יש פה צליל אישום ? "הכל בגלל הסימניות " חחחח איזה התחמקות
ח חנוך617 New member 4/3/04 #64 תראי, אני אחרי צום והוא לא היה כל כך קל, אז אל תקשי עלי. תגידי מה את רוצה או לא רוצה שאכתוב.
1 1שאלתיאל New member 4/3/04 #19 את הרי יש לך כבר בנים בשידוכים אז כנראה את עקרת בית שיש לה עבודה במחשב וכל הזמן נגישה לפורום
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 5/3/04 #88 לדעתי את טיפוס קליל, אוהבה הומור, אוהבת חברה, (בלשית, סיפור הפלאפון נשלף מארכיון הפורום...), סגנון משפחה חרדית יותר פתוחה קצת, (לא נבהלת ממפגש פורום חרדים...), זהו לבינתים.
לדעתי את טיפוס קליל, אוהבה הומור, אוהבת חברה, (בלשית, סיפור הפלאפון נשלף מארכיון הפורום...), סגנון משפחה חרדית יותר פתוחה קצת, (לא נבהלת ממפגש פורום חרדים...), זהו לבינתים.
מ מענינת מאוד New member 5/3/04 #92 כן, אפשר לומר שצדקת .. יש לך קליטת עין טובה אפילו קצת מבהיל איך קראת את המפה נכון ,לרגע חשבתי שאולי אתה מכיר אותי אישית אבל לא נראה לי אין סיכוי .
כן, אפשר לומר שצדקת .. יש לך קליטת עין טובה אפילו קצת מבהיל איך קראת את המפה נכון ,לרגע חשבתי שאולי אתה מכיר אותי אישית אבל לא נראה לי אין סיכוי .
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 5/3/04 #94 תודה והעולם קטן, מי יודע אולי אני מכיר אותך, אבל את מה שכתבתי, לא מתוך היכרות כתבתי.
מ מענינת מאוד New member 5/3/04 #95 באמת לך תדע אולי ראית אותך היום בסופר או בקניון או בתחנת דלק או שנסעתי אחריך באיזה צומת אף פעם אין לדעת , דרך אגב מאיזה עיר אתה ?
באמת לך תדע אולי ראית אותך היום בסופר או בקניון או בתחנת דלק או שנסעתי אחריך באיזה צומת אף פעם אין לדעת , דרך אגב מאיזה עיר אתה ?
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 5/3/04 #97 בני ברק ולא הייתי היום בשום קניון... אם כי בתחנת דלק הייתי...
1 1שאלתיאל New member 4/3/04 #15 למשל חנוך נראה לי אברך בתחילת השלושים ליטאי כמובן אותו רקע על מני מנימן וחושף הטרולים בחורי ישיבה וכו` לא זוכר את כולם
למשל חנוך נראה לי אברך בתחילת השלושים ליטאי כמובן אותו רקע על מני מנימן וחושף הטרולים בחורי ישיבה וכו` לא זוכר את כולם
מ מני 22 New member 4/3/04 #30 יש ויש.. יש דברים שמאוד אהבתי בו ובאמת יש בהם דמיון ויש דברים שמאוד לא אהבתי בו ואני לי שום דמיון. ואם הוא יאשר אני יפרט..
יש ויש.. יש דברים שמאוד אהבתי בו ובאמת יש בהם דמיון ויש דברים שמאוד לא אהבתי בו ואני לי שום דמיון. ואם הוא יאשר אני יפרט..