ח-ז-ר-ת-י !!!!

kill aj

New member
ח-ז-ר-ת-י !!!!

לכל הגרופים והגרופיות למיניהם... הנה אחרי ה-מ-ו-ן זמן חזרתי..כן כן אני עדיין שונאת את aj כן כן אני עדיין חושבת את ככככל הדברים הרעים שחשבתי עליה וכן כן אני בכל זאת אגיד מה אני חושבת על הפורום הזה... מי אמר שהפורום הזה על אגלינה הוא פורום של אוהבים שלה???? אני דווקא חושבת שלא!!! ושזה פורום לכל מי שרוצה להביע דעה עליה, גם שלילית...אז הנה....קבלו אותי בכל הדרי... אנגלינה מ-פ-ג-ר-ת ושוב אחזור על עצמי... אני חושבת שהיה עדיף אם היא הייתה מתאבדת... ורק שתדעו כולם שבהתחלה ממש ממש לא חשבתי ככה... אבל אז חברה הכי טובה שלי נעשתה גרופית וכל שיחת טלפון הפכה ליהיות עליה ו..די!!! נמאס !!! אני לא יכולה לשמוע יותר את השם הזה אנגלינה!!! אז רק תדעו שהגרופיות שלכם היא שגרמה לי לשנוא אותה...

DankaN5

New member
../images/Emo178.gif

למה אנחנו צריכים לסבול מהתסכול שלך.. ????????????????????????????????? לכי תחפשי חברות מה את מוציאה את זה על אנג'לינה שלנו ה=מ=ל=כ=ה

oh l0rd

New member
סתמי עדיף לך-ולא מעניין אותנו אם את

שונאת את המושלמת!!!1 מה לעשות שאנג'י מושלמת ויש מלאאא אנשים שמקנאים בה-ואת אחת מהאנשים האלה!!!!!!! ואת מפגרתתתתתתת,סתומה,טיפשה,חסרת חיים שעסוקה בלשנוא אנשים!!! אל תגידי ככה לאנג'י ..עדיף לך להתאבד מאשר לחיות עם שנאה ואם לא נאה לך לשמוע את השם הכי יפה בעולם,אנג'לינה, את מוזמנת לעוף מפה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה אנג'לינה

crazy4AJ

New member
חבר'ה אל תתיחסו.....

אני מכירה את מי שרשמה את זה אישית ואני יכולה להגיד לכם שהיא עושה את זה רק בשביל לקבל צומי ולעצבן אותי אז אני בטוחה שאם פשוט תתעלמו היא תשתעמם ותלך.... ובינתיים קבלו תמונה של הגדולה מכולם:

Im The Sun

New member
מסכים עם כל מילה!!../images/Emo42.gif

אנג'לינה באמת זונה מכוערת!!!! מי יכול להגיד אפילו לרגע שזה יפה

נראה לי זה יותר אה.. סרקסטי מציני?

בכל מקרה..יכולת לבחור במילה אחרת מ"זונה"

Im The Sun

New member
כל השרשור הזה הוא בדיחה../images/Emo42.gif

אחת גדולה... נראה לי שכל מי שקרא את זה ומכיר אותי יודע שאני צוחק
בכל אופן, אני מת על שרשורים כאלה חחח זה תמיד כיף לראות שיש ילדים אפילו יותר עצובים מכמה אנשים שאני מכיר

¥EleVatioN¥

New member
צודקת..../images/Emo129.gif

הפורום נועד גם להעביר עליה ביקורת חיובית או שלילית אבל בצורה מתורבתת ומכובדת מה שאת כנראה לא יודעת לעשות

את אומרת שחברה שלך נהייתה גרופית

אז... אולי הגרופיות של החברה שלך היא העניין? ולא הכביכול גרופיות שלנו?
... ותחשבי על זה

Im The Sun

New member
חחח גרופיות, אחותי...../images/Emo42.gif

תסתכלי על הניק שלך ותביני מה זה ילדה מסכנה

The Lost Girl18

New member
חחחחחחחחחחחח את בת 27???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח no fucking way ג'יייייייז אחותי תחפשי חיייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Lost Girl18

New member
ראמצ'וק לא דיברתי אליך מאמי..

דיברתי לזאתי שפתחה ת'הודעה.. סורי על האי הבנה=)

למעלה