חתן כלה - עדכון מצב הליכים משפטיים

אדיב חן

New member
חתן כלה - עדכון מצב הליכים משפטיים../images/Emo101.gif

שלום רב לכולם ולציבור נפגעי חתן כלה, להלן "גרוש & גרושה", החברה ש(להוציא את הבנקים וחברות הביטוח) אחראית לעושק הצרכני הגדול ביותר שהיה אי פעם במדינת ישראל. ההני מתכבד לדווח על ההתפתחויות בפעולות המשפטיות כנגד החברה: 1) קיים כעת שיתוף פעולה מסוים ביני ובין מועצת הצרכנות והרשות להגנת הצרכן, בנושאים מסוימים הקשורים לגרוש & גרושה. כמו כן, כולי תקווה כי בקרוב תהיה לנו עמדה חד משמעית בנוגע לביטול תשלומים. בינתיים, ואני לא חושב שציינתי זאת מספיק פעמים: תתחילו כבר לרשום "למוטב בלבד" על הצ´קים שלכם, לחמישים-מיליון-עזאזל!!!!!!!! כמו כן, אפגש בקרוב עם עורכי הדין המעונינים לבדוק אפשרות של יצוג הקבוצה. 2) בקרוב עוד תביעות קטנות. דיווחים יבואו. 3) ההני להתכבד להודיע כי מצאתי ראיות חד משמעיות המפלילות את עורכי הדין של חתן כלה בעבירות אתיקה (כן כן, לכל השתולים! - רוצו לספר לאמה שאני עומד לדפ$ק אותה!!!) 4) הקבוצה מתקרבת ל-100 נפגעים. בקרוב המסיבה. אני מציע שנחגוג בדיזינגוף סנטר באגף הצפוני. אתם תביאו את העוגות. אני - את הגפרורים
5) תרשימים של רשם החברות מעלים תמונה מאוד מעניינת של חברה בתוך חברה של חברת אם שהיא גם חברת בת, וזה הולך ומסתבך. גילוי עריות נוראי בהחלט! עכשיו לכו תשכנעו אותנו שאתם לא נוכלים, נבלות שכמותכם. 6) באם לא יהיו עיכובים הכרחיים ומוצדקים, התכנון הוא להגיש את התביעה עד סוף מרץ. פרטי הם כדלקמן, לכל המעוניין/ת ליצור איתי קשר: חן אדיב, מזכיר משפטי [email protected] (צורת התקשורת המועדפת) 5056543-03 6710931-08 (ניתן להשאיר הודעה בשני מספרי הטלפון) כמו כן, לכל המעוניינים להגיש תלונה במשטרה ועדיין לא הגישו, פרטי הקצין (מיטרני) נמצאים במורד הפורום בהודעה יותר מוקדמת שלי. וכרגיל מסר לשתולים: כן, נכון; רוצו לספר לאמה-עורכת-הדין שאני עומד להרשיע אותה בעבירת אתיקה. ולא, אני לא אפרסם כאן, למגינת לבכם, מה. חכו שלשכת עורכי הדין תשלח לכם מה שתשלח, אז כבר תדעו. או אז אני גם אפרסם את זה כאן בפורום שכולם ידעו כמה שעורכי הדין שלכם רשלניים. אולי גם תתבעו אותם על רשלנות? אני מוכן בהחלט לעזור!!! ברצוני גם לומר לכם, כי אפילו לרוצחים (!) יש מושג מעוות ומסולף של כבוד. מעוות ומסולף - אבל קיים! אתם - חסרי כל כבוד, רפש שברפש, גונבים לאור יום מאנשים המתפרנסים בדוחק, מעולים חדשים (גרוש & גרושה התחילו לפרסם ברוסית בעיתונים למגזר הרוסי!!! מנסים לעשוק עולים חדשים, מה? תלכו כולכם לאלף-מיליון-עזאזל!!!), מאלמנות (!!!!!!!), והכל תוך כדי סיפורי בולש$ט על איך הם יקבלו כל כך הרבה עבודות ויצאו מהבוץ ובלה-בלה-בלה. אתם יותר מסריחים מנבלות. אתם עומדים ליפול כל כך חזק, שזה כואב. -סוף מסר לשתולים- לסיום, בקשה לי אליכם, הנפגעים: כשאתם מדברים איתי בטלפון או נפגשים איתי, תתעצבנו ותיבכו כמה שחפצה נפשכם (יעני, כמה שבא לכם). לאחר מכן - חיזרו לחיים: תעבדו; תלמדו; חשוב מכל, תהנו! אל תתנו למפלצת, גרוש & גרושה, להשתלט על חייכם! הם לא שווים אפילו דמעה אחת. אפילו לא אחת !!! חברכם הנאמן, חן אדיב מזכיר משפטי

