ח-ד-ר-י- י-ל-ד-י-ם!!

yaelhul

New member
מה דעתכם לצרף תמונות של חדרי הילדים

שעיצבתם??? אצלי אינסטינקט הקינון בשלב מתקדם - מפנה ארגזים וחפצים מיותרים, יושבת עם נייר מילימטרי לראות איך כל הרהיטים יכנסו בחדר בצורה הכי נוחה וחולמת על צבעים לקירות... מתה לראות מה אתם עשיתם... יעל

קרנושה

New member
יעלי יקירתיייי

החלום שלי היה חדר צבעוני מאודדד לא רציתי לתלות תמונות ופיצ´פקייס... החלטנו לעשות ציורי קיר... בעלי צייר בקיר אחד את פו הדוב והחברים... ובקיר ממול את הדונלדקים בלב ים.... בחלק בעליון של הקיר הנושק לתקרה שמנו פס הדבקה לא עבה במיוחד של פו הדוב....עם שטיח צבעוני וידיות לארונות בצבעים החדר ממש ססגוני.... אנסה ללקט תמונות של החדר מכמה הבטים... אוף חיפשתי ללא הרף ויש לי דוקא ים של תמונות סרוקות אך לא רואים את החדר מרחוק רק את הילדים מקרוב....הבאתי לך דוגמא אך לא חושבת שתוכלי להתרשם ממנה...אעשה תמונות ממש בקרוב ואשלח שתראי.... כעת כשפישפשתי בתיקיות חייכתי...לא תאמיני מה ראיתי...תמונות שלהם כשראו אותם בבירור בUS....3 שקים...תמונות שלהם מהימים הראשונים בפגיה...(עוד לא שקלו אפילו קילו!!) מדהים!! סופשבוע קסום לך מתוקה....
קרן

yaelhul

New member
../images/Emo9.gif נהנתי מתמונת המתוקים שלך על רקע

הקיר המקסים ובכל מקרה אשמח לראות עוד... התמונה הראשונה באלבום של הילדים שלי תהיה... לא תאמיני: תמונה שלי ברכב, בחורשה בטיול של סוף שבוע, כשאני שואבת אמפולות להזרקה במסגרת טיפולי הפוריות !!! כבר אז אמרתי לבעלי שזו התמונה הראשונה באלבום של הילד/ה, אז שיצלם יפה, וכך היה - זה היה הטיפול האחרון, והתמונה תשב אחר כבוד באלבום של התאומים
סוף שבוע נפלא גם לכם, יעל

קרנושה

New member
אצלי זאת היא התמונה הראשונה...

בעלי היה בחו"ל כשקיבלתי את התמונה הזאת וביקשתי מהרופא להוציא לי תדפיס.....נדהמתי!!

*שיר

New member
עוד לא עברו 4 חודשים ואני כבר

נוסטלגית
התמונה המדהימה של ה-US של השלישייה גרמה לי להתרגשות -יו, לראות 3 שקי הריון!!! זה פשוט מדהים! מיד נזכרתי בתמונה שאני ראיתי על המסך, ובדפיקות הלב המטורפות שהיו לי כשלאט לאט הפנמתי את מה שהרופא אמר לי... שיש שני עוברים... וואו, עכשיו כשאני חושבת על זה, אני חושבת שזה היה היום המרגש בחיי.

מרוב גאווה ישר רצתי לצלם ../images/Emo9.gif

אז ככה - החלק התחתון נצבע בצהוב בהיר. בחלק העליון עשינו WASH בצבע שהיה אמור להיות צהוב ויצא כתום, אבל בכל זאת חמוד (עשינו?? אני הייתי בשמירת הריון. ישבתי ונתתי הוראות ויריב עשה). את הבורדר ציירה חברה שלי עם 2 שבלונות שקנינו והיצירתיות שלה.

yaelhul

New member
מיכל - זה פשוט נראה נפלא עם הצבע

על הקירות, המצעים המטריפים, המוביילים של טייני-לאב... והכי חשוב - מהמדידות שעשיתי בחדר המיועד השבוע, עולה שצורת הסידור הזו היא הדרך היחידה לסדר את המיטות כדי שיהיה בו מקום גם לשידה וארון, אז תודה שאיפשרת לי לראות שזה אפשרי מבחינת הגישה לשניהם !!! יעל

yaelhul

New member
הלכנו, ראינו, קנינו ../images/Emo100.gif

עכשיו חזרנו מהום סנטר. הייתי בהתקפה שרק קניות הצליחו להרגיע אותה
השלל הוא: צבעים לחדר הילדים מדפים לצביעה והרכבה עצמית פס בורדר-טפט בצבעי הקיר ברורים על שטיחים ומחיריהם ארטיקים (אח... זה היה טוב !) איך נהננו
והאיש שלי לא קיטר אפילו פעם אחת שמשעמם לו (נחשו למה...). אח"כ הזמנו במשתלה 5 אדניות ומתלים עבורן למרפסת (כי אם נשב שם עם הילדים לא יתכן שהנוף יהיה קירות חשופים נכון???). נשאר רק להחליט מה לשתול באדניות, לצבוע קירות, להתקין מדפים, להדביק בורדר... ו... עוד מליון דברים. אני נהנית מכל רגע. עד כאן עדכוננו להיום. מבטיחה תמונות כשיהיה מה לראות. יעל

iris and ben

New member
למיכל של עומר וזיו......./images/Emo81.gif

באתי מפורום הורים להגיד שלום לחברה כאן... וראיתי את התמונות של החדר - פשוט מהמהם!! איך עשיתם את הצביעה של החלק העליון (ווש)? ורז2 - שלום לך!!

ובכן...

צריך לקנות ספוג ומברשת מיוחדים (אנחנו קנינו בחנות מיוחדת, אבל לא חייבים). שמים מעט צבע על הספוג, עוברים על שטח קטן מהקיר בתנועות סיבוביות, ומיד מברישים עם המברשת כדי לטשטש את הגבולות. זהו בערך. זו עבודה די פיזית. אצלנו בעלי עשה אותה.

yaelhul

New member
איריס - יש לי עוד רעיון ../images/Emo124.gif

באחת התכניות של "עבודת בית" הראו רעיון פשוט ויפה לצביעה בסגנון דומה: יש שתי אפשרויות: 1. על הקיר הלבן למרוח ברולר שכבה של הצבע שבחרת, ומיד (אבל מיד אחרי שעשיתם פס עם הרולר, ולא אחרי כמה פסים) לעבור על האזור הצבוע בטפיחות של חולצ טריקו ישנה. החולצה סופגת חלק מהצבע והקיר הלבן מתגלה קצת מאחור. 2. לצבוע את הקיר בצבע בסיס ולתת לו להתייבש כרקע. עליו לצבוע בצבע קונטרסטי (או בצבע יותר כהה/בהיר מאותה משפחת צבעים) ולטפוח על הצבע העליון כך שהתחתון יתגלה מלמטה. שיהיה בהצלחה יעל

שוליקה

New member
כל הכבוד../images/Emo39.gif

כל הכבוד, חדר יפיפה, (שילב?) תרשי לי להביע את דעתי אבל ממש נעים. חג שמח!

למעלה