חתמתם?

LoLo16

New member
יזראלי איידול? ../images/Emo3.gif

אני מעריצה גדולה של אמריקן איידול, ואחרי הנפילה הקשה והכואבת של כוכב נולד חשבתי על משהו, ואשמח לשמוע מכם תגובות... איך שזה נראה עכשיו, כוכב נולד 4 לא יקרה (לפי דעתי גם כוכב נולד 3 לא היה צריך להיות, אבל נו..
) וחשבתי שאולי נקים עצומה שמבקשת מקשת לרכוש את הזכויות ל"איידול" ולהעלות פה את הפורמט המקורי והאיכותי ולא את הזוועתון שעשו ממנו. מה אתם אומרים?

Kryptonite

New member
אני זוכר שבזמנו../images/Emo168.gif

פורסם שערוץ 10 קנו את הפורמט המקורי, אבל קשת בדיוק העלתה את כוכב נולד הראשון אז כבר לא היה להם טעם... ניראה לך שהם אחר כך מכרו את הזכויות ל24

LoLo16

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה היה מפחיד

בדיוק לפני שנכנסתי לפורום עלה לי הרעיון של להציע לערוץ 10 לקנות את הפורמט. ללא ספק זה ייתן בוסט רציני לרייטינג שלהם.

MoGanC

New member
יש גם בעיות ספונסריות

כי קוקה קולה היא אחת מהספונסרים של איידול,אבל היא גם ספונסרית של כוכב נולד,אז זה ניגוד אינטרסים...או וואטאבר <.<

Fairywitch

New member
בעקרון אני בעד עצומה כזאת.

אם לא יועיל- לא יזיק, ולפחות המסר יועבר. (כמו העצומה להחזרת קונסי
)

Fairywitch

New member
חתמתי../images/Emo70.gif אולי תפרסמי את הקישור גם

בפורום "כוכב נולד"
כי גם שם נורא מבואסים מאיך שהתכנית הלכה והידרדרה...

LoLo16

New member
פרסמתי, יש שם היענות גדולה

דווקא!
אבל עדיין חייבים יותר פרסום... אני לא יודעת איפה עוד לפרסם...

שניש

New member
אבל...אבל...../images/Emo89.gif|ניייד|

מי יהיה סיימון
(אל-תגידו-ריקי-גל. *שולפת את הסכין*)

NOOOOOOOOOOO !!!!../images/Emo2.gif

I'VE SAID IT BEFORE AND I'LL SAY IT AGAIN: ISRAELI TV SUCKS. TIME TO ACKNOWLEDGE THAT AND FOCUS ON BUYING AS MANY ANERICAN TV SHOWS AS POSSIBLE. AND YEAH I'M POSTING THIS IN ENGLISH FOR A REASON

מסכימה איתך שגית

זה לדעתי רעיון ממש דבילי וזה יהיה חיקוי גרוע בידיוק כמו כוכב נולד תבינו חיקוי של המקור נשאר חיקוי וזה בחיים לא יהיה אותו דבר או בכלל טוב באותם מידות אני אישית חושבת שזאת תיהיה טעות אם תיהיה כזאת סדרה חיקינו הרבה את האמריקאים וזה יצא ממש ברמה ירודה כמו למשל הדוגמניות... אני אישית גם לא סובלת תכניות ישראליות חוץ מטלנובלה בע"מ...

whatever4

New member
אין ספק ש...

הפורמט הנוכחי ממש, אבל ממש גרוע. אין בכלל עניין בתחרות ובהופעות. לא בטוחה שהעצומה תעזור אבל שווה לנסות...

למעלה