ח-ב-ריייים!

ERerERotem

New member
ח-ב-ריייים!

אני טסה ביום שישי לאנגליה !!!!!!!!! אני יודעת שזה לא כ"כ קשור לאי.אר טוב נו, זה בכלל לא קשור. אבל הייתי חייבת לספר למישהו... ואתם כבר מזמן יותר מסתם מישהו... אז גם אם זה לא נכון... וגם אם אתם לא מתכוונות לזה... פליייז תגידו לי "תהני! אנחנו נתגעגע אלייך... בלה בלה בלה.." אני זועקת לצומי. עכשיו כשאין יותר אי.אר אז אני פשוט... רוצה למות...
חסר לי כ"כ. יותר מכל דבר אחר בכל העולם!!!!!!!!
.... עכשיו אני בדיכי לקראת הנסיעה!

"תהני אנחנו נתגעגע אלייך...

בלה בלה בלה..." אבל באמת אנגלי ארץ יפה, לאנשים שם יש מבטא יפה, ואיך את יכולה להיות בדיכי שאת טסה לאנגליה? וד"א קארבי לנצחי נצחים של הנצח הנצחי בנצחיות הנצחית, ובמשפט הזה אין שום הגיון אבל הבנתם את הנקודה. טיסה נעימה!

שלמונזה

New member
תהני!!!

אני דווקא מקנאה קצת, אני מתה לטוס ללונדון! וחוץ מזה ש לובי לנצח!!! לוקה הכי שווה

~*~gaL

New member
תהני!

הלוואי עלי.. (טוב נו.. הייתי מעדיפה שיקגו/ניו יורק/לוס אנג´לס או קנדה אבל גם אנגליה.. הלוואי עלי!) וגם לנו זה חסר.. מתי את חוזרת? *נתגעגע*

ERerERotem

New member
אני חוזרת ביום חמישי ../images/Emo13.gif

אל תדאגו - כשאני אחזור אני אעשה כ"כ הרבה רעש ואתם בטוח תשימו לב! אבל למי אכפת מאנגליה עצמה... הדבר שהכי מוצא חן בעניי בטיסה הזאתי זה שבאנגליה קר!! יחי הקור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קארבית לנצח נצחים!! קרטר הזה כזההההההההההההההההההההההה שווווווווווווה!!!!! אחחח! נו טוב. אני אשתדל לחשוב עליכם הרבה... ואני מבטיחה להתגעגע. אה - עוד משהו קטנטן... שיהיה לכולכם צום קל... ואל תתעלפו לי.... תיהנו מהחופשה... איזה כייף! אני הולכת ומפסידה את יום כיפור וחוזרת ישר לחופשה הבאה!!! אין ביה"ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז כמו שאמרתי... שיהיה לכם הצום הכי קל שיכול להיות!!! אוהבת את כולכם המווווווווווווווווווווווווווווווון, רותם!

שמוזי! כרמל, שמוזי!

מימיקס, הולי מקרולי, סנירף, איסיבי! והנה תמונה של נוח ויילי ש: ב26/9 תתחיל העונה התשיעית בארה"ב שב11/10 יצא סרט חדש שלו בארה"ב (שבוע לפני יום ההולדת של כרמל!) שמתישהו בנובמבר יוולד/תיוולד לו (ולטרייסי התרנגולת) תינוק/ת בארה"ב שלצערי הרב אני לא גרה בארה"ב!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה לא הולי מקרוני?
*
* *גאה* *אהם*רמז סמויי
*אהם*

אופס...

שכחתי... אני גאה שזה לפני היומולדת שלי.:)):)):)):)) אין יל מושג למה, בטח חירפון מהשיערוים להיסטוריה. לא משנה... אה, כן... אני לא *מדברת* (עדי
) יותר עם ראש 1. הם ראינו את ג´ניפר לופז לסרט "אינאף", וגם את בילי (אני סנילית) מש´ו, אבל לא... את נח ווילי לא יראיינו! הם כתבו עליו שתי מילים וזהו מש´ו כזה לפחות...

בילי קמפבל...

תמונה של נוח מהסרט הכל-כך בינוני שיכל להיות כל-כך יפה... כי כל-כך חסר זמן מסך לנוח, וגם גיא פינס חוצפן! הפעם האחרונה שהיה ריאיון עם נוח לפני העונה השביעית!

ועם ג´ניפר לופז

כמובן שאם ג´ניפר לופז משחקת בסרט אז צריך להיות רעש גדול מזה! אבל אם שחקנים אפילו יותר מוכשרים רק שהם לא "ג´ניפר לופז" משחקים בסרט אין שום איזכור לזה (לפחות לא בארץ)

אוף.....

אתם יודעים מה אמרו עלייה בעיתון? (אני חושבת שזה היה בעיתון לפחות...) שזה היה הסרט הכי גרוע שלה, וכולם גרועים. מה שנכון, נכון... לא נורא שלא ראיתי ת´סרט שלה, אבל ראיתי סרטים אחרים שלה והם פשוט גרוע-ים.... היא גם לא כל כך יפה, והשירים שלה... בעע...... שלא נדבר....

מיכל ק

New member
אני למדתי

לא לראות שום סרט שלה אחרי שראיתי את מארגנת החתונות הסרט הראשון והאחרון שראיתי גם ג´ניפר לופז פיכסה פשוט פיכסה

נכון מאוד...

מארגנת חתונות... =
אבל הוא היה יכול להיות הרבה יורת טוב אם השחקנים היו שונים...

נכון מאוד...

מארגנת חתונות... =
אבל הוא היה יכול להיות הרבה יורת טוב אם השחקנים היו שונים...

למעלה