ח-ז-ר-ת-י

MooN of 1986

New member
ח-ז-ר-ת-י../images/Emo70.gif

אין לי מושג אם מישהו שם
... אבל נעלמתי לכמה ימים.... יצאתי לטיול עם המשפחה... 4 ימים בצפון, כמו בכל שנה... ותנחשו מה? השנה נהנתי... זה היה כ"כ מפתיע(בשיא הרצינות) כי לרוב אני ממש מתבאסת, ורבה עם כולם וסתם עושה לי חרא הטיול הזה... ביום ראשון יצאנו מהבית רק ב-10(כזו היא משפחתינו-יודעת לעמוד בזמנים) ונסענו צפונה... עצרנו באחת הבריכות בנחל הקיבוצים(לא הגדולה בהתחלה, כי היא הייתה מלאה דוסים וערבים-שילוב מנצח) וזה אחרי שעזבה את המקום משפחה חרדית, שהיה להם אוטו ממש ממש פיצי, והם נידחסו בתוכו בערך 10 אנשים... לא ממש הבנתי איך הם נכנסו, אבל מילא... אחרי שהם הלכו עשינו תורנות(אני ואחיותי) להחלפת בגדים באוטו הגדול(יש לנו שניים, ורק בגדול יש וילונות) לבשנו ביגדי ים, וקפצנו למיים, היה מ-ע-ו-ל-ה!!!! אחרי כמה דקות, הגיע עוד רכב ואנחנו ישר התבאסנו שיגיעו עוד אנשים, ואז אמא שלי(שהייתה מחוץ למים) ראתה שאלו חברים שלנו, היה מצחיק... מיד אח"כ נסענו לעין הנציב, לעוד רחיצה מרעננת(במיים קרים יותר) אך בגלל שהיו שם אנשים אז אבא אמר לי להכנמס עם מכנס קצר וחולצה ולא עם בגד ים... אבל לא נורא, אני מתנחמת בעיניין שהוא לא הקפיד איתי על כל שטות.. משם המשכנו ל"כפר הנופש" של קיבוץ האון... מקום ממש חביב... בערב נסענו אני ואחותי הגדולה לטבריה להביא פיצה.. ושם בערך ראיתי את כל העולם ואישתו(למי שלא הבין, אני לומדת באולפנא, והייתי עם מכנסיים) בבוקר, קמתי ישר לשחיה מרעננת בכנרת, ואחרי המקלחת הלכנו לחדר אוכל, ואת מי אני רואה שם??? מורה מהאולפנא שלי... זה לא הפריע לי כמו שהפריעה לי העובדה, שאתמול בבוקר(יום רביעי) היה בחדר אוכל הרכז שלי מהאולפנא, והוא אחד האנשים שפחות הייתי רוצה לפגוש כשאני לבושה ככה...(אני מתה עליו, ואוהבת לפגוש אותו, רק לא כשאני לבושה ככה) אח"כ עשינו את החצבני, לא המסלול הרגיל אלא בתוך הנחל מהגבול עד מסעדת "דג על הדן"... היה ממש כייף
ביום השלישי היינו בהרכב מצומצם, (בלי אחותי הגדולה שנסעה לברית של הבן של חברה שלה, ובלי 2 האחיות הקטנות שלי שיצאו למחנה בני עקיבא) עשינו טיול טרקטורונים, באחת העצירות אבא שלי התחיל להעלות נוסטלגיה מהירח דבש של ההורים שלי(כי עברנו באחד המקומות שבו הם היו) הרשנו לו, כי היה להם השבוע יום נישואין... 24 שנים זה לא צחוק..! בערב עלינו לכליזמרים, ומשם חזרה לכפר נופש... את היום האחרון עשינו עם אחותי הגדולה שחזרה מהברית... ואותו עשינו בהכי פנאן... היינו באיזו בריכה(היא אמורה להיות נסתרת, ככה שלא אגלה איפה היא) שנוצרה בתוך מחצבה ישנה, והיא ענקית!!!! כמובן שבגלל שדוס אחד הכיר את הבריכה הזאת, אז הוא סיפר לכל החברים שלו(ככה זה אצל הדוסים, כולנו מכירים) ולא היינו ממש לבד, אבל היה לנו כייף בכל זאת... בדרך חזרה הבייתה עשינהו ביקור סאבים וסבתות, אבל את סבהא וסבתא מצד אמא פספסנו, היינו בבית שלהם בלעדיהם... סבתא שלי ממש התבאסה שהיא לא ראתה אותנו(היא מהלחוצות שחייבות לראות את הנכדים שלהן כל שבועיים) לפני שהספקתי להגיע הבייתה, צלצל אלי ידיד שלי ואמר לי שיש "פגישת מחזור" באחד היישובים, שאמורים להגיע לשם כל החבר´ה מהיסודי... זה כמעט 100 חבר´ה, ומתוכם בגיעו בסופו של דבר רק 10, וגם זה לא... אבל היה נחמד, חוץ מהקטע שלא שמתי לב שבאתי עם מכנסיים... לא נורא, חברה שלי אירגנה לנו מישהו שיקח אותי עד הבית, ככה שלא אצטרך להסתובב ככה בישוב... בקיצור ממש ממש ממש נהנתי השבוע... מצטערת על ההודעה הארוכה(זה מהתרגשות וגעגוע)
אוהבתותכם
ירח!

אני לא מבינה את זה

אפילו אמא שלי שמה מכנסיים (עם טוניקה והכל) כשהיא יוצאת לטיולים (כשיש טראקים וכאלה). מה הלחץ??? חוץ מזה - כיף לשמוע! >ספל חמאה תוהה מי יכול שלא לשים
<

חסרת לנו, הנה לינק חשוב בשבילך

וולקאם בק. לא קראתי עכשיו את מה שכתבת כי אין לי זמן כרגע, בכל זאת רציתי שתגיבי לבחורה שכתבה את זה. הודעה חשובה.

למעלה