*ח*ז*ר*ת*י*

Meijen Shaggy

New member
*ח*ז*ר*ת*י*

מצטער להפריע לכם פה באמצע השיחות והכל, אבל חזרתי זה לא מזמן מקורס חמישיות מסכם הנהגתי (הנהגת שרון) - והיה פשוט פצצה! הקיצר, לא הייתי פה שישה ימים שלמים, ואתם הספקתם לדבר כמו שמעולם לא דיברתם (בעצם מי אני שאגיד ``מעולם``? אני פה כולה שבועיים-שלושה...) - אז מישהו יכול בבקשה בבקשה לעדכן אותי בנוגע למה שקורה פה? :) ד``ש חם! Meijen Shaggy נ.ב. מישהו פה בצופים?

Lady_Voldemort

New member
אז ככה...

אני לא יכולה לעדכן אותך בהכל אבל בחלק ליאת עזבה אותנו ל12 יום אורי 14 הצטרף. מישהו נסע לחודש שאני לא זוכרת את הכינוי שלו, עוד כמה אנשים הצטרפו,ממ...איזה עידכון מעולה..:) *לוקחת עעל עצמי את תפקיד ליאת ודופקת את הראש במסך של המחשב* אני החפרפרת

Meijen Shaggy

New member
אם ככה, אז:

*ברוך הבא אורי!!* ותודה על העדכון השוטף... Meijen Shaggy

Vilia©

New member
Hi!

Welcome back my lovly friend..... איך היה...נהנית? יופי כולם שמחים מאושרים ועל סמים....טוב לפחות אני...(; טוב...היה פה הרבה דיונים שכבר שכחתי על מה דיברנו... לא נורא... ברוך שובך!! טלי

Lady_Voldemort

New member
ד``א

שכחתי להוסיף שאני אני אני החפרפרת גם וגם אני בצופים אני עוזבת אותכם ל5 ימים ביום ראשון..... למחנה קיץ

מי המושפל חסר החיים שהולך לצופים?

ס-ת-ם, לא התכוונתי ברצינות! תלכו לצופים! סבבה! אני פשוט אוהבת להגיד את זה.. *דופקת את הראש במשהו חזק* תמר דינור

Meijen Shaggy

New member
תמררררררר? (ר` מתגלגלת)

אני לא מאמין! שנים שלא התראינו! מה קורה, חמודה? פעם ראשונה שאני רואה אותך פה... למה את לא מרימה טלפון? :-( תשמרי על קשר, דיר באלאק! ותתחברי קצת לאייסיקיו... Meijen Shaggy וצופים זה אחלה של דבר

Vilia©

New member
אני דופקת את הראש ב...

ממיר של הטלויזיה!!! איזה כיף... *מעווה את פניה בכאב* טלי

Meijen Shaggy

New member
יש למישהו רעיון...

למשהו ממש קשיח שאפשר לדפוק בו את הראש?... Meijen Shaggy

Panther

New member
מאוורר, בלי המכסה

לא ממש קשיח אבל עושה את העבודה.

LuNaTiC

New member
אכזרי.. קריפי.. אהבתי..

יודעים למה ממש כדאי להכניס ת`ראש? בקיבוץ שלי בחדר אוכל יש מכונה לחיתוך לכם... וואה.. זה משהו גדול!!! הוא חותך את הלחם לפרוסות חביבות... הוא יעבוד טוב על הראש!! *דופקת את הראש במקלדת כדי שישאיר סימנים* וואט אם איי סאיינג, אניוואי? -ענבל- long live madonna סתם רציתי לראות איך ההרגשה לכתוב את זה ולהזדהות עם מדונהפאן *מנסה לחשוב למה*

Panther

New member
יש גם

ישנתי הלילה בקיבוץ צאלים בנגב. הייתה שם גם מכונה לטוסטים. זה לא כמו טוסטר רגיל, זה מסתובב כזה ורותח. ד``א באיזה קיבוץ את גרה?

LuNaTiC

New member
היי פעם בטיול שנתי

היינו בקיבוץ וגם שם היה טוסטר כזה!! קיבוץ כפר החורש.. בעמק יזרעאל... נידח ורחוק מקניונים שווים...

Hermione

New member
כפר החורש?

אהה, נכון. זו את מכפר החורש. פשוט התבלבלתי עם עין-החורש, שזה עוד קיבוץ מאוד קרוב לאיפה שאני גרה. חור מבריח בהחלט. אני שואת לגור פה!!! עמק חפר סטינקס

למעלה