אם לא אז את סתם נודדת. יא לא שווה.

xkittenx

New member
כן כן. אני יודעת..

XD ואני אפילו לא קשורה למשפחה ..אה בעצם כן.. אני נשואה לליז ולטלי ואני אחות של רונה. אווו... [וואו. אחותי נשואה לאשתי. איזה משפחה מתוסבכת -_-]

Rose131

New member
נוו כי אנחנו מוגלבים../images/Emo79.gif

ואני לא קטנה! אני כבר בת 18! ואת יודעת למה אני בת 18? כי אני בת 10 וזה ממש ממש ממש ממש ממש ההתחלה של גיל ההתבגרות ובגיל ההתבגרות ההורמונים מתפרצים(נוו הייתה לי על זה עבודה) ואז בגלל זה לא שמים על ההורים. אז אני לא שמה עליך. ואני קובעת שאני בת 18. ועכשיו אני יכולה לשתות אלכוהול^^ יאי! לא סתם.. כל מה שאני אוהבת זה בריזר.. אבל גם זה אלכוהול. אז אני בת 18 טוב? יופי.

למעלה