../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif... ../images/Emo101.gif
אכן, הייתי בסיבוב הריגול השבועי שלי באגף "גרוש & גרושה" בדיזנגוף סנטר, ומשרדי ה"קניון גרוש & גרושה" (הנמצאים על יד קופות קולנוע לב) היו ריקים באופן מחשיד. ראיתי את של$מי קיר מסתובב כמו שד, עוד איזה מאפיונר אחד, כמה בחורות, וכמובן, לא אחר מאשר איציק זוהר (להלן - "איציק ז$הר") מקופל באיזה משרד אחורי. הוא צריך להרזות, אבל דחוף להרזות. קליבר, לא שאני לא חשדתי בפשיטת רגל בעצמי, אולם התואיל בטובך לתת פירוט, מהם הסיבות שגרמו לך לא לחשוד אלא להיות בטוח שהחברה פושטת את הרגל ? מעניין אם הפוסטים שלי בפורום הבהילו את השתולים עד כדי כך... דרך אגב, הכיצד ההני בטוח כי הם קוראים את הפוסטים שלי? מכיוון שקיבלתי איום אנונימי (אנונימי $$My A) להפסיק לטפל בעניין חתן כלה. לא שזה ממש מזיז לי, {מסר לשתולים} אני שם על כולכם קצוץ, אבל -כזה- גדול{סוף מסר לשתולים}. הם באמת חושבים שאני יכול להעלם ואף אחד לא ידע למה? (דרך אגב, לנפגעים אין מה להיבהל - אי אפשר לאיים על 5000+ נפגעים. אבל אפשר לאיים על מי שמרכז את כולם, שזה אני, שזה לא מזיז לי, כי אני לא מפחד מנבלות מפוחלצות). כמובן, מכיוון שבין היתר, אני עומד לבקש הרמת מסך (בעלי החברה ואנשי השיווק יהיו אחראים אישית, למרות היות החברה בע"מ, עקב מעשיהם הפליליים), מה שאומר שבמידה והתביעה תתקבל יפה, הנבלות יהיו בצרות. ובמקרה הכי גרוע, אם הם יסתלקו לחו"ל, אז לכ הפחות השגנו את אחת ממטרותינו: לסלק את הנבלות לאי מסריח באוקינוס (להלן - "הישרדות 4"). אולי הם יפתחו שם ""סוכנות"" דוגמנות לזאבים, קופים, פטריות יער, ועוד. ולסיום, PREVIEW על הדיווח הבא שלי: הייתי עם זוג נפגעים במשרדי עורכי הדין המוציאים לפועל של מי שגרוש & גרושה מזרימים לו את הצ´קים החוזרים. מסתבר שקיימת פרוצדורה פשוטה של החזרת צ´ק לסחירות (רוצה לומר - ביטול של הביטול), ותמוה שהם מבקשים על צ´ק של 400 ש"ח, 500 ש"ח שכר טרחה. בכל מקרה, התחלתי לשאול אותו כל מיני שאלות ולגרום לו להזיע ולהסתכל עלי במבט רצחני, אתם יודעים, כזה שלא ממש מזיז לי. היה כיף. בקרוב הדיווח. חן אדיב מזכיר משפטי/חברכם הנאמן