חתן החלטי

וזו "הוכחה " לטיעון הפרימיטיבי

שהישראלים מניאקים בני מניאקים, שכמו האסקימואים שולחים את הזקנים למות בשממת הקור הגדולה, אצלנו בבית חולים.
כנראה שגם השנאה לזקן, לאחר, לשונה, לחלש ולמוחלש היא "מולדת וטבעית" אצל הישראלים.

הנה עוד "הוכחה" לטיעון הפרימיטיבי

שהמוסלמים אלימים באופן "מולד וטבעי".
זה שילד אמריקני נכנס לביה"ס ויורה צרורות של כדורים, זה לא "מולד וטבעי" כמו אצל ההם המוסלמים.
בררררררררר

אוייש אין קשר למוסלמים אלא לקרציות בחברה

שמתערבים בחיי אוהבים. אז יצא גבר ואמר את דברו (גם אם לא נשארו יותר מידי להקשיב)…. שם אין פסיכיאטר מחוז.… בקיצור פרוייד והיהודים אשמים

Acoustic 3

New member
אלוהים, הצביעות שלך מדיפה ריח נורא

לא כתבת מעל ההודעת הזאת שאצל הישראלים השנאה לאחר היא טבעית, אבל פה אתה טוען שאצל הערבים זה לא?

תגיד, כמה גדול הזין של הערבים שאתה כל כך אוהב אותם?

האנושות לא תסלח לאנשים כמוך, "הומניסטים", שנותנים פטור ממוסר ושיקול דעת לאנשים מהם אין להם ציפיה לזה.

זה שאתה לא מזהה אירוניה זו באמת בעיה קשה

זה שהתגובות שלך הופכות גסות יותר ויותר זו בעיה שאתה חייב לטפל בה ומהר, כי ההערה שלך היא הערה הומופובית-גזענית קיצונית במיוחד, שראויה להכנס למחלקת ההסתה והוצאת לשון הרע.
עצוב שהדרדרת למקום הזה, ואח"כ תספר לנו על בחור ממרצ שאמר עליך מה שאמר - איך עיניך טחות מראות עצמך כמו שאתה באמת - גזען, הומופוב ושונא ערבים קיצוני, ברררר
ולא אין לזה שום קשר לאופי שלך, להתקפי הזעם או לזכותך לצרוח, אלא יש לזה קשר לבורות, תחושה עמוקה של נחיתות [ ותהרוג אותי אם אני יודע למה ], לחוסר יכולת לכבד את 'האחר' באשר הוא אחר.
ואתה עוד לא בן 30, שלא נדע.

Acoustic 3

New member
יש לך קצת בעיה בהגדרות

ההערה שלי כלל לא הומופובית. בדיוק להיפך. אני מכבד את זה שבעיניך היא ראויה "למחלקת ההסתה והוצאת לשון הרע", בכל מקרה.

&nbsp
לגבי הבחור ממרצ - אין לי כלל בעיה שהוא לא מעוניין בקשר איתי כי הצבעתי לליכוד. לי לעומתו לא היה אכפת להיות בקשר עם הקיצון היהודי האחר על המפה - כיוון שאני מאמין שגם הקיצון הזה מאמין שזה מה שטוב עבור המדינה. המפלגות הערביות בעיקרן רוצות למחוק את ישראל מהמפה, וזה ההבדל.
&nbsp
לגבי "שונא ערבים", שאני ממש לא (לעומתך, אני פשוט לא עושה להם הנחות)
לגבי הומופוב - באמת?
לגבי גזען - אני אכן גזען, אבל לא כי אני שונא אנשים - כי אני לא. אני פשוט לא מתכחש לאופי מסויים שיש לתרבויות שונות בעולם. אתה משתמש בפוליטקלי קורקט כדי לטייח את האמת וכך להיות "הומניסט בראש ובראשונה", אבל אני לא מתיימר לזה.
אני לא משליך את אופי התרבות הכללי על כל אדם בודד שחלק מהתרבות, אך להגיד שלאלימות על רקע גזעני/אנטישמי אין כל קשר לאיסלם זה כמו להגיד שלרוסים אין כל קשר לוודקה. בטח גם האמירה הזאת היא גזענית בעיניך.
&nbsp
לגבי "התקפי הזעם" שאתה אוהב להעניק לי. זו לא הפעם הראשונה שאתה מעניק לי התנהגויות שלא לי. העובדה שהעזתי להחזיר צעקות לשכנה שצעקה עלי - לא הופכת אותי לאדם בעל התקפי זעם.
אני אפילו לא צריך להצטדק בפניך - אבל כיוון שאינך מכיר אותי ולו במעט - תחדול מייד לשייך לי התנהגויות פסיכלוגיות שאין לך שמץ של מושג בהן או במי שאתה משליך אותן עליו.
&nbsp
לגבי בורות, חוסר יכולת לכבד את האחר באשר הוא, תחושת נחיתות (נו באמת) - אני אפילו לא אגיב על השטויות ועל הניתוח (הבאמת מעמיק
) שעשית לי.
וכן, אני עוד לא בן 30.
אתה כבר בן 60, אבל עדיין מוציא שטויות מהפה. אבל זה בסדר, כי אני מבין מאיפה אתה מגיע.
אתה מגיע מהמקום ההוא בו כל המשפחה מתכנסת לליל הסדר בשביל להגיד שהאזנתם לבטהובן אבל לא נופפתם בבצלים.
&nbsp
אז נראה שחפרנו וחפרנו ולא מצאנו מים, אה?
מצאנו רק תולעים. לא נורא. נחיה. הלקח הוא שאנחנו כנראה לא צריכים לחפור יחד יותר.

