ח-ז-ר-ת-י .......היי לכולם

ח-ז-ר-ת-י .......היי לכולם../images/Emo6.gif

טוב קודם כל אני יודעת שלפחות חצי מהפורום יחתוף עליי את הקריזה בגלל ההודעה הזאת (כן כן אני יודעת שההודעה קצת מטומטמת
) אבל הייתי חייבת לכתוב אותה כי ממש נמאס לי שכל הזמן נכנסים אליי ושואלים אותי אם אני חדשה אז לא אני לא חדשה פשוט יש לי מחשב רק בסופי שבוע עד שהמחשב שלי יתוקן ואולי בגלל זה אנשים לא זוכרים אותי אז בבקשה תיזכרו אותי ואל תשאלו אותי יותר אם אני חדשה כי אני מקבלת טונה הודעות כאלה.... נ.ב מישהו יכול לכתוב לי מה היה כאן מיום שבת עד עכשיו כי אני לא מעודכנת כמו שקראתם

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאני מקווה שעכשיו את לא

תפתחי הודעה חדשה כל יום שישי ותגידי שחזרת נכון? ותוכלי לראות מה היה מיום שני בעדכון היומי שאמור להתפרסם מחר.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifחוצמזה השרשור שלך "אני

חדשה" עדיין בעמוד הזה

ייוווו סליחה לא שמתי לב שהשירשור

שלי עדיין בעמוד הזה סליחה באמת סליחה לא ראיתי סורייייייייי

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifזה בסדר, פעם הבאה תבדקי

את השרשורים שבעמוד.

yaaronet bloom

New member
אז נצל"ש!!כי אף אחד לא שם לב שחזרתי

שלום
ות!!!! שמחה לחזור התגעגעתי ורציתי להגיד שאני שרופה אבל שרופה אבל שרופה עליכן לגמרי וגם שרופה מהשמש... כן כן הקדמתי לחזור אבל כמה שיותר מוקדם יותר טוב... love u allllllllllllותודה רבה לכולן!

yaaronet bloom

New member
כן אני זוכרת אותך!!!

בגלל החתימה שלך אני וחברות שלי עשינו על זה סצינות אחרי זה...

eliya bloom

New member
חח... גם אני..

אני ואחותי אמילי מה צחקנו מזה באמת עשינו על זה סצינות חשבתי שזה רק אנחנו....

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנצל'ש^^"

אמ.. לפני כמה זמן [כמה ו*כמה* זמן] שלחתי מכתב לתוכנית גיא פינס עם תלונה על "למה לעזאזל אתם לא מדברים על אורלנדו?!" הם נזכרו לשלוח לי תשובה בחזרה
: שלום! תודה שכתבת אלינו. אנו מצטערים על העיכוב במתן התשובה. מכתבך הועבר למערכת התכנית "ערב טוב". המשך צפייה מהנה, הוט 3, הוט סרטים ואתרי האינטרנט. מה אתן חוזבות? סופ סופ הם ~יזכרו~ מי זה אורלנדו ויתחילו להעביר אלייו חומר?

karin byrne

New member
אמממ אולי...

למרות שלא ממש נראה לי שהם שמים שם על אורלנדו
...נראה לי שהם לא מודעים לקיומו בכלל...חחחחח....

לא כפת לי מגיא בולבול הזה בכלל...

לא כזה משנה לי מה הוא או כל אחד אחר חושב על אורלנדו.. אני אוהבת אותו וזה מספיק לי.

למעלה