חתן כלה - עדכון מצב הליכים משפטיים../images/Emo101.gif
שלום רב לכולם ולציבור נפגעי חתן כלה, להלן "גרוש & גרושה", החברה ש(להוציא את הבנקים וחברות הביטוח) אחראית לעושק הצרכני הגדול ביותר שהיה אי פעם במדינת ישראל. ההני מתכבד לדווח על ההתפתחויות בפעולות המשפטיות כנגד החברה: 1) קיים כעת שיתוף פעולה מסוים ביני ובין מועצת הצרכנות והרשות להגנת הצרכן, בנושאים מסוימים הקשורים לגרוש & גרושה. כמו כן, כולי תקווה כי בקרוב תהיה לנו עמדה חד משמעית בנוגע לביטול תשלומים. בינתיים, ואני לא חושב שציינתי זאת מספיק פעמים: תתחילו כבר לרשום "למוטב בלבד" על הצ´קים שלכם, לחמישים-מיליון-עזאזל!!!!!!!! כמו כן, אפגש בקרוב עם עורכי הדין המעונינים לבדוק אפשרות של יצוג הקבוצה. 2) בקרוב עוד תביעות קטנות. דיווחים יבואו. 3) ההני להתכבד להודיע כי מצאתי ראיות חד משמעיות המפלילות את עורכי הדין של חתן כלה בעבירות אתיקה (כן כן, לכל השתולים! - רוצו לספר לאמה שאני עומד לדפ$ק אותה!!!) 4) הקבוצה מתקרבת ל-100 נפגעים. בקרוב המסיבה. אני מציע שנחגוג בדיזינגוף סנטר באגף הצפוני. אתם תביאו את העוגות. אני - את הגפרורים
5) תרשימים של רשם החברות מעלים תמונה מאוד מעניינת של חברה בתוך חברה של חברת אם שהיא גם חברת בת, וזה הולך ומסתבך. גילוי עריות נוראי בהחלט! עכשיו לכו תשכנעו אותנו שאתם לא נוכלים, נבלות שכמותכם. 6) באם לא יהיו עיכובים הכרחיים ומוצדקים, התכנון הוא להגיש את התביעה עד סוף מרץ. פרטי הם כדלקמן, לכל המעוניין/ת ליצור איתי קשר: חן אדיב, מזכיר משפטי [email protected] (צורת התקשורת המועדפת) 5056543-03 6710931-08 (ניתן להשאיר הודעה בשני מספרי הטלפון) כמו כן, לכל המעוניינים להגיש תלונה במשטרה ועדיין לא הגישו, פרטי הקצין (מיטרני) נמצאים במורד הפורום בהודעה יותר מוקדמת שלי. וכרגיל מסר לשתולים: כן, נכון; רוצו לספר לאמה-עורכת-הדין שאני עומד להרשיע אותה בעבירת אתיקה. ולא, אני לא אפרסם כאן, למגינת לבכם, מה. חכו שלשכת עורכי הדין תשלח לכם מה שתשלח, אז כבר תדעו. או אז אני גם אפרסם את זה כאן בפורום שכולם ידעו כמה שעורכי הדין שלכם רשלניים. אולי גם תתבעו אותם על רשלנות? אני מוכן בהחלט לעזור!!! ברצוני גם לומר לכם, כי אפילו לרוצחים (!) יש מושג מעוות ומסולף של כבוד. מעוות ומסולף - אבל קיים! אתם - חסרי כל כבוד, רפש שברפש, גונבים לאור יום מאנשים המתפרנסים בדוחק, מעולים חדשים (גרוש & גרושה התחילו לפרסם ברוסית בעיתונים למגזר הרוסי!!! מנסים לעשוק עולים חדשים, מה? תלכו כולכם לאלף-מיליון-עזאזל!!!), מאלמנות (!!!!!!!), והכל תוך כדי סיפורי בולש$ט על איך הם יקבלו כל כך הרבה עבודות ויצאו מהבוץ ובלה-בלה-בלה. אתם יותר מסריחים מנבלות. אתם עומדים ליפול כל כך חזק, שזה כואב. -סוף מסר לשתולים- לסיום, בקשה לי אליכם, הנפגעים: כשאתם מדברים איתי בטלפון או נפגשים איתי, תתעצבנו ותיבכו כמה שחפצה נפשכם (יעני, כמה שבא לכם). לאחר מכן - חיזרו לחיים: תעבדו; תלמדו; חשוב מכל, תהנו! אל תתנו למפלצת, גרוש & גרושה, להשתלט על חייכם! הם לא שווים אפילו דמעה אחת. אפילו לא אחת !!! חברכם הנאמן, חן אדיב מזכיר משפטי
שלום רב לכולם ולציבור נפגעי חתן כלה, להלן "גרוש & גרושה", החברה ש(להוציא את הבנקים וחברות הביטוח) אחראית לעושק הצרכני הגדול ביותר שהיה אי פעם במדינת ישראל. ההני מתכבד לדווח על ההתפתחויות בפעולות המשפטיות כנגד החברה: 1) קיים כעת שיתוף פעולה מסוים ביני ובין מועצת הצרכנות והרשות להגנת הצרכן, בנושאים מסוימים הקשורים לגרוש & גרושה. כמו כן, כולי תקווה כי בקרוב תהיה לנו עמדה חד משמעית בנוגע לביטול תשלומים. בינתיים, ואני לא חושב שציינתי זאת מספיק פעמים: תתחילו כבר לרשום "למוטב בלבד" על הצ´קים שלכם, לחמישים-מיליון-עזאזל!!!!!!!! כמו כן, אפגש בקרוב עם עורכי הדין המעונינים לבדוק אפשרות של יצוג הקבוצה. 2) בקרוב עוד תביעות קטנות. דיווחים יבואו. 3) ההני להתכבד להודיע כי מצאתי ראיות חד משמעיות המפלילות את עורכי הדין של חתן כלה בעבירות אתיקה (כן כן, לכל השתולים! - רוצו לספר לאמה שאני עומד לדפ$ק אותה!!!) 4) הקבוצה מתקרבת ל-100 נפגעים. בקרוב המסיבה. אני מציע שנחגוג בדיזינגוף סנטר באגף הצפוני. אתם תביאו את העוגות. אני - את הגפרורים