הלקח הוא עצוב במיוחד

וכבר ציינתי באוזניך שכמו שאתה מתנהג וכותב - רחוק מ אוד לא תגיע.
או כמו שנהוג לומר - אפשר לקחת את X ממקום מסויים אבל אי אפשר להוציא את המקום ממנו [ זין גדול של ערבים.. תתבייש! ]

Acoustic 3

New member
הנה עוד סיסמה קלישאתית

"כמו שאתה מתנהג וכותב - רחוק מאוד לא תגיע" - נו באמת, ממרומי גילך לא הצלחת למצוא משהו טוב יותר להגיד?
הרי "גרועים" ממני בכל קנה מידה אפשרי כן הגיעו רחוק - אז על מה אתה מברבר.
&nbsp
ואגב, אני מת על זה שאתה מדבר על הדרום כאילו הוא מקום של בורות ואלימות. נכון, "אי אפשר להוציא את הדרום ממני".
אבל אתה צודק. אסור להגיד את אותו הדבר על היישובים הערביים. על הדרום היהודי מותר.
אתה כולך מלא בצואה גזענית ובשנאה לאחר. אני לעומתך, לא מתיימר להיות הומניסט ("בראש ובראשונה"), לא מתיימר להיות נקי מכל רושם ודעה על תרבות כזו או אחרת - אבל אני לעומתך גם לא שונא איש.
&nbsp
העיקר שאתה מרגיש נשגב מעל כולם. בסופו של דבר, זה הכי חשוב.
תתבייש אתה. מכרת את המוסר ותחושת עילאיות, וכמעט שמת בקלפי פתק שמטרתו מחיקת המדינה שאתה יושב בה.
מצד שני, אני לא מופתע - השנאה שלך למדינה מהווה הסבר מדוייק לכך.
&nbsp
ובקשר לזין של הערבים - אל תיתמם בבקשה. אנשים עוד יחשבו שאתה צדיק.

עצוב, צר לי לא קראתי את כל דבריך

יותר מדי מלל.
ניתוח הכי פשטני של הטקסטים שלך מעמיד אותך בדיוק במקום בו אתה נמצא ומכחיש את קיומו. גזען-הומופוב ובעל רגשי נחיתות קשים.
אבל השמירה שלך על הזכות לפה מלוכלך, זה סגנון מירי רגב הידוע.
ועם תחליפי מירי רגב לא כיף, רק עם המקור.
סע לשלום, שמור היטב על עצמך, כי אתה חומר קל למניפולציות ולשימוש אגבי של כל מיני תועמלנים שמחפשים תמימים ומלאים בעצמם כמוך.
וכן, זה מניסיון 60 שנים, שנראה לי לעצבותי כי רבה, שבחיים לא תרכוש אותו. [ מעט ספק, מעט ספק ילדון].

Acoustic 3

New member
בכל הודעה אתה נפרד ממני מחדש. לא יכולת לעשות זאת בהודעה אחת?

ושוב אתה מציין שכתבתי יותר מדי ועדיין אתה קורא כל מילה ומילה.
&nbsp
אם הייתי חומר קל למניפולציות, כנראה שהייתי שמאלני כמוך, כזה שמכריז על עצמו כהומניסט "בראש ובראשונה" ודוגל בערכים שזוקפים את קומתי ומעמידים טבעת זהב מעל ראשי.
היות וזה לא המצב, כנראה שגם פה אתה טועה.
שוב אתה מציין את מירי רגב, כשיש כל כך הרבה חברי כנסת חשוכים ונוראים בימין. מירי היא מזרחית - וזה הכאב הגדול שלך, ולכן אתה מזכיר אותה בכל פעם ופעם.
&nbsp
העיקר שאתה הומניסט (כלומר, עם ערבים. עם היהודים אתה רשע וגזען).

למעלה