ח-ו-פ-ש-!

MsUnderstood

New member
ח-ו-פ-ש-!

שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע, פסח בא
חופש מהנה לכולנו!!! תהנו בעבודות שיש להכין,שיעברו מהר ובקלות ותהנו כמה שיותר מהחופש!! חופשששששששששששש חווווווווווווווופש בחיי שהחופש הזה בא לי בדיוק מתי שהייתי צריכה וחג כשר ושמייח כמובן!

deathcaster

New member
../images/Emo10.gif

הגיע הזמן שתסתלבטי עלי... לי אין חופש, גם בחול המועד, כי יש לי חיות מעבדה שאני צריך לדאוג להן (ולצערי לעשות להן דברים לא נעימים ביום ראשון ולהרוג אותן ביום חמישי) [אבל..היי.. אני מקבל משכורת על כך]

מֵירַב

New member
ת'הורג ומקבל כסף על זה? למה אני לא מקבלת

על כל יתוש ושפירית ושאר מטוסים שאני רוצחת על בסיס יומיומי?

deathcaster

New member
התשובה פשוטה מאוד

כלי הטיס האלה אינם יונקים ואינם מתאימים למודלים המשמשים לתרופות שעובדות על בני אדם.

מֵירַב

New member
אם כבר אתה פה, אז אולי תסגיר מידע?

אתם עובדים רק עם עכברים וחולדות? או גם עם בע"ח גדולים? (קופים / כלבים ושאר חמודים)

deathcaster

New member
תשובה

מי זה "אתם"? בפקולטה לרפואה יש כל מיני חיות מעבדה (כן, למרבה הצער גם כלבים, שהם מודל מצוין למחקר של מחלות עור, מסתבר שהעור של כלב והעור של האדם מאוד דומים) במעבדה שלי עובדים רק על עכברים (לפחות בשלב הזה)

מֵירַב

New member
מבחינתי, "אתם" = כל מי שעושה ניסויים בבע"ח

בוא לא נפתח את זה פה, זה לא ייגמר... אבל אם אתה ספציפית עובד רק על שנואי נפשי - קרי: עכברים - אז אני מרגישה יותר טוב
אמביוולנטיות שכזאת... לא רוצה לדעת מה עושים עם הכלבים האומללים, כי אז יצוצו לי סיוטים מטורפים, כמיטב המסורת המירבית...

deathcaster

New member
תגובה

אז אל תבקרי במרתף של הפקולטה לרפואה, עושים שם דברים שלדעתי מאוד מאוד חשובים מבחינה מחקרית, אך לא סתם יש לי כרטיס מגנטי מיוחד שמאפשר לי כניסה לשם, לעין הלא מיומנת, זה לא יבייש אף סרט אימה

למעלה