רועעעעעעעע
ע ענבר1 New member 8/6/06 #36 רוווע אני מקדישה לך שיר "הוי יש לך שתי עיניים אש וגם חיוך שליו ויש לך, יש לך מה שיש אך אין לך, אין לך לב אך אין לך, אין לך לב אך אין לך, אין לך לב" י.גאון
רוווע אני מקדישה לך שיר "הוי יש לך שתי עיניים אש וגם חיוך שליו ויש לך, יש לך מה שיש אך אין לך, אין לך לב אך אין לך, אין לך לב אך אין לך, אין לך לב" י.גאון
W West Doll New member 8/6/06 #27 חחחח../images/Emo6.gif היייי....חשבתי שעינב העז פה!! איך פתאום אני נהפכתי לעז?? יוחזר כינוי העז לעינב לאלתר!!
חחחח../images/Emo6.gif היייי....חשבתי שעינב העז פה!! איך פתאום אני נהפכתי לעז?? יוחזר כינוי העז לעינב לאלתר!!
W West Doll New member 8/6/06 #30 אממממ....אוקיי את פשוט ממש מקורית!! את שילבת את העז בצורה כל כך מתוחכמת בשיר...
W West Doll New member 8/6/06 #35 חחחח.... תלוי בן כמה.... זה שבצבא? וגם תלוי אם הוא שפוי או לא....כי אני לא...
W West Doll New member 8/6/06 #40 ../images/Emo6.gif....סליחה בנות...!! היא פנתה אליי קודם אז....תחכו להזדמנות הבאה שלכן...
E EinavBIUS New member 8/6/06 #41 לא רוצה להרוס אבל... אני גם קיבלתי הצעה ממנה, אז לא הייתי סומכת על זה יותר מדי...