פעם האשים אותך מישהוא שאת מאיזה סימנר בירושלים
B BigKay New member 4/3/04 #65 את מסתובבת הרבה ברח ר עקיבא, כנראה כל יום, קמה מוקדם בבוקר ונוסעת לסמינר עם אוטובוס, את לבד בבית בלי אחיות בגילך. אין לי כח להמשיך..
את מסתובבת הרבה ברח ר עקיבא, כנראה כל יום, קמה מוקדם בבוקר ונוסעת לסמינר עם אוטובוס, את לבד בבית בלי אחיות בגילך. אין לי כח להמשיך..
ד דוסית1 New member 4/3/04 #68 יפה... טעות אחת.. אני ממש לא לבד בבית, אבל אתה לא היחיד שאומר לי שאני נראית אחת בלי עול של בית ואחים....
יפה... טעות אחת.. אני ממש לא לבד בבית, אבל אתה לא היחיד שאומר לי שאני נראית אחת בלי עול של בית ואחים....
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 4/3/04 #58 אנסה את כוחי בחורה חרדית, עם יראת שמים פנימית אמיתית, משקיענית בתחומים חשובים. משקיענית גם בתחומים שמענינים אותה. לא נסחפת אחרי הזרם, יש לה דרך ברורה מאד בחיים, ומודעות עצמית גבוהה. חסרון קטן אפשר לומר? טוב, נוותר.
אנסה את כוחי בחורה חרדית, עם יראת שמים פנימית אמיתית, משקיענית בתחומים חשובים. משקיענית גם בתחומים שמענינים אותה. לא נסחפת אחרי הזרם, יש לה דרך ברורה מאד בחיים, ומודעות עצמית גבוהה. חסרון קטן אפשר לומר? טוב, נוותר.
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 4/3/04 #70 כנראה שהעבר שלך לימד אותך שהרבה מקנאים בך. ואת מודעת לענין, ולפעמים אף מגזימה עם זה. השתדלתי להתנסח בצורה הראויה.
כנראה שהעבר שלך לימד אותך שהרבה מקנאים בך. ואת מודעת לענין, ולפעמים אף מגזימה עם זה. השתדלתי להתנסח בצורה הראויה.
ד דוסית1 New member 4/3/04 #80 או.קי.... אקח את זה לתשומת לבי..... בכ"א תודה על העדינות, אני מעריכה את זה.
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 4/3/04 #81 אין כל כך מה לקחת הלוואי שאלו יהיו החסרונות שלנו. לא קיבלתי פידבק על הניתוח הכולל.
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 5/3/04 #86 לא קראתי מספיק הודעות שלך בשביל שיהיה אפשר לנתח, אולי בהמשך.
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 5/3/04 #90 אני ממחשב ואכן את הניתוחים ערכתי לאחר עיון בארכיון, אין לי כרגע חשק לעוד ניתוח...
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 5/3/04 #93 לדעתי אתה סובל מפיצול אישיות, העסק מסובך מידי וגדול עלי. מצטער.