אדיב חן

New member
HORROR STORIES מבית חתן כלה../images/Emo101.gif

על פי בקשת הקהל (הקטע של אלמנה שנפגעה סיקרן אותכם?) הנני מתכבד להציג בפניכם, בצער רב וביגון קודר: HORROR STORIES - סיפורי זוועה מבית חתן & כלה (להלן - "גרוש & גרושה"). הסיפורים, כמובן, בעילום שם. השמות שמורים במערכת. ציינתי כבר, כי אפילו לרוצחים יש מושג מעוות ומסולף של כבוד. הפושעים מגר$ש & גר$שה, כנראה, אפילו לא מכירים את המלה "כבוד". לא קיימת. אין דבר כזה. נבלות. יימח שמכם. הסיפורים המובאים להלן הם בהחלט סיפורים מזוויעים על פי כל מדד של סבירות. נפתח בזוועות הסטנדרטיות, המוכרות לכולנו, ללא צורך להביא סיפורים ספציפיים: - חיילים וחיילות משוחררים, שמשכנעים אותם שזו פתיחה טובה לאזרחות. - עולים חדשים, במיוחד עולות חדשות, הרוצות להיות דוגמניות, וראו את הפרסומות (יש עכשיו גם פרסומות לגרוש & גרושה ברוסית!), לא מבינים הרבה עברית, לא יודעים לקרוא חוזה - פשוט עושק לאור יום, מסבירים להם ב$לשיט ומחתימים אותם, ואז שלום ולהתראות (ותודה על ה6,000, SUCKERS...). - וכמובן הסיפור הסטנדרטי לחלוטין של כל אלה שבאו לראות על מה מדובר ונפלו בפח מסיבות מיני סיבות... נעבור לזוועה ברמות מתקדמות יותר: זוגות שעומדים להינשא אות זה עתה נישאו. ידוע, כי הנבלות בגרוש & גרושה מנצלים כל מה שידוע להם על הנפגע הפוטנציאלי כדי לשכנע אותו לוותר על אלפים משקליו החדשים. זה די אירוני, כשמדובר בזוגות שהתחתנו, במיוחד בזוגות לפני החתונה, שמקבלים מטר של שכנועים לשלשל לכיסיהם התפוחים של גרוש & גרושה עוד כסף, בצורת שירותי וידאו לחתונה, שירותי מוזיקה לחתונה, שירותי קייטרינג לחתונה, שירותי מה-שזה-לא-יהיה-לחתונה, שירותי פיחלוץ נבלות לחתונה, והכל כמובן במחירים מופקעים. כמו כן, שימוש בשיטת "אתם אפילו תמצאו שמלת כלה יפה כשתגיעו לכל העבודות שנזמין אתכם" (את האשה, ליתר דיוק). כן, של$מי קיר, מישהי כבר הצליחה למצוא דרכך שמלה לחתונה ? נבלה. למותר לציין שהזוגות איבדו אלפי שקלים ולא קיבלו שום עבודות ולא שום שימלת כלה ולא שום כלום ואפילו פגרת נבלה מפוחלצת (שלומי, למשל) לא קיבלו. קיימים כמובן כל הסיפורים על דחוקי הפרנסה, שעורכי הדין של חתן כלה (יש כמה: אלה שמטפלים בהוצאה לפועל אני מתכוון כאן) מוציאים אותם לפועל ודורשים שכר טרחה בגובה התשלום שבוטל (!). בקרוב אנחנו נוציא את עורכי הדין לפועל. מעניין אם הם בכלל עורכי דין מוסמכים. משלוחת לטווייה בסוריה מוסמכים אולי. נבלות מפוחלצות. קיימים עוד מלא-מלא-מלא סיפורי זוועה. אבחר לסיים בסיפור הזוועתי ביותר בו אני מטפל עד כה. שילוב עצוב של כל הזוועות יחד. אשה אלמנה, עם ילדים לרוב, מתפרנסת בדוחק. בנה, שלא מזמן השתחרר מן הצבא, מחפש עבודה. הבן אף נראה טוב, וכבר קיבל הצעות לדגמן בעבר. אי לכך, כשהבן והאם מגיעים לחתן כלה, המחמאות הרבות המומטרות על הבן