חת חת חת שתיים

קטע יפני יפהפה

מנוגן בחליל פן מעץ ערמונים עתיק. יצירה מאת המלחין הדגול קאשטוקו קיוויסקי - 5年前,中国一家有影响力的报纸曾以《中国青年看日本》为题,做过一次调查. יצירה שקטה ביותר.

ברוריה2

New member
סולם פנטטוני. רצה הביתה להביא את

הגיטרה.

Le Fay

New member
פשששיו - באמת נורא שקטה! זה נגמר,

או שמפריעה לך בטעות באמצע האנדנטה?

נועם מזל טוב

כל הכבוד איזה שם יפה הרוחות בים המלח והבחורות הערומות עושים רק טוב לבן אדם שלום דער, שלום יידישיסט. ברוך הבא נועם יקר אני כבר עורך לך שולחן עם קפה ועוגה וכל מה שאתה אוהב. (אז יש לנו מיכל. יש לנו לייזר. יש לנו נועם. יש לנו שבתאי. נראה מי עוד יוריד את המסכה. - אני עדיין לא - מצטער.)

זה יהיה קצת מצחיק

השם שנתנו לי בברית הוא "משה אייזיק סטאריק". כמה חודשים לאחר שהורדתי את הפיאות שיניתי את השם הפרטי ל"נועם". בתקופת ה"ישיבה גדולה" הייתי שומע שעות על גבי שעות רשת ג´. היה לי טרנזיסטור קטנטנן והייתי יושב שעות בשירותים ומקשיב לרדיו. ההורים שלי חושבים אולי עד היום שיש לי איזה מחלה כי ישבתי הרבה שעות בשירותים
. אהבתי במיוחד את השדרן "נועם גילאור". אי אפשר להבין את גיל ההתבגרות, לכן אני לא יודע כיום למה כל כך הערצתי אותו. כשחיפשתי שם "חילוני", לא היה לי ספק שהשם "נועם" מתאים ביותר.

לילית3

New member
ואיך ההורים שלך קוראים לך כשאתה בא

הביתה?? הם בכלל יודעים? אם כן - איך סיפרת להם?

וואלה, איש השבת?

ההורים שלי קוראים לי "מוישע". הם קראו פעם בעיתון על אחד שקוראים לו נועם סטאריק, ואז החל בלגן שלם סביב העניין הזה. הם לא הפסיקו לצחוק על שינוי השם שלי, אבל אלוהים גדול כמו שאומרים וקטן כמו שרואים והמשכתי ללכת הלאה עד הנה. לפני כמה שנים כאשר עבדתי במפעל תעשייתי מסוים שמעתי בהפסקת צהריים שיחה בין חברים. אחד מהם אמר: יש איזה אשה שמתקשרת כל הזמן ואומרת שהיא רוצה לדבר עם משה אייזיק ואנחנו כל הזמן מסבירים לה שאין כאן דבר כזה, אין משה אייזיק והיא מתעקשת... הייתי בהלם כי הבנתי שאמא שלי כל הזמן מתקשרת לכאן ומתעקשת לא לקרוא לי נועם. אני מבין אותה. בשבילה אני משה אייזיק ושיהיה כך.

לילית3

New member
מששששששששששששה!!!בשבילי אתה

היית איש השבוע. אחרי שכבר הכרת השבוע את ההורים שלי, האחיות שלי, הדודים, דודות, בני דודים -את תסבוכי, תהיותי, וכו´ וכו´ וכו´ מה כבר נשאר? אוהבתותך ממי

סטאריק סופר סטאר!

אחלה שם - נועם מאד מתאים לך אתה כמו טום בומבדיל משר הטבעות, איש טבע רחב לב, ידען, משרה רוגע ומקסים וסטאריק נשמע מקורי לגמרי. בשבילי הכוכב זה אתה
יוכן אייקון כוכב סגול לאלתר!

אני אגריד מהארי פוטר ../images/Emo8.gif

רק שהדרקון גדל במוחי. אני מתכוון לראות סדרת שר הטבעות מתישהו. את הספרים כלל לא קראתי.

הו אם כך אז שני דברים

מצווה מן המובחר לראות קודם את שר הטבעות 1 ורק אח"כ את 2 (אם אתה רוצה, יש לי את הדי וי די). טום בומבדיל מופיע רק בספר ולא בסרט אז אני מצרפת לך רק מעט מהנאמר עליו: בחור עליז נפש הוא טום בומבדיל צהובים מגפיו וכחול המעיל ואיש עוד לא לכד אותו, כי טום אמן שלוח שיריו רבי עוצמה כולם, רגליו קלות כרוח ויפה לך אגריד. נכון תלווה לי את המצת שמכבה פנסים? הוא גם יכול לכבות את תנור החימום מרחוק?

למעלה