ח~ו~ש ש~י~ש~י....

חתולת MTV

New member
בנושא....שכחתי לשאול משהו....

האם לכל אדם יש חוש שישי, או חוש כלשהו?? ואם כן, האם יש דרך לגלות איזה ולפתח אותו? תודה מראש.

../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

אני חושב שלא צריכים לרדוף אחרי זה. יש אנשים שמטבעם מרגישים שיש בהם את זה, ואילו אחרים סתם חולמים בהקיץ על...

חוש שישי?! ../images/Emo13.gif

חוש שישי לטעמי זו אינטואיציה. אינטואיציה זה גם מה שנקרא בסלנג "תחושת בטן". הדרך היחידה לפתח את זה זה... להיות נועז ולהאמין לתחושות הבטן שלך, ולתת לעצמך מחמאות כשזה מצליח. איך בכלל מגיעים לאמונה בתחושת בטן? הדרך היחידה היא להיות מחוברת לעצמך ולרגשות שלך. האמת היא שכשאני כותבת את זה - זה נשמע טריוויאלי - אבל במציאות זה בכלל לא! בודדים הם האנשים שמחוברים לעצמם נטו ויודעים לזהות ולהגדיר רגשות ברגע שהם מתחוללים.

שאלה מעולה!

עכשיו תורי לשאול ... האם חשת החושים שלך זוכים ליחס נאות ? האם עצרת להשתומם מריח הפריחה ? האם טעמו המתוק של רימון בשל עושה לך משהו ? האם בירכת על כך שאת רואה את העולם סביבך ? אני יכול להמשיך לנצח... החוש השישי אינו חוש אלא יכולת, יכולת שיש לכל אדם אך היא כמו שריר נידח שאין אנו זוכרים כיצד להישתמש בו (האם את יכולה להזיז את אוזנייך??? יש שם שרירים שאמורים להזיז את האוזן אך רובינו לא יודעים היכן הם ואיך להפעילם...) לפתח את היכולת ולעורר אותה זו תורה שלמה שדורשת אימון רב והשקעה. וההתחלה היא ברכה ושימוש נאות בכל חוש וחוש שיש לנו כרגע ואנו יודעים איך להשתמש בו. שבוע טוב

IBP1

New member
החוש השישי שלי גבר .....

....,אומר שמישהו אמור להתארח אצלי השבוע. ולא רבים זוכים לכך. אז אל תשכח לחייג. ויותר מזה ,אל תשכח להביא את עצמך.

אח שלי

אין לך מושג כמה אני ממתין לערב פנוי לבוא אליך ודווקא יש לי המון מה לשאול את הטארות! אני אתקשר אליך בבוקר בי

IBP1

New member
אח שלו שואל מה היה קשה להגיע אליי

היום. אגב ,יש לי משהו שאני צריך לברר עימך.

למעלה