ח"ד לסיפור..=]

ח"ד לסיפור..=]

לשלוח להגרלה או לא: הנה: "אמא!" צעקה אחת הבנות, "מתי אוכלים?" "אין אוכל בבית מתוקה..." "למה?" שאלו ששת הבנות הרעבות. "מפני שעוד לא מצאתי עבודה" אמרה האם, "ניסיתי למצור עבודה בכול מקום, אבל בלי הצלחה.." לפתע, הצעירה שבהן החלה לבכות. "אמא, אנחנו מאוד רעבות, לא אכלנו כבר יומיים" אמרה ודמעותיה זלגו. "מתוקה," הרגיעה אותה האם, "אל תבכי, אני אמצע מחר עבודה, אני מבטיחה" אמרה וחייכה. "כעת לכו לישון.. לילה טוב בנות" אמרה האם. "לילה טוב אמא" ענו הבנות פה אחד. לפתע צלצל הטלפון, זאת הייתה ____ החברה של האמא. "הלו, מה נשמע?" "לא טוב, הבנות שלי רעבות, ואין אוכל בבית" "אני עוד שתי דקות אבוא אליך, יש לי משהו לספר לך" אמרה בחיוך וניתקה. כאשר הגיעה ____, הכניסה אותה האמא לבית, והציעה לה כוס מים. "תודה" ענתה בחיוך, "יש לי משהו לספר לך". "מה?" "אז זהו, שאני פותחת פניימיה לבנות בלבד, וחשבתי לקחת את בנותיך, אמרת שקר להן, והן רעבות, אז אני אקח אותן לפנימייה שלי, ויהיה להן בית חם" אמרה,ולגמה מהמים. "זה נשמע טוב" אמרה האם בחיוך, "אך מה עם הן יירסבו להיפרד, או יפחדו שאזרק לרחוב, או חלילה, אמות!" "אל תדאגי, אני אסדר לך עבודה שמשלמים בה סכום טוב" ענתה בחיוך. "תודה לך" אמרה, "אני אסירת תודה" "אין בעיה" אמרה וחייכה. "בנות!" קראה האם, "בנות!, בואו הנה! יש לי משהו לספר לכן!" לאחר שסיפרה את כול הסיפור, אמרו הבנות פה אחד, "מה?!" "אל תדאגו, אתן תוכלו לבקרני תמיד, ואני אתכן, וחברתי אמרה שתסדר לי עבודה" אמרה האם בחיוך. "אבל אמא...." התחילךה אחת מהבנות לומר. "בלי אבל, יהיה לכן טוב שמה, וכאשר תתבגרו ותפהכו להיות נערות, תחזור לכאן. מה דעתכן?" לא הספיקו הבנות לענות, וכבר הביאה האם מזוודה לכול אחת עם החפצים שלה. "יו! אתן באות המונית כבר כאן!" הבנות יצאו בעצב עם אימן, והתיישבו במונית. כאשר החלה המונית לנסוע, החלו הבנות לבכות, וצעקו לאמא שלה:"בייביי אמאאא!!!!" לבסוף הגיעו לפניימיה המפוארת שנקראת "פנינת האור" נכנסו, וסידרו חפציהן במקומות המתאימים, וחיכו שיקראו להן לאכול. בנתיים הסוף.. מה דעתכם? אין לסיפור שם או לוגו, אז שם ולוגו יתקבלו בברכה ענקית! לשלוח להגרלה או לא? וגם תיקונים יתקבלו בברכה=] מירי

תודה.. אני מחכה לעוד תגובות..

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההה 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 תווים

shmulikshaul

New member
יפה! [:

ממש אהבתי מעניין להמשיך לקרוא..דרך אגב..מה עם סיפורי חיים?? עם מישהו יודע<?

יפה מאוד אבל ....

זה קצת לא הגיוני כי יש להם טלפון משמע יש להם בית אז... יש להם בית ואין להם אוכל????????????????????????????

Rainbow Cookie

New member
מה מוזר בזה?../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

לך תדע איזה בית יש להן. אולי זה בית מחסה?נו

Rainbow Cookie

New member
מה הקשר של טלפון ישן ואי תשלום?:/

הגיון אנשים, הגיון. אם זה טלפון ישן אז לא משלמים עליו? את יודעת, טלפון מתחבר לחשמל, משמע, על החשמל צריך לשלם על החשמל.

Rainbow Cookie

New member
ואולי זה טלפון אל חוטי?'-'../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

סתם נו. אז לא חשמל, אבל בכל זאת צריך לשלם חשבון.כלשהו. '-'

NלילושN

New member
גם אם הוא אל חוטי הוא צריך טעינה...

חיחיחיח איזו קטנוניות... מזה משנה.. חיחיחיחי..

shmulikshaul

New member
מ=ה הק=ש=ר? חח

מן הסתם יש להם בית והכל וכנראה רק עכשיו הן נקלעו לבעיות הכלכליות אז תוך כמה זמן הן בטח יגורו ברחוב.. מי אמר שהם ככה מלא זמן? יש אנשים שיש להם הכל והם יכולים להפסיד הכל ביום..! /=

למעלה