יש לך קצת בעיה בהגדרות
ההערה שלי כלל לא הומופובית. בדיוק להיפך. אני מכבד את זה שבעיניך היא ראויה "למחלקת ההסתה והוצאת לשון הרע", בכל מקרה.

לגבי הבחור ממרצ - אין לי כלל בעיה שהוא לא מעוניין בקשר איתי כי הצבעתי לליכוד. לי לעומתו לא היה אכפת להיות בקשר עם הקיצון היהודי האחר על המפה - כיוון שאני מאמין שגם הקיצון הזה מאמין שזה מה שטוב עבור המדינה. המפלגות הערביות בעיקרן רוצות למחוק את ישראל מהמפה, וזה ההבדל.

לגבי "שונא ערבים", שאני ממש לא (לעומתך, אני פשוט לא עושה להם הנחות)
לגבי הומופוב - באמת?
לגבי גזען - אני אכן גזען, אבל לא כי אני שונא אנשים - כי אני לא. אני פשוט לא מתכחש לאופי מסויים שיש לתרבויות שונות בעולם. אתה משתמש בפוליטקלי קורקט כדי לטייח את האמת וכך להיות "הומניסט בראש ובראשונה", אבל אני לא מתיימר לזה.
אני לא משליך את אופי התרבות הכללי על כל אדם בודד שחלק מהתרבות, אך להגיד שלאלימות על רקע גזעני/אנטישמי אין כל קשר לאיסלם זה כמו להגיד שלרוסים אין כל קשר לוודקה. בטח גם האמירה הזאת היא גזענית בעיניך.

לגבי "התקפי הזעם" שאתה אוהב להעניק לי. זו לא הפעם הראשונה שאתה מעניק לי התנהגויות שלא לי. העובדה שהעזתי להחזיר צעקות לשכנה שצעקה עלי - לא הופכת אותי לאדם בעל התקפי זעם.
אני אפילו לא צריך להצטדק בפניך - אבל כיוון שאינך מכיר אותי ולו במעט - תחדול מייד לשייך לי התנהגויות פסיכלוגיות שאין לך שמץ של מושג בהן או במי שאתה משליך אותן עליו.

לגבי בורות, חוסר יכולת לכבד את האחר באשר הוא, תחושת נחיתות (נו באמת) - אני אפילו לא אגיב על השטויות ועל הניתוח (הבאמת מעמיק
) שעשית לי.
וכן, אני עוד לא בן 30.
אתה כבר בן 60, אבל עדיין מוציא שטויות מהפה. אבל זה בסדר, כי אני מבין מאיפה אתה מגיע.
אתה מגיע מהמקום ההוא בו כל המשפחה מתכנסת לליל הסדר בשביל להגיד שהאזנתם לבטהובן אבל לא נופפתם בבצלים.

אז נראה שחפרנו וחפרנו ולא מצאנו מים, אה?
מצאנו רק תולעים. לא נורא. נחיה. הלקח הוא שאנחנו כנראה לא צריכים לחפור יחד יותר.