נראות להם טבעיות לחלוטין... כאמור, הם מגיעים עקב הפרסומות לחתן כלה. אנשי השיווק לומדים יפה יפה את מצבם הרעוע של האם רבת הילדים והבן, המתפרנסים בדוחק. לא רק שזה לא מפריע להם בחצי-גרוש - הם מנצלים זאת בצורה צינית, שטנית ונבלתית-מפוחלצת על מנת לשכנע את הבן לחתום ואת האם לשלם בשבילו. סיפורים לרוב מתעופפים בחלל החדר, על איך הבן יוצף בעבודות, ויוציא אותו ואת המשפחה שלו מהבוץ, ולא יחסר להם כסף, ואיך הוא יעזור לאמא שלו, ואנחנו נטפל בך, וכדאי, וההוצאה תתגמד לעומת אלפי הדולרים שתקבל תיכף ומיד מכל העבודות, ובלה-בלה, ובלה-בלה-בלה, ו.... החוזה נחתם. האם משלמת. בצ´קים... לאחר חודשים ארוכים, אין דולר אחד באופק. רק המינוס בבנק שתפח למימדים נבלתיים-מפוחלצים. האם יוצרת קשר עם החברה. אבל שקוף שאחרי שנחתם החוזה, כל החברים שלך שם נעלמים. אין חיוך. אין יחס. אין אפילו צליל חיוג בטלפון. רק התירוצים הישנים נושנים, "אי אפשר, נפל המחשב, אנחנו נבדוק, העברנו לשירות לקוחות/מחלקה משפטית, יהיה בסדר, חכו עוד מאה-מאתיים שנה אולי תהייה עבודה, בלה, בלה-בלה-בלה, בלה-בלה,..." האם מבטלת את הצ´קים. עורי הדין האחראים על ההוצאה לפועל של החברה לא מאחרים לבוא. כעת, האם האלמנה, מרובת הילדים, המתפרנסת בדוחק, שרומתה לשלם כ-6000 ש"ח - מתבקשת לשלם 12,000 ש"ח לחתן כלה ועורכי הדין שלה!!! אין עם מי לדבר. אין כבוד. אין סימפטיה. רק נבלות מפוחלצות ועורכי דין המבזים את המקצוע, שמאיימים עליה בלקיחת המקרר שאין, הכסף שאין, בהוצאת צו מעצר (WHAT THE FUCK?!?!?!?). אני, חן אדיב, בעזרת כל נפגעי ונפגעות חתן כלה, מבטיח בזאת לעשות כמיטב יכולתי, כדי למרוח את הנבלות המפוחלצות האלה בתקשורת באופן הכי מפלצתי שרק אפשר. זו לא עוד אפשרות רחוקה, היא נמצאית בשלבי בדיקה מתקדמים. במוקדם או במאוחר, אני והנפגעים נמרח את הנבלות המפוחלצות בתקשורת ומחוצה לה, בכל אמצעי חוקי העומד לרשותינו. לנו יש כבוד אלמנטרי. אבל גם כבוד אלמנטרי זה (לחוק, לא לנבלות מגרוש & גרושה!) אין בו כדי להפחית ולו במעט מעוצמת המריחה הפוטנציאלית. אנו נעשה כמיטב יכולתנו על מנת שכל אנשי גרוש & גרושה, מהוד נבלותו המנכ"ל ועד למזכירות הנבלות, לא יוכלו לחיות במדינה הזאת יותר. כי יזהו את הפרצוף המפלצתי שלהם איפה שהם לא ילכו. ונקווה גם שזה יגיע לחו"ל (כמו ה"""קטלוגים""" שלכם, גיחי גיחי), כדי שהם ייאלצו לחיות באיזה אי מסריח באוקיינוס. הישרדות 4 - כל מפלצות גרוש & גרושה נשלחים לאי. מי יחתים את מי אחרון? STAY TUNED, זה עוד עשוי להתפתח לאחד מהמריחות התקשורתיות הגדולות ביותר שידעה מדינתנו. אה, כן... ומאיפה יש לי את התמונות של כל הנבלות? כי צילמתי אותם במסיבה בדיזנגוף סנטר. בוידאו. מקום ציבורי. חוקי לגמרי. מותר לי לפרסם. מה שבא לי.
. לכו לבכות לעורכי הדין שלכם. נבלות מפוחלצות. שלכם בברכה, חן אדיב מזכיר משפטי

למעלה