ח ג ש מ ח !!

ח ג ש מ ח !! ../images/Emo142.gif

לכל מי שכיבס וחיטא והדביק וסיבן וטייח או צבע והבריק או תלש. לכל מי שזרק והחליף וחידש ותלה ועקר ושתל וגיהץ וכבס. לכל מי שחתך וקילף ורחץ וטיגן וטחן וקרץ (חה!) ובישל ואידה.לכל מי שערבב והקפיא וצימצם והמתיק ורידד והזליף ואפה ו..חה! שהרי עוד היד נטויה… לכל המבערים את החמץ או את עצמם, לכל מגעילי הכלים שמביאים גאולה לעולם. וגם לכל מי שחוגג..סתם. אז הנה הוא בא! למי שלא זכר… החג של החופש! החג של השיחרור. החג של האביב והצמיחה וההתחדשות. החג של ההיגדת לבנך והתרי זוזי והדצ"ך והדיינו.. והים שנחצה.. עשר מכות, שוטטות במדבר וגאולה שבאה.. לפחות לזמן מה.. אז חג שמח לכל החברים והחברות! חג הכי שמח שאפשר.

BooBee

New member
חג שמח גם לך../images/Emo39.gif

חג חירות שמח לכולנו! מחבקת אתכם ומאחלת לכם כל מה שאתם מאחלים לעצמכם. שיהיה קל בערב החג, "היגדת לבנך" הוא מצווה שההקשר שלה השתנה עבורי בשנתיים האחרונות. גם הכסא של אליהו הנביא כבר לא נשמר במיוחד בשבילו, ובאמת "דיינו" עם הצרות
שלכם, מכל ה
רויטל. (הערת מערכת קטנה: מבוקר ערב החג(16/4) ועד מוצאי פסח ב'(26/4) אני אעדר מסביבה ממוחשבת. אני נוסעת לצפון לשתוק קצת
)

וגם...

לכל מי שישב ליד השולחן ויהיה לו את הרגע ,או השניים, או ההרבה.. של הכאב, ההוא שחותך לרגע את הלב. אותו רגע של התכנסות. של בינך לבין עצמך. כן…ההרגשה ההיא… אז שיקח נשימה עמוקה. ארוכה.. וידמיין שהוא מתמלא במשהו חם, מלטף, מרגיע. שמחבק את הנשמה מהבפנים. ושיגיד שלום, התגעגעתי. ויחייך. וינשוף לאט את האוויר החוצה. ויחזור חזרה לחדר, לקשקשת, לאנשים, למעדנים. ויחבק את הילדים שיש מסביבו. כי ככה זה להיות בלי ולהרגיש עם. וכי זה חג. וזה מה שיש. ועם זה צריך (אין צריך).. ועם זה אפשר לשמוח. ולא לתת לעצב להשתלט על הנשמה. ומי שקשה לו לחגוג בלי מרכאות.. אז גם מותר ארבע כוסות.. (הממ..
) אז שהחג הזה, יהיה ממש נעים, מאוד רגוע והרבה מחוייך.. כמו שמגיע לכל אחד ואחת מאיתנו. בהרבה אהבה וחום לכולם אחת מהצד

noor נור

New member
יציאה מעבדות לחירות...מוקדש באהבה

למשפחת הפורום שאני הכי אוהבת...וכמובן- חג שמח , "על נהר אספירין ישבנו במקומות המוכרים לא שומעים, לא רואים כאילו אנחנו אויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקינאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה, אלוהים, ממה" חברים יקרים- שכל אחד יפרש את השיר בדרך שהכי מתאימה לו,העיקר שנזכה לקצת שיחרור, ולנשים שבינינו - מותר לעצום את העיניים ולחשוב על זה ששר אותו
... וחוץ מזה-מישהו מוכן להסביר לי מה זה הגשם הזה שבחוץ????

Bitch47Percents

New member
שיר מדהים....

ברי סחרוף מלך....
חג פסח שמח לכולם! רויטל, שתיקה נעימה וקלה (דודה שלי הלכה לשתוק לפני שנה בערך, היה לה קשה אבל מהנה ביותר...)

BooBee

New member
תודה ../images/Emo20.gif

אני כבר שבועיים מתאמנת בבית בלשתוק. קשה לי לאללה

BooBee

New member
../images/Emo20.gifבשבילי

תמיד גשם סימל ברכה, נקיון, טוהר, שקט אחרי הסערה. וברי סחרוף בהחלט מלך! ראיתי אותו בהופעה בסוכות, היה טוב היה יופי נור יקרה, שיהיה לך חג חירות מוצלח ומעולה. מאחלת לך כל מה שאת מאחלת עבור עצמך. נשיקות, רויטל.

מפנה מקום..

גם לשיר הזה. אחח, איזה שיר. איך מתאים. זפזפי שם בדיסק, יש עוד כמה.. מממ.. ואת בשלך..

רונלי 10

New member
ישבתי, ולקחתי נשימה עמוקה...

והתגעגעתי, הו כמה התגעגעתי, והכאב הזה - שחותך את הלב - שב והציף במלוא עוצמתו את הנשמה. אוהבת את כולכם, אני

egbar 4

New member
יש לי יום יום ח...

גם אני צצתי משום מקום ובהזדמנות זו מאחל לכולנו חג פסח מהנה,רגוע וגם שקט. שמואל אגבר (אבא של רותם)

למעלה