ח=ז=ר=ת=י

ח=ז=ר=ת=י

שלום לכולם!! חזרתי.. וואי כמה התגעגעתי!! אתם לא יודעים איזה כיף יה לי .. 4 ימים מטורפים ומצחיקים ואכן גם עמייפים אבל התחרפנו ועשינו צחוקים ויש לי שכבה אדירה חחח ... בקיצור טיול בלתי נשכחח!! חוויה אדירה .. שמרתי על קשר עם ליאתי ואביבוש שעידכנו אותי בהכל לצערי לא יצמא לי לראות את מאיל'ה אצל יאיר לפיד אני מקווה לראות תמונות או משו נסו להשיג לי אני מתה לראות או לשמוע.. משוו חח .. אני עצובה שזה נגמר כל כך מהר אבל גם שמחה לחזור .. אני מכורה למחשב הזה.. חח כמורה לפורום הזה.. והתגעגעתי המון המון המון אתם לא מתארים לעצמכם כמה..!! אני קראתי פה הכל פשוט אין לי כוחות להגיד על הודעות של 4 ימים חח אז קודם כל תודה על כל הברכות חזרה שהכנתם לי חח אתם מקסימים אביבוש שלי את משו לא מהעולם הזה..!! אני אוהבת אותך!! ליאתי ... את אהבת חיי הניצחית נשבעת לך!! תודה על הכל מותק חח ותודה לכולכםם!! תודה תודה תודה.. העלתם לי חיוך נוסף על הפנים!! תודה רבה.. אל תחשבו שנטשתי את מאילה אפילו לשנייה.. לא רק ששמעתי אותה כל היום.. אלא גם כשינגנו בגיטרה עם ידידים שלי אז הם ניגנו לי "הלב" חחח היה סבבההה.. ונהנתי וכל הדרך במסלולים שרנו מאיה וחיקינו את מאיה מארץ נהדרת חחחהיה מצחיק.. כל פעם כזאת חשבתי עליכם חח !! ועליה כמובן!! אבל התגעגעתי!! אני מחר בחופש אז אני אכנס מחר.. אוהבת אותכם !! מואהה

k a b o o k

New member
*אהמ*

אני חש במישהי מדהימה באוויר

../images/Emo99.gif דיקוששששששששש../images/Emo70.gif*מע*

יואו איך התגעגעתי...
איך היה
נהנת
ממה שכתבת.. לא נראה לי שאת נושמת
נראה לי שאיך שחזרת הבייתה את ישר נכנסת למחשב... (חח..) אז בקיצור התגעגעתי (המונים
) ושמחה שנהנת
אוהבת המון....
נאוו'ש

RiniRan

New member
דיקושששש../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

יאאאא שמחה שחזרת אלינוו כל כך התגעגעתי
;( יופיי אבל סוף כל סוף את כאן אתנו וזה מה שחשובבבב!!
היללי!!

יע7ה

New member
סורי שאני מכניסה את זה בשירשור הזה.

תקשיבו אתמול ב-13.1 צילמו את נבחרי הילדים 2004 מאיו'ש לא זכתה רוני זכתה...... אני מאוד מאוכזבת שמאיה הפסידה אבל אני גם שמחה בישביל רוני...!! ב-18.1 בטלוויזיה..!

ברוכה החוזרת ... ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה שלומך מתוקה ?
שמחה שנהנית לך מתוקה , אבל דברים טובים תמיד נגמרים מהר ...
אבל לא נורא ... העיקר שהיה לך הכי כיף בעולםםם
מאיה ביאיר לפיד ? היה גדול , היא הייתה פשוט יפהפיה , ולא נראה לי שיהיה שידור חוזר אבל במידה ויהיה אני אעדכן אותך ...
שיהיה לך יום נעיםםם

דיקושששששששששששששש ../images/Emo24.gif

מה קורה נשמה????????????????????? יאו...................רואים שנהנתתתת בטירוףףףףףףףףףףףף תתחברי למסנג'ר כי יש לי מצלמההההה ואני רוצה שתראי אותיי!

יופיייייי

סופסוף.... נצח היית בטיול...
כמה זמן?? למה את לא עונה לי במסנג'ר... אני כבר מסוקרנת ואת יודעת בדיוק למה אני מתכוונת...,
(חיחיחיחיחיחיחייחחי)

חחב וקר טוף!!!

והמון תודה לכולם. אני מגיבה פההה כי יקח לי שעת להגיב על כל אחד תודה תודהתודה לכולם.. חח אני אוהבת אותכם. ודניאלוש אני עדיין עובדת על זה נדבר כבר במסנג'ר אז ככה.. אני אנצל את חזרתי כדי להזכיר לכם שהתחרות עדיין תקפההה כל מי שרוצהל הירשם להירשם אצלי כי ביום ראשון ההרשמה נסגרת ואז יש לכם תקופה של כמה ימים לעבוד על זה.. למי שצריך יותר שיפנה אליי..! ויניבי הדגשתי שהתחרות היא לא רק לבנותתת אתה יכול לצייר או לכתוב שיר או לשיר בעצםם ואם יש ךעוד רעיונות אז בכיף!! שיהיה לכולכם סוף שבוע מקסים!!! אוהבת ביי

נדבר ונדבר...

נדבר... אם תעני לי... אז נוכל לדבר... תעני לי דקלה... את יודעת כמה אני מסוקרנת... תעמידי את עצמך במקומי... אהם אהם!!! ת-ע-נ-י ל-י מתה עלייך
דניאל

אויי איזה הקלה חזרת!!!! מתה עלייך

ווואי חומד תדעי לך שפרידות משפיעות עלי לרעה אם את עוזבתת פעם הבאה זה ליום אחד! חח אני שמחה בשבילך שנהנת מאמי זה הכי חשוב!!!!! מתה עלייך המונים את לא יודעת עד כמה!!... נ.ב: חבל שההרשמה לתחרות היא רק לחברי הפורום ולא לאלה שמנהלים את התחרות אהמ אהמ ... אני עוד יחשוב על להוציא תחרות ואת תהי נוכחת בה כמו גדולה!! אזה בה=צ=ל=ח=ה לכולםם אוהבת אותכם!!...

אביבוש7

New member
מושמושששש אהובתייי

סוף סוף חזרת אלינו..ראיתי את ההודעה שלך פה בפורום בדיוק שניה אחרי שכתבת אותה אבל לא היה לי זמן להגיב כי למדתי למגן במתמטיקה, שהיה לי היום! ויש לי גם ביום שני..אז בואו נגיד שעד סוף החודש לא ממש יצא לי להגיב על כל דבר כי אני במרתון לקראת הבגרות בעוד שבועיים..תאחלו בהצלחה....חחח סתםם קיצר מושמוש שלי אני מאוד שמחה שנהננתתתתת...ואם אמרת שאני משו לא מהעולם הזה...אז מה שיש לי להגיד לך שאת מלאך, את פשוט מקסימה והלוואי והייתי יכולה למצוא מילה או משפט שיגיד כמה שאת מקסימה ומתוקה וכמה שאני אוהבת אותך... אני לא מוצאת מילה או משפט שיתארו עד כדי כמה את מדהימה ועד כדאי כמה אני אוהבת אותך ומתגעגעתתתתתתתתת... אני מקווה לראות אותך בקרוב!!! שתהיה לכם שבת שלום...!! מושמוש אהובתי היחידה אני מתה עלייךךךךך...

למעלה